На коя партия симпатизирате ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На коя партия симпатизирате ?
Като видя мазната физиономия на Станишев и ми се повдига!Тези хора не им трябва да учат за политици все пак всеки знае как се краде и лъже.Същото е навярно и с ГЕРБ, за които дадох последния си глас.Имат още време да ми покажат за кой ще дам следващия, но за БСП+ДПС - НИКОГА.
Red_Girl написа:Партията на лудите или така наречената партия" Четвърти километър". Тя е нова, затова ето малко информация за нея.. Мисля че от всички най-става!http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/04/14/poiavi-se-partiia-na-ludite-iska-vlastta.116088
Там не е ли щаба АРМИЯТА/респективно на армейците/ ?

АТАКААААА !
Red_Pride написа:БСП
Типично

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
през Тодор Живково бреме беше най-добре,имаше ред, работа и хората не умираха от глад и от възможността да си купят лекарства,сега е станало като в Содом и Гомор,стига с тази кап система ,тя се провали тотално,най - добре БКП отново да е на власт
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !
- Pro-European
- Контакти:
как да наречем тези, които оправдават персоналната си неудовлетвореност с удобния предтекст, че политиците не ставали..
а те, че не стават е ясно, ама...
има Терминал 2 за този, който смята че талантът му е недооценен в Бг.
иначе на следващите избори ще гласувам за СДС. тези гласувах за Бойко и съм умерено разочарован. с оглед на останалите алтернативи тогава, и сега бих повторил вота. на следващите ще е СДС.
винаги има и ще има анти-социалистическа нишка във вота ми.
а те, че не стават е ясно, ама...
има Терминал 2 за този, който смята че талантът му е недооценен в Бг.
иначе на следващите избори ще гласувам за СДС. тези гласувах за Бойко и съм умерено разочарован. с оглед на останалите алтернативи тогава, и сега бих повторил вота. на следващите ще е СДС.
винаги има и ще има анти-социалистическа нишка във вота ми.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Симпатизирам само на България !!!

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
child in time написа:plamenst7 написа:Към момента съм за ГЕРБ. Не са перфектни и си имат доста кусури, но по-добро от тях за момента няма. Преди съм гласувал за СДС, но те вече са история и нямат капацитет отново да управляват. Мразя БСП-те имат най-голямата вина да сме на тоя хал. Никога няма да забравя управлението на Виденов, което ни доведе до национална катастрофа. За ДПС също никога не бих гласувал-те само подклаждат етническо напрежение между хората.
Ама ти сериозно ли? По жалки бяха само НДСВ!!!![]()
![]()
![]()
И БСП. Тия никога повече не трябва да се доближават до властта, а ако може и извън парламента да останат още по-добре.
- Артилериста
- Контакти:
Най-симпатична ми е Българската Социалистическа Партия
,иначе ненавиждам ДПС 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"