Естествено,че ще има завиващи коли,когато е зелено на пешеходците...бай-иво написа:То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи коли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Естествено,че ще има завиващи коли,когато е зелено на пешеходците...бай-иво написа:То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи коли
Локомотивец написа:boston celtics написа:Абе не....Айде стига бе...Всички много съвестни се извъдихте...Ама съм сигурен,че 90% от тези, които казаха не пресичат...Аз няма кво да си кривя съвестта - Да!
И аз като фен на Селтикс ще си кажа честно - доста често, да!
boston celtics написа:Естествено,че ще има завиващи коли,когато е зелено на пешеходците...бай-иво написа:То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи колиАко е зелено на пешеходците е и зелено на тези коли, които завиват на дясно...То просто няма как...Не си ли забелязал...
бай-иво написа:boston celtics написа:Естествено,че ще има завиващи коли,когато е зелено на пешеходците...бай-иво написа:То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи колиАко е зелено на пешеходците е и зелено на тези коли, които завиват на дясно...То просто няма как...Не си ли забелязал...
Да де и за това замалко да ме блъснат на няколко пъти
boston celtics написа:Въпреки,че сега на много места гледам,че са поставили камери,които не следят само колите,но и пешеходците...Така,че ако минеш на червено би трябвало да изтърпиш някаква санкция...Не съм запознат колко е глобата...![]()
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта