Голям късмет или божия работа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Re: Голям късмет или божия работа

Мнениеот valkata_levski » 03 май 2011 18:08

Georgiev11 написа:
TheKoi4i написа:
Georgiev11 написа:Ако ситуацията е с итински пари, бих си пожелал повече "играчи" като теб по масите.

Нали ти казвам че не играя така просто полудях за момент и не знам причината :)

Абе от изказването ти, че ол- ин се влизало само с АА,КК и от тая ръка мога да ти кажа, че си доста голяма рибка. Така че още веднъж, дано да има повече такива като теб.

мерси за поздрава успех и на теб :)[/quote]
Пич и двамата се опитват да ти кажат,че това което си казал за ол-ина на АА и КК е пълна глупост.
От друга страна,да влезеш ол-ин префлоп трябва много добре да си разчел стила на игра на противницте,както и да предположиш какви карти държат останалите.

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 03 май 2011 18:12

за кеш маса не може да се разчете стила на игра на противниците ...ОСВЕН ако не играеш с тези играчи редовно... ;)
а иначе за тази врътка КQ срещу АА това си е нещо нормално за покерстарс така че не се шашкаите :)

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 03 май 2011 18:19

Georgiev11 написа:
rhaegar написа:Луд късмет, но какво пък. Понякога трябва да поемеш и риск-току виж късметът ти излязъл. Все пак това е отиграване, което можеш да си позволиш веднъж на 200 ръце.

+ да добавя този обра 1 с флъш ,на следващата ръка с фулл хаус готов още на флопа .......аз само гледах после ако беше прочетол чата, после загубих само 4$ към 15 минути само гледах и после дойдох да се похваля сега си оставам в сметката само 20$ и си представям че сам изгубил всичко друго ,за да може да печеля още,
все пак като се има на предвид че почнах с бонус от 2$ и 2 място в фацебоокфрееролл 0.10 ,а интересното е че на първият фрееролл който се печели билета бях 235 :)

Да те питам горе долу преди колко време си започнал, аз сега мисля да почвам?

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 03 май 2011 18:59

lol
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
marble-bet
Контакти:

Мнениеот marble-bet » 03 май 2011 19:03

Е зат'ва играя sit&go турнири. Не ми понасят такива бед бийтове и щях да си докарам нервна криза, ако бях продължил да играя на кеш маси. С толкова телета ...

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 03 май 2011 19:08

Играеш 400НЛ с 117$ ? Това е огромна грешка , независимо колко добър играч си.Малкото пари пред тебе не ти позволяват да играеш правилно и да извлечеш максимума от силните си ръце. Ако цялата ти банка е 117$ играй 4НЛ , а не 400НЛ. Иначе с малкото пари пред тебе да влезеш аллин с KQ ,не е чак толкова лош ход, ако наистина знаеш какво правиш.

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 03 май 2011 19:19

За пореден път се убеждавам,че най-големите идиоти правят най-сериозните бед-бийтове.Какво ли е виновен онзи човек,че влиза 88% фаворит алл-ин,при това пре-флоп,и има някакъв идиот отсреща,който не знае къде се намира и си мисли,че KQ e monsterhand и си дава целия стак.Просто онлайн сайтовете поощряват идиотите тва е...
YNWA!

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 03 май 2011 20:17

neoje написа:За пореден път се убеждавам,че най-големите идиоти правят най-сериозните бед-бийтове.Какво ли е виновен онзи човек,че влиза 88% фаворит алл-ин,при това пре-флоп,и има някакъв идиот отсреща,който не знае къде се намира и си мисли,че KQ e monsterhand и си дава целия стак.Просто онлайн сайтовете поощряват идиотите тва е...

Ти да си чувал за интуиция ? и я гледай малко клипчета как 22 бие АА това че имаш АА не значи че всичко е твое :lol:
Но извинявай аз не мога да се сравнявам с професионалист като теб :lol:
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 03 май 2011 20:37

7 и 2 офсют могат да бият чифт аса ама това е отделна тема на разговор.
И ми е интересно колко често разчиташ на интуицията си в играта на покер?
Днеска явно ми е bad beat ден ...просто не влиза нищо...или ако влезе ми го бият с невъзможните дупчени кенти...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 май 2011 20:40

Georgiev11 написа:
neoje написа:За пореден път се убеждавам,че най-големите идиоти правят най-сериозните бед-бийтове.Какво ли е виновен онзи човек,че влиза 88% фаворит алл-ин,при това пре-флоп,и има някакъв идиот отсреща,който не знае къде се намира и си мисли,че KQ e monsterhand и си дава целия стак.Просто онлайн сайтовете поощряват идиотите тва е...

Ти да си чувал за интуиция ? и я гледай малко клипчета как 22 бие АА това че имаш АА не значи че всичко е твое :lol:
Но извинявай аз не мога да се сравнявам с професионалист като теб :lol:

Шанса 22 да бият АА е по-голям, отколкото КQ да бият АА.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”