Пресичате ли на червено , когато няма коли ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Пресичате ли на червено , когато няма коли ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Пресичате ли на червено , когато няма коли ?

Мнениеот boston celtics » 02 май 2011 18:59

бай-иво написа:То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи коли
Естествено,че ще има завиващи коли,когато е зелено на пешеходците... :? Ако е зелено на пешеходците е и зелено на тези коли, които завиват на дясно...То просто няма как...Не си ли забелязал... :roll:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 02 май 2011 19:00

Локомотивец написа:
boston celtics написа:Абе не....Айде стига бе...Всички много съвестни се извъдихте...Ама съм сигурен,че 90% от тези, които казаха не пресичат...Аз няма кво да си кривя съвестта - Да!

И аз като фен на Селтикс ще си кажа честно - доста често, да!

Аз пък съм фен на Хийт, ама пак ще кажа ДА! :lol:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 02 май 2011 19:02

Там където пресичам, няма светофари! Така, че не ми е ясно дали е зелено или червено, а може и на жълто да минавам, без да знам! Аз съм си от село и ако някой сложи светофар у наше село, ще е най-голямата атракция.
Последна промяна от ruashh на 02 май 2011 19:04, променено общо 1 път.

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 02 май 2011 19:03

boston celtics написа:
бай-иво написа:То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи коли
Естествено,че ще има завиващи коли,когато е зелено на пешеходците... :? Ако е зелено на пешеходците е и зелено на тези коли, които завиват на дясно...То просто няма как...Не си ли забелязал... :roll:

Да де и за това замалко да ме блъснат на няколко пъти

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 02 май 2011 19:04

бай-иво написа:
boston celtics написа:

Да де и за това замалко да ме блъснат на няколко пъти
:) Еми...то не е само да минеш на зелено като си мислиш,че няма да минават повече коли... :) Трябва и като минаваш пак да се оглеждаш :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 май 2011 19:06

Никога не съм го правил и няма да го правя!
Ужасен съм че съм единствения гласувал с НЕ!
България е пълна с малоумници за които законите все не важат!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 02 май 2011 19:08

Въпреки,че сега на много места гледам,че са поставили камери,които не следят само колите,но и пешеходците...Така,че ако минеш на червено би трябвало да изтърпиш някаква санкция...Не съм запознат колко е глобата... :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 май 2011 19:11

Пресичам на червено само преди Съдебната палата особено тоя светофар до десния лъв направо ме изкарва извън нерви 1 мин няма нито кола нито трамвай тоси свети червено.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 май 2011 19:11

boston celtics написа:Въпреки,че сега на много места гледам,че са поставили камери,които не следят само колите,но и пешеходците...Така,че ако минеш на червено би трябвало да изтърпиш някаква санкция...Не съм запознат колко е глобата... :)

трябва да има санкции за пешеходците, но за съжаление не е начина с камери! Не че няма да се види че се прави нарушение, но гарантирам че няма да се види регистрационния номер на пешеходеца!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 май 2011 19:12

Точно пред дасклото има 1 светофар който свети червено и на пешекодците и на колите ... ее какво да правя ..? Пресичам си мн ясно :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Свободна зона”