DamonHill написа:Lyubooo написа:много весела тема, ще си я сложа в "любими", че да се забавлявам с нея когато ми е скучно!
само мога да се моля за душите на тея нещастни хора, които симпатизират на някоя политическа партия в страната ни!
вече над 20 години на нашия небосклон цъфтят всякакви партии с уж различни идеалогии, но с еднаква цел - съсипване на държавата!!! да симпатизираш на такава партия означава, че я подкрепяш в тази и цел!
все още не се е появила партията, която ще отговори на идеалогията си с реални действия и ще издигне държавата ни от пепелта! хммм дали пак ще изминат 5 века докато се появят толкова будни и патриотични хора, които да успеят да поведат народа към промяна!
пс: някои хора май въобще не са в час, че най-мощната икономика в света, е под комунистическо управление!!!
Чудих се кое мнение да цитирам, че да отговоря на някой. Винаги са ми правили много позитивно впечатление твоите мнения за спорта, но с това направо ме уби -
Имаш ли някаква бегла идея как живеят и с колко цента на ден живеят милиардите в тази най-просперираща икономика, под комунистически управление?
Мизерията в Китай е срашна, вкючително и в мегаполисите с ултра модерни небостъргачи като Шанхай, Гуанджоу и всички останали...
Искам да задам и допълнителен въпрос към темата:
Кой коя страна е посещавал (евентуално живял) и какви са му впечатленията от нея.
Хахаха сетих се между другото, едно бивше гадже ходи в Китай, в Пекин и се върна от там с интересни снимки. Къща 1м на 2м. Разбирай само да се мушнеш като в тръба. Мизерия до полуда. За мен например Японците са пример за икономика. Днес четох, че щели да си построят 2 нови столици в случай, че има бедствие в Токио

Единствената страна, преживяла 2 атомни бомби - това е страна за пример, където си подават оставките заради закъснение на влак! Да приютим 1 милион японеца, да вземат да ни научат на работа и да си променим манталитета!