Търсят се ИСТИНСКИ Българи!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Търсят се ИСТИНСКИ Българи!!!
Скъпи приятели тази петиция вече не е актуална и ако следите не само спорта щяхте да знаете, че това не се прие в НС.

jubbacca написа:доживяхме и това... подписано !
Пич, приятелски съвет, смени си аватара ! Не знам пак къде са заспали модераторите ! Но ще имаш много ядове с тоя аватар !!!!.... Нито истинските сини фенове, нито истинските фенове на който и да е отбор подържат нацизма и фашизма !..... Аз лично, още малко ще те потрая ! Не може да се гавриш така !
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
PFC Litex написа:Скъпи приятели тази петиция вече не е актуална и ако следите не само спорта щяхте да знаете, че това не се прие в НС.
То техните глупости можеш ли ги проследи?!?

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
kartago написа:jubbacca написа:доживяхме и това... подписано !
Пич, приятелски съвет, смени си аватара ! Не знам пак къде са заспали модераторите ! Но ще имаш много ядове с тоя аватар !!!!.... Нито истинските сини фенове, нито истинските фенове на който и да е отбор подържат нацизма и фашизма !..... Аз лично, още малко ще те потрая ! Не може да се гавриш така !
Така добре ли е?!?Много се палите.Споко,не съм вдигнал народа още.

spartak_varna-lazio написа:PFC Litex написа:Скъпи приятели тази петиция вече не е актуална и ако следите не само спорта щяхте да знаете, че това не се прие в НС.
То техните глупости можеш ли ги проследи?!?
Всичко може, но първо трябва да спрем да бъдем, като овцете.
Колко от Вас назад в темата, които се отвратиха обърнаха внимание, че пише внесен в НС на 25.01.08 г.) обърнете внимание на датата

Петицията е подписана от над 168 000 човека.

- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и науката господин Лютви Местан. На 20 март е прието на първо четене без нито едно възражение или против. Не е съобщено по новините, нито пък е отбелязано в пресата или интернет, но пък го има в Държавен вестник.
А това как ти се струва?Аз да не съм Нострадамус?
Браво колега, интересна и по-скоро важна тема си постнал ! Дано има повече такива като теб в БГ !!!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
spartak_varna-lazio написа:Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и науката господин Лютви Местан. На 20 март е прието на първо четене без нито едно възражение или против. Не е съобщено по новините, нито пък е отбелязано в пресата или интернет, но пък го има в Държавен вестник.
За кой 20 март, коя година?
Сега през март се внесе друго предложение, но и то ще бъде отхвърлено.
Петицията, която е дадена в първият пост се отнася за съвсем друго нещо.

-
- Контакти:
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
PFC Litex написа:spartak_varna-lazio написа:Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и науката господин Лютви Местан. На 20 март е прието на първо четене без нито едно възражение или против. Не е съобщено по новините, нито пък е отбелязано в пресата или интернет, но пък го има в Държавен вестник.
За кой 20 март, коя година?
Сега през март се внесе друго предложение, но и то ще бъде отхвърлено.
Петицията, която е дадена в първият пост се отнася за съвсем друго нещо.
То е цитат точно от там.Не си струва да се наричат хората овце след като тия мекерета действат по този начин.Имам впредвид тихомълком.Затова точно този е начина.Който попадне на такава информация да тръби навсякъде пък било то и късно.