Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petkov написа:Ахааааааааа, и тези оръжия на бъдещето ще са достатъчно добри, че да спечелят война срещу цивилизация, която идва от неясно кой край на Вселената... хитрооо... Това е все едно да пуснеш едно племе индианци с копия и стрели срещу една група танкове! Какъвто е шанса на индианците с техните дървени оръжия срещу танковете, такъв ще е шанса и на янките, а и като цяло на нас хората срещу извънземните!
Да, а едва ли в Зона 51 си правят опити само със миниум и бронз. И въобще не се знае колко по-напреднали ще са от нас тези извънземни
NIKSANA написа:как пък един не допусна, че ние сме най- интелигентната форма на живот във вселената.. и ако има живот то той е едноклетъчен
megan fox написа:NIKSANA написа:как пък един не допусна, че ние сме най- интелигентната форма на живот във вселената.. и ако има живот то той е едноклетъчен
Е ако е така, няма от какво да се притесняваме, защото в скоро време, близките няколко милиона, а защо не милиарда години никой няма да ни дойде на гости, че да ни притеснява...
Ми ние не можем дори на един Марс да отидем дето е на три х*я разстояние, а да тръгнем да си го мерим със същества, които свободно пътуват из космоса... никак не е умно и здравословно!
Дори и да има Зона 51 (склонен съм да вярвам, че има), дори и да разполагат с разбит извънземен кораб, каква е гаранцията, че учените в Зона 51 ще са разгадали изнвънземната технология, или пък, че този разбит кораб не е на някоя по-напреднала цивилизация от нашата, но в същото време на цивилизацията, която да е доста по-назад технологично от появилите си на Земята пришълци?!
Лошо няма човек да е фен на филми ала "Денят на независимостта", но реалният живот не е филм!
petkov написа:Ми ние не можем дори на един Марс да отидем дето е на три х*я разстояние, а да тръгнем да си го мерим със същества, които свободно пътуват из космоса... никак не е умно и здравословно!
Дори и да има Зона 51 (склонен съм да вярвам, че има), дори и да разполагат с разбит извънземен кораб, каква е гаранцията, че учените в Зона 51 ще са разгадали изнвънземната технология, или пък, че този разбит кораб не е на някоя по-напреднала цивилизация от нашата, но в същото време на цивилизацията, която да е доста по-назад технологично от появилите си на Земята пришълци?!
Лошо няма човек да е фен на филми ала "Денят на независимостта", но реалният живот не е филм!
Да, ти сам го каза. Няма гаранция, че учените са разгадали извънземната технология, НО няма гаранция и че не са я разгадали. Те си знаят най-добре. Затова Зона 51 е най-секретното място, което липсва от картата на света.
Може би ни предстои да разберем след 1, 3, 5 , 10 , 100 години
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта