Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !
Пичове, какво се занимавате с глупавите предавания на Слави-офшорката. Четете книги, а не гледайте малоумни, затъпяващи предавания. 

- vladitol
- Контакти:
Enravota написа:Пичове, какво се занимавате с глупавите предавания на Слави-офшорката. Четете книги, а не гледайте малоумни, затъпяващи предавания.
+1

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Съжалявам, чче има толкова много балъци да гледат на Слаи "патриота" глупостите.
ми вие всички се знаете .......заобиколени сте от престъпници ....и то не от вчера
По коя телевизия е това предаване ? За първи път го чувам . Не мислите ли ,че има далеч по -приятни неща за правене вечер, отколкото да седнеш , да се подпреш с лакти на масата и да зяпаш чукундури като Славчо, Иванчо, Андрейчо и незнам кой си ...
LSFC 1914 написа:Сидоня ще спечели. Майка й я познавам и знам, че е голяма мафиотка.
ми вие всички се знаете .......заобиколени сте от престъпници ....и то не от вчера
Frankie Lampard написа:Това са глупости ... Нормално като всички жълти парцали налучкат по един участник и после ако случайно им върже, гръмват '' Както каза вестник Уикенд еди кой си печели еди какво си '' ... Пълни глупости... Не, че не е невъзможно, ама всеки като налучка по един, нормално е някой да познае ... В случая е чиста случайност ... Когато имаше брадъри и глупости жълтурковците всяка седмица сменаяха плочата и накрая се биха в гърдите, че са познали ... Така че ...
Интересно как все "Уикенд" "налучкват" победителите във всичките таквиа реалити глупости...?

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
По-принцип и аз не вярвам грам на жълтите вестници, прав е Франки, че се пускат постоянно слухове и когато 1 на 20 излезне верен, се бие тъпан как били познали. Но определено , съм съгласен напълно с Мегън за Уикенд, на които едно 80-90% от прогнозите за тези риалити предавания бяха абсолютно верни
.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Най-смешното беше как Слави обясняваше, че предаването имало за цел да промени културата на хранене на българите. Е, извинявайте, но повечето българи трудно биха си позволили редовно да си купуват и да включат в менюто си продуктите за ястията, които се приготвяха в това предаване.
не съм го гледал и когато ви четя коментарите се радвам ,че е така