SkArY_9 написа:С пари и ласки
На някои , само пари им стигат даже.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SkArY_9 написа:С пари и ласки
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
delqnski47 написа:megan fox написа:Parmalat написа:С ляво или дясно круше се сваля най-бързо.
С Дезърт Ийгъл .50 калибър става още по-бързо и лесно, тъкмо ще й отвори още една дупка за е*ане!
Тоя вариант с дезърта е много по добър от моя с тухлата,btw....
Ама много мозък ще фърчи така...
bultra_plovdiv написа:SkArY_9 написа:С пари и ласки
На някои , само пари им стигат даже.
bixxol написа:delqnski47 написа:joe написа:Аз съм малък, за тва питам по-големите как се сваля хубаво момиче, една от моя клас ме кефи, ама е много надута и се прави на лошакак лесно вие сваляте мацки и то успешно?
Значи почни да я заговоряш или нещо такова,ама се дръж естествено!
Ако се прави на три и половина и не ти обръща внимание има един резервен начин:
Изчакваш я на тъмно някъде,хващаш една тухла четворка и я замеряш право в тиквата(ама гледай да я уцелиш!!!)!След тва я почваш докат е топла и си готов
Рядко тъпо мнение колега !
joe написа:Аз съм малък, за тва питам по-големите как се сваля хубаво момиче, една от моя клас ме кефи, ама е много надута и се прави на лошакак лесно вие сваляте мацки и то успешно?
Не се знае дали има какво да хвърчи, а и никой не е казал да я стреля в главата...
storm написа:Много е важно какъв ти е ключа на колата в днешно време ..![]()
Дали е с мобилайзер има много голямо значение ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта