Пресичате ли на червено , когато няма коли ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Пресичате ли на червено , когато няма коли ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Пресичате ли на червено , когато няма коли ?

Мнениеот ogrizko » 02 май 2011 18:49

ако съм зад волана доста рядко... ако съм пеша - постоянно :twisted: честно казано ми е по-лесно на червено да пресичам на повечето светофари, отколкото на зелено... на зелено тръгват едни коли да завиват, пешеходците тръгват от двете страни... пффф, докато във варна светофарите дето най-често пресичам мога със затворени очи да минавам на червено... и без това първо от едната страна тръгват колите, после тия срещу тях и накрая тия отляво и отдясно.... демек пресичам на червено до средата на улицата докато спрат колите от другата половина на улицата, като спрат и те - пресичам пак на червено, защото тогава тръгват тия дето са били срещу тях.... обикновено почти няма коли да завиват наляво и се възползвам бързо да пресека на червено и колите дето са били странично спрямо първите ми две пресичания на червено..... абе не знам дали на някой му стана ясно какво се опитах да обясня, обаче обикновено на червено минавам, защото е по-лесно в много случаи :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 02 май 2011 18:51

Bourgas написа:Аз имам друг въпрос: Някой виждал ли е санкциониран пешеходец за това, че е пресякъл неправилно (червен светофар или необозначено за пресичане място)? И още един въпрос : Защо шофьорите винаги са виновни като има толкова много самоубийци пешеходци. Отговор : Никога не пресичам на червено!

Имам позната с фиш за 10 лева, пресичала на червен светофар. И все пак смятам, че глобените са голяма рядкост.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 02 май 2011 18:51

Bourgas написа:Аз имам друг въпрос: Някой виждал ли е санкциониран пешеходец за това, че е пресякъл неправилно (червен светофар или необозначено за пресичане място)? И още един въпрос : Защо шофьорите винаги са виновни като има толкова много самоубийци пешеходци. Отговор : Никога не пресичам на червено!

Да веднъж видях, както и на 1 мой приятел ми е споделял, че са му треснали глоба за неправилно пресичане, но смятам това няма и 1% от случаите. На малки улички доста често пресичам на червено, даже на цариградско на орлов мост като е задръстено редовно си пресичам на червено като е затапено, глупаво е да, но за сметка на това го правя. Не сме само ние обаче, когато бях във Франция, в Париж, там 98% от хората пресичаха на червен светофар и то навсякъде(беше често явление)и беше първото нещо, което ми направи впечатление освен, че паркирваха номер в номер и се подбутваха като излизаха.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 02 май 2011 18:52

Абе не....Айде стига бе...Всички много съвестни се извъдихте...Ама съм сигурен,че 90% от тези, които казаха не пресичат...Аз няма кво да си кривя съвестта - Да!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 май 2011 18:54

Разбира се, че пресичам на червено... но се оглеждам доста добре преди това ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 май 2011 18:55

Да.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 02 май 2011 18:57

То на кръстовищата гледам светофарите на шофьорите не на пешеходците защото се разминават доста и често при зелена светлина има завиващи коли

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 02 май 2011 18:57

Пресичам когато колите са далече или ги изобщо няма :lol:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 02 май 2011 18:58

boston celtics написа:Абе не....Айде стига бе...Всички много съвестни се извъдихте...Ама съм сигурен,че 90% от тези, които казаха не пресичат...Аз няма кво да си кривя съвестта - Да!

И аз като фен на Селтикс ще си кажа честно - доста често, да!

Върни се в “Свободна зона”