RING.BG-проблем с излъчване ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Nole
Контакти:

Re: Къде изчезна RING.BG???

Мнениеот Nole » 12 май 2011 17:14

Ахахах, оставайте на близу и не си пускайте булсатком и после се чудете защо не можете да гледате мачовете, а понякога и липсва някой канал... ;)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 12 май 2011 17:25

Nole написа:Ахахах, оставайте на близу и не си пускайте булсатком и после се чудете защо не можете да гледате мачовете, а понякога и липсва някой канал... ;)

Когато кабелите са ми в стената се налага да кисна на близу и други тъпизми. В противен случай трябва да си надупча стените във всички стаи и да прехвърлям кабели насам натам. В нас ще стане като бърлога на човека паяк. :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 май 2011 17:35

McLovin написа:Когато кабелите са ми в стената се налага да кисна на близу и други тъпизми. В противен случай трябва да си надупча стените във всички стаи и да прехвърлям кабели насам натам. В нас ще стане като бърлога на човека паяк. :|

За това при следващият ремонт се замисли и си направи канали и кабелни кутии в стените от където да можеш да прекараш всякакви кабели, че не се знае кога ще ти потрябва нов кабел. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

bathulio
Контакти:

Мнениеот bathulio » 12 май 2011 17:39

В момента програмите на BTV Action и Ринг ТВ се препокриват т.е, каквото предават на едната го предават и на другата по същото време , така че споко , ще излъчват плейофа и по двете.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 май 2011 17:48

bathulio написа:В момента програмите на BTV Action и Ринг ТВ се препокриват т.е, каквото предават на едната го предават и на другата по същото време , така че споко , ще излъчват плейофа и по двете.

Ко речи? :lol: :lol: :lol:
Believe in better

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 12 май 2011 17:49

В единия апартамент сме на Близу у няма РИНГ, в другия сме на Булсатком и имаме. Извода е, че ми писна от майните, аман. Ккаво ли не беше, програмите се сменят всеки ден правят се за 2 стотинки и октомври ми изтича договора и си минавам вече на Булсатком. Да не говорим, че и картината не Близу е трагедия.А като сложим и факта, че на Булсатком дават и Испания и Италия-не знам просто защо се прецакахме да сме на БЛИЗУ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2011 17:56

На ринг развалиха програмата,вече ги няма коментарните предавания които правеха тв по-гледана,можеше и някой мач.Сега ми дават клубните тв на кой ли не отбор,като сложим и магазините предавния на голф и тем подобни спортове и безкрайните повторения на мачове правят тази тв напълно безсмислена като всички спортни в България.Спорта в неспортната Канал 3 става повече за гледане,и определено привлича вниманието

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 12 май 2011 18:13

joring написа:
McLovin написа:Когато кабелите са ми в стената се налага да кисна на близу и други тъпизми. В противен случай трябва да си надупча стените във всички стаи и да прехвърлям кабели насам натам. В нас ще стане като бърлога на човека паяк. :|

За това при следващият ремонт се замисли и си направи канали и кабелни кутии в стените от където да можеш да прекараш всякакви кабели, че не се знае кога ще ти потрябва нов кабел. ;)

Е именно прокарани са такива, проблемът е, че са претъпкани :lol: Явно строителчето малко си е оставило ръчичките и ги е направил бая теснички. Другият проблем е че трябва да се пробиват дограми и щуротии. Да бъда честен не съм много в час с инсталацията на приемниците на Булсат-а, разказаха ми на кратко някакви познати и ми се стори като кофти ситуация.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 май 2011 18:19

WESLEY119 написа:А като сложим и факта, че на Булсатком дават и Испания и Италия-не знам просто защо се прецакахме да сме на БЛИЗУ

То договора им за Испанското първенство изтича, така че внимавайте ако ще минавате на тях само заради тези мачове да не се прецакате. :)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 май 2011 18:20

McLovin написа:Е именно прокарани са такива, проблемът е, че са претъпкани :lol: Явно строителчето малко си е оставило ръчичките и ги е направил бая теснички. Другият проблем е че трябва да се пробиват дограми и щуротии. Да бъда честен не съм много в час с инсталацията на приемниците на Булсат-а, разказаха ми на кратко някакви познати и ми се стори като кофти ситуация.

Другият път просто не гледай най-евтините майстори, защото евтиното винаги излиза скъпо. ;)
За антената винаги може да се постави на покрива, като за да нямаш проблеми със сигнала дай още 50лв за по-хубава антена, а кабелите могат да минат и през отдушникът. Приятелски съвет другият път преди да правиш ремонт се поразрови по специализираните форуми, същото се отнася и за сателитната телевизия и за всякаква техника ... най-малкото ще получиш различни гледни точки.

paceto написа:
То договора им за Испанското първенство изтича, така че внимавайте ако ще минавате на тях само заради тези мачове да не се прецакате. :)

Имат още година, а после .. то се вижда кой инвестира. ;)
Believe in better

Върни се в “Свободна зона”