Иван Барабан написа:crap написа:Интересно да видил, колко от нас са "редовни" и колко са "нередовни" пътници![]()
Аз лично бойкотирам тая тирания. 1лв. е билета в София, което е почти един хляб. А когато първоначално вдигнаха цените на билетите хляба беше дори по-евтин.
Ето затова България е на това дередже, защото в нея живеят 5-6 млн цигани(не само по етнос, но и по психика). Защото мотивацията им е да "бойкотират" защото им е мръсно, скъпо или тясно ... или защото няма да го хванат или са сигурни, че няма да ги проверят. Ей мангали - да си купиш билет означава да си заплатиш услугата, която ползваш!!!! Ако не си доволен от качеството което тя предлага или ти е скъпо - не я ползваш!!!!! Ако отидеш на пазара и доматите са меки, мухлясали и скъпи - ще ги откраднете ли, защото не са достойни за да благоволите да ги платите. Или ще ги откраднете, ако сте сигурни, че няма да ви види продавача?? Та така, ще сме последните помиари на Европа, докато си мислим, че някой ни е длъжен да ни осигурява нещо наготово.
Горното се отнася за тези които пътуват гратис, не искам да обидя съвестните ползватели да градския транспорт.
Лично аз не ползвам градския, но когато ми се е налагало с най-голямо удоволствие си купувам билет, защото си плащам услугата да ме транспортират от точка до точка. Както си плащам бензина за да се возя на колата си!
+100000000000000