Може ли действащ футболен съдия, да е и букмейкър ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: футболните съдий
Прав си,така е.Ама в нета поне си анонимен,а така малко грозно ми се струва.А и това все едно на катаджия да му разрешат да си купи кръстовище
А да си инкасатор за тока и да отговаряш за осветлението на стадиона?
xamy,харесва ли ти българския футбол
Re: Може ли действащ футболен съдия, да е и букмейкър ?
правописът вече е късно да си го оправяш...
дай линк към инфото - къде пише, че е букмейкър, поне нИдей да разпространяваш информация ако не е потвърдена.
и какво разбираш под букмейкър, щото и аз мога да ти взема 5 лв и да ти кажа, че ако левски спечели ще ти дам 10, ама няма да съм букмейкър
дай линк към инфото - къде пише, че е букмейкър, поне нИдей да разпространяваш информация ако не е потвърдена.
и какво разбираш под букмейкър, щото и аз мога да ти взема 5 лв и да ти кажа, че ако левски спечели ще ти дам 10, ама няма да съм букмейкър
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Благодаря ти,че ме коригираш,а относно достоверността не мога да ти покажа трудовият му договор
докато не се види черно на бяло, не е редно да се коментриа конкретния случай, а в общия - поне според мен няма конфликт на интереси - като се започне от това, че не може да влияе върху изходите на футболните двубои и се стигне до там, че се приемат залози за всякакви спортове
макар че като ми говориш за трудов договор, трябва да е нает да работи в букмейкърски пункт, а не е букмейкър (собственик на такъв)
по същата логика и футболисти, треньори и президенти (Васил Божков) да не се занимават със залози.
макар че като ми говориш за трудов договор, трябва да е нает да работи в букмейкърски пункт, а не е букмейкър (собственик на такъв)
по същата логика и футболисти, треньори и президенти (Васил Божков) да не се занимават със залози.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Между другото как е възможно букмейкърски шеф да е президент на футболен клуб, как е възможно футболисти да залагат на спортни състезания. Това означава, че тези хора просто нямат място в спорта. Но за какъв спорт да говорим, като той отдавна е мъртъв. За жалост.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Да, разбира се, че е проблем. Има си хас. И да, ГОЛЯМ проблем беше това, че Васил Божков беше собственик на ЦСКА. И в двата случая има конфликт на интереси, като във вторият случай, е направо абсурдно. Нека да кажа така. Една победа или една загуба на футболният терен за ЦСКА струва много по-малко отколкото загубата за Васил Божков от залози. Това във връзка с няколко много странни резултата на ЦСКА. Например домакинството на МТК. Тръгва ЦСКА да ги разбива, повежда с 1:0 и...опс, какво стана второто полувреме? Случи се нещо което НИКОГА за 60 години не се беше случвало в ЕКТ срещу подобен противник.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
И аз съм на същото мнение.Тези дни се надявам да получа становището на някой фактор от БФС и ще ви го споделя .Може пък не всичко е изгнило в родния футбол
- Локомотив1926
- Контакти:
Може ли действащ футболен съдия, да е и букмейкър ?
[offtopic]Няма невъзможни неща