Мнения и отзиви за българския филм "Love.net"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Мнения и отзиви за българския филм "Love.net"

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 апр 2011 17:19

luxorus написа:Мдааааааа,лесно е да се критикува,който иска да гледа хубав и свеж БГ филм,да се бръкне някой лев и да гледа "Стъпки в пясъка",уникален за мен,Иван Бърнев и Блатечки размазват с игра,освен това там играе и Карла Рехал,Васил Михайлов, Велко Кънев, Деян Донков и др.[offtopic]Радина Кърджилова е мммммммммммммммм хот[/offtopic]

Така е , и на мен много ми хареса :)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 апр 2011 00:35

admirall написа:
cska_90 написа:
admirall написа:Мнението ми ще е твърде крайно, НО.......

Аз не обичам да изказвам мнения, за филми които не съм гледал (всъщност - не си и заслужава..), за това ще изкажа МНОГО кратко мнение за филма, с впечатления от коментари и рекламата.

Виждаме вече изтърканите (а и крайно непотребни актыори от стъклен дом, без Ставрев и Калин Врачански - разбирайте недодяланите нашмъркани пубери, дето играха и в ТИЛТ
Забележка: възможно е и да се бъркам, че са играли в ТИЛТ

Историята е за някакъв дето никога не съм го чувал въобще, дето кръшка на Яна в интернет.... съответно отива дъртата чанта съпруга на шефа на Мола в Стъклен Дом и го пребива с чантата си, която е по - скоро чанта за боеприпаси от Втората Световна, а не дамска?!

И натам - тъмна Индия. Има предпоставка за някаква романтика, която подозирам, че е усрана от сценаристите, 1-2 с*с сцени с някоя от сайта за запознанства и това е....

Общо взето - римейк на Стъклен Дом, със заложби за романтичен филм.

Ама ти сериозно ли???
Първо НЯМА(повтарям) няма нито един актъор ,който да е участвал в Стъклен дом-нещо много си се объркал!
Самият филм филм пък също няма нищо общо със Стъклен дом-ама нищо!!!
Като цяло беше прав-тъпо е да коментираш-нещо което не си гледал!

Да... а дъртата чанта с жълтата коса и пуберите набедени актЕори какви са... духове :)

Всъщност - духове са. Те са НАБЕДЕНИ, че могат да играят.

Пуберите в двата филма са различни-аре стига писа глупости!Тая с чантата също! :?
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 апр 2011 00:37

Филма беше забавен и скучен едновременно! Действията се развиват бавно и някак си не можеше да те грабне но имаше хубави моменти - когато се псуваше и се използваха български лафове! Изключително слаб филм ама е филм!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 06 апр 2011 02:01

Viktor4o_Rs написа:Авторското право според чл.27 от Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) се закриля 70 години след смъртта на автора :)

не са 70, а 80 :)
обаче, в българия по отношение на киното, договорите между авторите губят стойността си на 10-тата година и трябва да се предоговарят (което няма да коментирам колко потресаващо тъпо е). Демек ако не ги преподпишат (а никой не е задължен да подписва), нямат право на разпространение.
[center]Изображение[/center]

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 06 апр 2011 10:32

Смятай колко е зле екипът, щом гримират всички по един и същ начин :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”