megan fox написа:lothar_matthaus написа:Очакваш чужденцът да ти каже, че са грозни ли? И не ги харесват толкова много, защото са красиви, а защото пускат лесно.
Очаквам да бъде обективен! Аз като съм ходил по ексурзии тук-там и като съм си говорил с местните какво ми харесва в страната/града им винаги казвам това, което наистина ми харесва! В Солун един грък усилено се опитваше да ме убеди, че гъркините са красиви... е няма как да стане и му го казах! Тесалоники (Солун на гръцки) е много красив град, много ми харесва, но гъркините са ужасни!
А най-фрапиращо бе 2004-а година, когато бях с братовчедка ми в Испания! Тя не е нищо особено, тук в България определено не би й обърнал внимание, освен ако не си падаш по леко пухкави дами..., човек в Испания не можех да я отърва! Като я видеха испанците и откачаха, вечер като отивахме на диско беше някакъв ад, няколко пъти искаха да ме бият, да не би да съм й гаджето, защото някой като почнеше да й досажда много тя идваше при мен и ме молеше да го разкарам...
Испанците имат ужасен вкус към жените. Испанците си падат по мургави и пухкави. Виждал съм супер готини гъркини и съм ги заговарял по автобусите и в метрото, за да ги попитам от къде са, защото съм си казвал тая вероятно е от някъде другаде. Ако видите на едно място 50 руси шведки ще почнете друга песен да пеете. Ето малко грозни гъркини http://smile-bg.com/snimki/jeni/2292-nai-seksapilnite-gyrkini.html