Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Мнениеот nikita33 » 04 юни 2011 15:11

ще решавам. Аз друго се дивя. Волен много фенове има в този форум...[/quote]
естествено и все повече ще има , а на такива безродници като теб им свършва времето ( не в компютърната зала)[/quote]

И Мусолини, и Хитлер, че и Сталин са тръгнали по същият начин.Резултатът го знаем.[/quote]
Да резултатът е че всичките са масони и са спонсорирани от евреите (Бензиностанция Shell и други ) , мерси че ми припомни ;)[/quote]
Хахаха,Хитлер спонсориран от евреите?Това най новият виц ли беше?[/quote]
Ами прочети малко , дори в книгите си Волен Сидеров го е написал ;)[/quote]
Мда, и той за благодарност им построи Аушвиц!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2011 15:11

Баси кандидатите... от тези дето са се кандидатирали човек просто няма за кого да гласува! Онова измекярче - пожарникарчето за него бих гласавул само ако става въпрос дали да отиде в затвора! Волен Сидеров само болен човек може да гласува за него, Кунева... от еврокомисар да стане президент... има опит, но не мисля, че ще се справи със ситуацията в България, а и в нашата родина президента е една представителна фигурна, без реална власт! Останалите са мега зле, та предвид, че никога не изпускам избори, за да си направя ташак ще гласувам за Димитър Касабов, т.е. Стефан Данаилов! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 юни 2011 15:12

nikita33 написа:ще решавам. Аз друго се дивя. Волен много фенове има в този форум...

естествено и все повече ще има , а на такива безродници като теб им свършва времето ( не в компютърната зала)[/quote]

И Мусолини, и Хитлер, че и Сталин са тръгнали по същият начин.Резултатът го знаем.[/quote]
Да резултатът е че всичките са масони и са спонсорирани от евреите (Бензиностанция Shell и други ) , мерси че ми припомни ;)[/quote]
Хахаха,Хитлер спонсориран от евреите?Това най новият виц ли беше?[/quote]
Ами прочети малко , дори в книгите си Волен Сидеров го е написал ;)[/quote]
Мда, и той за благодарност им построи Аушвиц!!![/quote]
Важен е крайният резултат , а той е : признаването на еврейски холокост, създаване на държава Израел и съдене на всеки който се изкаже против евреите
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

nattt
Контакти:

Мнениеот nattt » 04 юни 2011 15:13

Е, че Волен няма да стане президент, това мога да ти го обещая ;) И до балотажа няма да стигне даже. Аз на актовността в конкретно този форум се учудих.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 юни 2011 15:13

nattt написа:Е, че Волен няма да стане президент, това мога да ти го обещая ;) И до балотажа няма да стигне даже. Аз на актовността в конкретно този форум се учудих.

100 лева на бас ?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2011 15:14

South_Park написа:
nattt написа:Е, че Волен няма да стане президент, това мога да ти го обещая ;) И до балотажа няма да стигне даже. Аз на актовността в конкретно този форум се учудих.

100 лева на бас ?

Направо да сложим 1000, няма сми да играем на дребно!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 15:14

South_Park написа:
haha написа:Добре бе,"активността" на Волен точно преди изборите не ви ли приличат на глупостите на оня палячо Яне Янев преди парламентарните?Волен не е глупав,знае кога да се покаже пред обществеността.Ама не е глупав тоя който яде баницата,а оня който му я дава...

6 месеца преди изборите стана тва с джамията , ако го беше направил преди 1 година преди изборите , пак щеше да е предизборно :)

И защо тогава не го направи преди година, или високоговорителите са сложени преди месец?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 юни 2011 15:15

megan fox написа:
South_Park написа:

100 лева на бас ?

Направо да сложим 1000, няма сми да играем на дребно!

добра оферта , ще я обмисля :lol:
[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 юни 2011 15:16

Кашчей написа:
South_Park написа:
haha написа:Добре бе,"активността" на Волен точно преди изборите не ви ли приличат на глупостите на оня палячо Яне Янев преди парламентарните?Волен не е глупав,знае кога да се покаже пред обществеността.Ама не е глупав тоя който яде баницата,а оня който му я дава...

6 месеца преди изборите стана тва с джамията , ако го беше направил преди 1 година преди изборите , пак щеше да е предизборно :)

И защо тогава не го направи преди година, или високоговорителите са сложени преди месец?

те протестират от 5 години там , просто ся преди изборите се видга медиен шум
[/quote]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 04 юни 2011 15:17

Не бъди толкова сигурен!Може и да стане Волен президент...

Върни се в “Свободна зона”