Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lothar_matthaus

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 15:46

megan fox написа:
lothar_matthaus написа:Очакваш чужденцът да ти каже, че са грозни ли? И не ги харесват толкова много, защото са красиви, а защото пускат лесно.

Очаквам да бъде обективен! Аз като съм ходил по ексурзии тук-там и като съм си говорил с местните какво ми харесва в страната/града им винаги казвам това, което наистина ми харесва! В Солун един грък усилено се опитваше да ме убеди, че гъркините са красиви... е няма как да стане и му го казах! Тесалоники (Солун на гръцки) е много красив град, много ми харесва, но гъркините са ужасни!

А най-фрапиращо бе 2004-а година, когато бях с братовчедка ми в Испания! Тя не е нищо особено, тук в България определено не би й обърнал внимание, освен ако не си падаш по леко пухкави дами..., човек в Испания не можех да я отърва! Като я видеха испанците и откачаха, вечер като отивахме на диско беше някакъв ад, няколко пъти искаха да ме бият, да не би да съм й гаджето, защото някой като почнеше да й досажда много тя идваше при мен и ме молеше да го разкарам...

Испанците имат ужасен вкус към жените. Испанците си падат по мургави и пухкави. Виждал съм супер готини гъркини и съм ги заговарял по автобусите и в метрото, за да ги попитам от къде са, защото съм си казвал тая вероятно е от някъде другаде. Ако видите на едно място 50 руси шведки ще почнете друга песен да пеете. Ето малко грозни гъркини http://smile-bg.com/snimki/jeni/2292-nai-seksapilnite-gyrkini.html

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 юни 2011 15:48

Пловдив!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 юни 2011 15:48

Като бях войник в Асеновград, всички тамошни мацки ми се струваха, ужасно красиви.Живял съм малко в Хамбург , там красиви жени не видях.Пловдив , че има има, но мисля че във Варна наистина са уникални :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 03 юни 2011 15:49

Благоевград,Сандански 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2011 15:56

Интересна тема ...

Трудно може да се каже ...
Аз като сливналия ми се струва, че всяка втора мацка в града е поне като мис свят ... :lol:
То за тва и сливналийките са с такова самочувствие ... :mrgreen:

Иначе в градовете където съм бил ... доста красиви жени има в Плевен и Ямбол !
Варна също ...
Но пък там съм ходил само лятото, така, че видяните от мен създания можеби не са само от Варна ... :lol:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 03 юни 2011 16:00, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 15:59

lothar_matthaus написа:Испанците имат ужасен вкус към жените. Испанците си падат по мургави и пухкави. Виждал съм супер готини гъркини и съм ги заговарял по автобусите и в метрото, за да ги попитам от къде са, защото съм си казвал тая вероятно е от някъде другаде. Ако видите на едно място 50 руси шведки ще почнете друга песен да пеете. Ето малко грозни гъркини http://smile-bg.com/snimki/jeni/2292-nai-seksapilnite-gyrkini.html

Човек не може да няма красиви гъркини. Ест, че има. Но не ас толкова много, колкото са българките. Излез на улицата изброй първите 10 жени, които видиш и поне 4 или 5 от тях ще са красиви. Направи същото в Гърция и максимум 2 от 10 ще са красиви.

Иначе имам една любима случка относно красотата на българките, която е свързана с испанският град Бенидорм. Това е малко курортно градче, в близост до Алеканте (47 километра). Та вървя си аз из центъра на Бенидорм и виждам страхотна мацка, без изобщо да се притеснявам, че някои ще разбере какво казвам възкликвам на висок глас "ето бе, ето най-накрая една красива испанка", в този момент въпросната мацка се обърна и ми каза следното: "да, да, ама съм българка"!!! Е честно не мога да ти опиша колко яко се почувствах. :)

Barcelona - Mes que un club

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 03 юни 2011 16:11

Е,разбира се,за мен това е Пловдив!Иначе преди време прекарах няколко седмици в Рим в разгара на туристическия сезон.Най-готината мацка,която фиксирах след доста зяпане наляво,надясно,беше една мулатка.Иначе минее ли някоя по-симпатична(не казвам красива!) и всичко живо от мъжки пол щеше да си счупи врата.Направо ги съжалих тези пичове.Абе нашите са си супер,макар доста да изпростяха напоследък.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 03 юни 2011 16:17

Тройката е Пловдив, Плевен и Ямбол.
В родния ми град Ямбол има страхотни момичета, просто уникална работа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 03 юни 2011 16:18

наи красивите жени незнам в кои град живеят.. но знам в коя държава... !!
дори вие като се напиете почвате да мечтаете за тях и да пеете " нема нема не ке се роди по хубаво девоиче от македонче "
македонките се като цвет.. наи хубави се на цел свет! :P
Image

Върни се в “Свободна зона”