На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2011 23:10

stannn написа:
vaskonti написа:Не ме разбирай погрешно, и аз искам такива политици, какви ти искаш, ама просто няма начин да се получи. Затова аз съм на принципа - нека крадат, но и да работят. Аз ще гласувам за тея, които и работят освен да гепят. Затова и винаги ще гласувам за Костов.

Твое право си е, но не разбирам как може да гласуваш за хора които искаха да съборят всичко градено до момента. И какво стана след тях? Другите почнаха да връщат работи които ги е имало и преди 1990-та.

Е какво значи всичко... Пък и както казах, склонен съм да преглътна всичко ако в същото време се работи сериозно. Просто в такава ситуация избирам най-малкото зло...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 апр 2011 23:11

Black&White1926 написа:Симпатизирам на ГЕРБ и Атака ! Мразя комунистите БСП И ДПС :evil:

Значи лъжеш. Посочи ми поне един министър, депутат, или областен управител / за шефовете на агенции друг път/ от партията ти любима да не е комунист. А че са милиционери не е друга тема, и агенти, и агенти.
Помня политическия живот в Бг общо-взето 50 години и си имам изградено мнение, което почива само на факти.
През 1965 год. във Флоренция, след онзи знаменателен мача с Белгия, съм чувал, че Симеон Втори е поздравил нашите герои. Та оттогава общо-взето съм с респект към Царя. Имах удоволствието през 1996 год при посещението на царската двойка в Добрич, да поднеса бяла калия на доня Маргарита.
Как пробих през морето от хора и как финтирах пазачите тогава сам си зная. После през годините четири пъти съм присъствал на срещи със Симеон и
съм говорил директно с него.
От 2001 когато пристигна окончателно в Бг, подкрепям политиката му и доколкото мога помагам. И край него много безгръбначни се усукваха докато беше на власт.
П.П. През годините не се изкуших на предложенията и не се поддадох на заплахи и репресии, за да увелича членската маса и копоите на червените кхмери.
Съхраних достойнство и не си падам по номадството.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2011 23:11

galin56 написа:
Bourgas написа:
vaskonti написа:
Сигурно е съвпадение, че това е периода и на най-големият световен икономически подем за този период от 13 века? А, сетих се - този световен подем се дължи на големия брой комунистически страни, познах ли? :)

+1 Като добавим, че сме били 13-тата република на СССР и сме вземали от там всичко ако не даром, то със съвсем малки средства. И на фона на всичко какво имаме - неограничени ресурси, никаква мисъл за рентабилност, нищо общо цена/качество, само грандомания, да се строи, да се заселва и прочие. Не слушайте бабите си, че тогава било хубаво и че са работили 40 години и сега не могат да вземат пенсия висока. Как да обясниш на възрастен 80 год. човек, че техните пари си отидоха след откаченото изплащане на външния дълг и парите дойдоха от пенсиония фонд. Гениални икономисти... Гениален строй... Гениални кадри, които наследяваме и се налага да понасяме все още!

Абе пич що говориш глупости. Вземи малко почети история и статистика и не се излагай. България е на 27 място в света по развитие по статистика на ООН. На 15 място в областта на химията, в 20-ката по металургия и машиностроене, 5-тата в света държава с космонавт, една от 1-те произвеждаща компютри, една от първите с АЕЦ в района на Балканите и почва износ на ток и др. А сега какво по статистика на ООН сме на 65 място по развитие. А от по-горе изброените неща няма и помен.
Само ми кажи сега в какво сме лидери. По тъпотия и кражби. Друго се не сещам.

Какво машиностроене, какви химии бре човек? ние винаги сме били земеделска страна и с тия заводи се съсипахме!
[/center]

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 14 апр 2011 23:12

stannn написа:
Това го разбирам. Поради тази причина няма да отида да гласувам и този път. Просто ми е писнало от гладни душици които гледат само как да лапат. Примера е с експеримента на БТВ с телефоните за по 10 000. И какво стана? От всички партии имаше там. ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. Просто всеки се бори за последното останало незаграбено.

Много е гадно,когато хора като теб манипулират с откровенни ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!

ТАМ НЯМАШЕ ХОРА ОТ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!
Има и морални хора в политиката и аз лично ги откривам в Синята коалиция и в ДСБ в частност.20 години гласувам в синьо и ще продължавам да го правя ;)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 14 апр 2011 23:13

Истината е,че най - голямата беда, сполетяла човечеството, е съчетанието на бруталната политическата дикатура и сбърканата планова икономика, иначе казано - КОМУНИЗМЪТ. Жалкото е, че у нас преходът от тоталитарна държава към нормална такава скоро няма да свърши заради хората, които го осъществяват. В този смисъл, да гласуваш за БСП си е направо кощунство, лошото е, предлаганите алтернативи са все нейни креатури.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 апр 2011 23:15

Васконти, проблемът не е в заводите, нека ги има! Проблемът е, че са нерентабилни. Давам пример - прази се Кремиковци на руда с минимална жилка метал. Правят се заводи като Промет Бургас, разширява се Пристанище Бургас, специална жп линия се прави и какво става. Докато има руда от братушките си бачкат всичките по линията. Но секва кранчето! И какво правим? Кремиковци затъва в дългове, защото му се оскъпява продукцията, заради скъпата суровина, Промет започва да НЕ работи, разбирай фалира, Пристанището и то каталясва и сега на този етап положението е такова! Никакъв шанс за Кремиковци, даже и с новия си собственик, Промет май и то не работи (имаше и още един завод ама не се сещам за името, той май още крета), жп-то не го говоря, Пристанище Бургас вече няма хора, които да работят на него и всичко това се случва, заради малоумщината на някой гений, построил Кремиковци на най-смотаното място за металургичен завод! Ето това е, да има заводи, но да са направени с акъл, не палачорската!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 апр 2011 23:15

много весела тема, ще си я сложа в "любими", че да се забавлявам с нея когато ми е скучно!
само мога да се моля за душите на тея нещастни хора, които симпатизират на някоя политическа партия в страната ни!
вече над 20 години на нашия небосклон цъфтят всякакви партии с уж различни идеалогии, но с еднаква цел - съсипване на държавата!!! да симпатизираш на такава партия означава, че я подкрепяш в тази и цел!
все още не се е появила партията, която ще отговори на идеалогията си с реални действия и ще издигне държавата ни от пепелта! хммм дали пак ще изминат 5 века докато се появят толкова будни и патриотични хора, които да успеят да поведат народа към промяна!

пс: някои хора май въобще не са в час, че най-мощната икономика в света, е под комунистическо управление!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 апр 2011 23:16

galin56 написа: Което не може да се отрече за 40 г. комунизъм Бг е в най-големия си икономически подем за 13 века история.

такъв "подем", че накрая изпофалираха почти всички социалистически държави...
Изобщо най-ясния и точен пример е разликата между ФРГ и ГДР която се вижда и днес... въпреки, че като цяло Западна Германия е отпуснала на източните райони около 404 млрд. евро през периода 1991 - 2007 г... чудно защо комунистите като са толкова напредничави не отпускат средства на западняците за да ги настигнат ами обратното става...
Разликата в Корейте също е много показателна за начините на управление на комунягите и капитализма
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 апр 2011 23:16

vaskonti написа:Кое се развива бре, ти имаш ли идея през 1938г. каква икономика сме имали? Случай да знаеш, че сме хранили 2/3 Европа? Тогава 85% от населението ни се е занимавало със земеделие! А след това как сме се развили? Строим некви гигантски заводи, които посмъртно не могат да са на печалба и то не за друго, а щото ВСЕКИ краде от тях точно заради прословутата колективна (без)отговорност! Да не говорим тия заводи как замърсяваха цялата страна! Съответно в градовете идват същите тея 85% от населението и какво се оказва в един момент? Няма кой да произведе храна за собствения ни народ, въобще пък да не говорим за износ! Това е следствие именно на тоя "икономически растеж" по комунистическо време!

Е ти каза лафа на века. Как сме хранили 2/3 Европа бре. Като тогава трактор не се е знаело какво е и тея хора едвам са изкарвали на полето за де се изхранят те. Камо ли за земеделски износ. И това че няма кой да произведе храна за собствения си народ също ме уби. Ти за ТКЗС чул ли си? А за цените на храната тогава? Сега няма кой да ни храни и 1 кг кашкавал е 13лв. олио 3лв. захар 3лв. и т.н.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2011 23:18

galin56 написа:
vaskonti написа:Кое се развива бре, ти имаш ли идея през 1938г. каква икономика сме имали? Случай да знаеш, че сме хранили 2/3 Европа? Тогава 85% от населението ни се е занимавало със земеделие! А след това как сме се развили? Строим некви гигантски заводи, които посмъртно не могат да са на печалба и то не за друго, а щото ВСЕКИ краде от тях точно заради прословутата колективна (без)отговорност! Да не говорим тия заводи как замърсяваха цялата страна! Съответно в градовете идват същите тея 85% от населението и какво се оказва в един момент? Няма кой да произведе храна за собствения ни народ, въобще пък да не говорим за износ! Това е следствие именно на тоя "икономически растеж" по комунистическо време!

Е ти каза лафа на века. Как сме хранили 2/3 Европа бре. Като тогава трактор не се е знаело какво е и тея хора едвам са изкарвали на полето за де се изхранят те. Камо ли за земеделски износ. И това че няма кой да произведе храна за собствения си народ също ме уби. Ти за ТКЗС чул ли си? А за цените на храната тогава? Сега няма кой да ни храни и 1 кг кашкавал е 13лв. олио 3лв. захар 3лв. и т.н.

Не се изказвай наизуст без да си прочел това онова! прочети на какво ниво е било земеделието ни през 1938г и какви добиви е имало и после ми говори!
[/center]

Върни се в “Свободна зона”