Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?
Ползвам много активно фейсбук, открих много нови приятели. С които дискутираме по много и най-различни теми. Поддържам връзка и съвипусниците си. Абе много добро място за комуникация.
Не мразяго
.Моята приятелка ми направи профил заради тъпите и ферми.

- edmon_dantes
- Контакти:
Ползвам го и едно от главните предимства е, че намерих съучениците си от техникума и университета. Някои не бях ги виждал толкова години, а сега научавам доста неща за тях. Общо взето положително съм настроен към Фейсук. Не влизам много често - само през уикендите. А и наскоро намерих една готина игричка - изпълнения на дузпи. Много е зарибяваща.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- ace_ventura
- Контакти:
със смесени чувства съм

Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- ***cska***
- Контакти:
tornadoto_96 написа:Голяма простотия, но постоянно влизам.. и пак излизам... и пак влизам![]()
Все едно,аз съм го писал!

Последна промяна от ***cska*** на 02 юни 2011 23:51, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- ***cska***
- Контакти:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Интересни твърдения тук, но аз ползвам ФБ и никой не ме контролира, никой не ме следи, никой не ми взима парите, ме ми взима от времето за работа, не ми пречи да си изкарвам парите, не е бил причина да се скарам с някого... А иначе и аз открих бивши съученици и приятели от казармата, видях снимки на семействата и децата им, направихме връзките, та си мисля, че едва ли ФБ е виновен на някого, че се скарал с еди кой си, че му отнемал от времето... ми то всяко нещо нещо на този свят може да ти отнеме времето, то и с мобилния телефон можеш да си ланкаш нон стоп и после да обвиняваш телефоните, че ти развалили живота. Това, дали ще си дадеш истинските данни, или не си зависи от вас, никой няма да дойде да ти свери данните с личната карта. Та всичките вреди от ФБ, които някои са описали си зависят от всеки човек отделно.
Дай да не ползвам топлата вода, защото пари !
Дай да не ползвам топлата вода, защото пари !
Интересно ми е как голяма част от изразилите отрицателно мнение към Фейсбука никога дори не са влизали в него
А си мислех че трябва да опиташ от нещо преди да си изградиш мнение за него
Та как тези които казват че никога не са имали профил и не са посещавали сайта са убедени че за нищо не става, интересно ми е как са си изградили това мнение

ползвам колкото да разтглеждам снимки на приятели с които не съм се виждал от 100 години
falcon написа:Интересно ми е как голяма част от изразилите отрицателно мнение към Фейсбука никога дори не са влизали в негоА си мислех че трябва да опиташ от нещо преди да си изградиш мнение за него
Та как тези които казват че никога не са имали профил и не са посещавали сайта са убедени че за нищо не става, интересно ми е как са си изградили това мнение
![]()
![]()
Някои хора (включително и аз) имат негативно мнение не заради лош интерфейс на сайта или пък защото отнема свободното време на потребителя и други подобни причини, за които наистина трябва да си влизал в мрежата, а заради съвсем други причини, за които не е необходим профил във Фейсбук, за да ги знаеш. Например: начин на създаване на Фейсбук, цели на социалната мрежа и др.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!