Вярвате ли в съновидения ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Re: Вярвате ли в съновидения ?

Мнениеот ManUtdMadFan » 24 май 2011 23:20

Аз доста често преживявам дежа ву не знам за вас.... И сънища са ми са се сбъдвали ! Така например вече поне 10 пъти сънувам точно преди даскало (защото съм 1ва смяна) някакъв час и знам кой ще бъде изпитан на какви въпроси и дали мене ще ме изпитат (което мене ме радва защото знам какво да уча). И всеки един път се случва дословно ... А и като малък се сещам , че често сам преживявал дежа ву.

Има една теория според която преди да се преродиш си избираш родителите и гледаш живота си като на филм и в зависимост какво си правил в миналия си живот ти се определя какво ще ти се случи в следващия (например ако си изнасилил човек , в следващия ще си жертва). И от там идва дежа ву-то. И няма начин след толкова случки да не вярвам на тази теория ....
България

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 май 2011 23:22

track.and.field написа:Абе, чудя Ви се....всеки сънува някакви мачове. Аз пък сънувам голи какички :lol:

Може би гладна кокошка, просо сънува в твоят случай track.andfield .
Марми дано си прав! Ще се радвам, да се запознаем ;)
Само СЛАВИЯ :!:
Последна промяна от MCMXIII на 24 май 2011 23:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 24 май 2011 23:23

Хубав сън си имал, марми :) Дано се сбъдне !!!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 май 2011 23:37

Какво ще кажете, утре да изпеем химнана България заедно с тях? Може да е всичко, но са от България!
Само СЛАВИЯ!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 24 май 2011 23:47

track.and.field написа:Абе, чудя Ви се....всеки сънува някакви мачове. Аз пък сънувам голи какички :lol:

Случвало ми се е 2 пъти :) :) :) Иначе преди първия ни мач с Лил сънувах че водим 1:3 заспивам и на сутринта ми казват че е свършил 3:3. Ама не се случи :mrgreen: :mrgreen:
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 24 май 2011 23:50

Признавам си.Седмица преди мача ЦСКА-Левски от есента,сънувах как Дембеле вкарва победен гол срещу ЦСКА и почва да се кефи и от тогава си знаех,че не вървят добре нещата.Тогава за Дембеле не се знаеше толкова много.
Последна промяна от MQplaya на 24 май 2011 23:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 май 2011 23:51

Аз преди години сънувах няколко мача на Левски, около 7-8. Нито един път не нацелих точният резултат, но познах знаците(1Х2) във всички!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

nko
Контакти:

Мнениеот nko » 24 май 2011 23:53

BLUE CHAMPIONS написа:Мой приятел който практикува йога твърди, че сънищата са преживявания на душата извън тялото в паралелни светове, също така твърди, че всеки може да се убеди сам в това стига да издържи 72 часа без да заспива (3 дена и 3 нощи) и тогава можело да се види с очите си паралелен свят,същества, духове и т.н. но е много рисковано за здравето. Бих вметнал, че във фашистките концлагери са правили такива експерименти с хора, които в крайна сметка полудявали от тези опити. Дали могат да са пророчески?, фашистите сигурно знаят :lol:

Тези "експерименти" се случват в момента и в България - в едно учебно заведение наречено УАСГ по два пъти в годината за по 1 седмица...
Иначе - всеки сънува, но много като мен не помнят докато не им се случи...и само в редки случаи помня...

Потребителски аватар
Калоян Атанасов
Контакти:

Мнениеот Калоян Атанасов » 25 май 2011 01:39

Сънищата ми понякога ми са несвързани,на сутринта като се събудя мислите ми са в мъгла какво съм сънувал или след дни ми се изяснява съня...
А до това дали се сбъдва е един вид загадка.. :)
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 май 2011 01:40

Всички хора сънуват! Средно сънуваме един или два часа на вечер, но запомняме много малко сънища като цяло! ;) Честно да си призная и на мен ми се е случвало да сънувам неща и в близките дни да ми си случи или да ми се стори като deja vu 8-)

Върни се в “Свободна зона”