Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigman_62
Контакти:

Re: Ползвате ли Фейсбук ? И какво ви е мнението за него?

Мнениеот bigman_62 » 02 юни 2011 22:24

Ползвам много активно фейсбук, открих много нови приятели. С които дискутираме по много и най-различни теми. Поддържам връзка и съвипусниците си. Абе много добро място за комуникация.

cherep
Контакти:

Мнениеот cherep » 02 юни 2011 22:28

Не мразяго :evil: .Моята приятелка ми направи профил заради тъпите и ферми.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 02 юни 2011 23:01

Ползвам го и едно от главните предимства е, че намерих съучениците си от техникума и университета. Някои не бях ги виждал толкова години, а сега научавам доста неща за тях. Общо взето положително съм настроен към Фейсук. Не влизам много често - само през уикендите. А и наскоро намерих една готина игричка - изпълнения на дузпи. Много е зарибяваща.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 02 юни 2011 23:39

със смесени чувства съм :lol: :lol: :lol: :lol:
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 02 юни 2011 23:46

tornadoto_96 написа:Голяма простотия, но постоянно влизам.. и пак излизам... и пак влизам :mrgreen:

Все едно,аз съм го писал! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от ***cska*** на 02 юни 2011 23:51, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 02 юни 2011 23:50

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Reckless

Мнениеот Reckless » 03 юни 2011 00:38

Интересни твърдения тук, но аз ползвам ФБ и никой не ме контролира, никой не ме следи, никой не ми взима парите, ме ми взима от времето за работа, не ми пречи да си изкарвам парите, не е бил причина да се скарам с някого... А иначе и аз открих бивши съученици и приятели от казармата, видях снимки на семействата и децата им, направихме връзките, та си мисля, че едва ли ФБ е виновен на някого, че се скарал с еди кой си, че му отнемал от времето... ми то всяко нещо нещо на този свят може да ти отнеме времето, то и с мобилния телефон можеш да си ланкаш нон стоп и после да обвиняваш телефоните, че ти развалили живота. Това, дали ще си дадеш истинските данни, или не си зависи от вас, никой няма да дойде да ти свери данните с личната карта. Та всичките вреди от ФБ, които някои са описали си зависят от всеки човек отделно.
Дай да не ползвам топлата вода, защото пари !

falcon

Мнениеот falcon » 03 юни 2011 03:48

Интересно ми е как голяма част от изразилите отрицателно мнение към Фейсбука никога дори не са влизали в него :shock: А си мислех че трябва да опиташ от нещо преди да си изградиш мнение за него :? Та как тези които казват че никога не са имали профил и не са посещавали сайта са убедени че за нищо не става, интересно ми е как са си изградили това мнение :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 юни 2011 07:07

ползвам колкото да разтглеждам снимки на приятели с които не съм се виждал от 100 години

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2011 12:41

falcon написа:Интересно ми е как голяма част от изразилите отрицателно мнение към Фейсбука никога дори не са влизали в него :shock: А си мислех че трябва да опиташ от нещо преди да си изградиш мнение за него :? Та как тези които казват че никога не са имали профил и не са посещавали сайта са убедени че за нищо не става, интересно ми е как са си изградили това мнение :lol: :lol: :lol:

Някои хора (включително и аз) имат негативно мнение не заради лош интерфейс на сайта или пък защото отнема свободното време на потребителя и други подобни причини, за които наистина трябва да си влизал в мрежата, а заради съвсем други причини, за които не е необходим профил във Фейсбук, за да ги знаеш. Например: начин на създаване на Фейсбук, цели на социалната мрежа и др.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”