СУ затваря врати на 4 април

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: СУ затваря врати на 4 април

Мнениеот n0_FeArBG » 31 мар 2011 15:25

favaca8 написа:Така..
Аз ще съм изключително краен ,така че предварително се извинявам.

Тези хрантутници от СУ за пореден път изчакаха удобния момент да протестират.Ясно е на всички за какво става въпрос.

ЗА ВЛАСТ И ЗА ПАРИ.

Ако искаха никой не им пречи да се преструктурират и да вземат решенията които за тях с важни.

ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕТО ПРЕПОДАВАТЕЛИ В СУ СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ И ТЪРГАШИ(разбира се с не повече от 5 изключения, но това звучи смешно на фона на всичките асистенти,гл.асистенти и т.н.).

ВЪПРОСЪТ Е КОЙ ВИНОВЕН ?
ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ,Т.Е. НИЕ !
Защото така и не се създаде едно нормално студентско сдружение ,което реално да извършва някаква дейност и да взима решения.....поставени лица, цицащи държавни пари, правейки си радиа и вестници пълни с тъпотии.
Втората причина е огромния теч от свестни и наистина образовани хора,които избягаха в чужбина, а тук станаха няви ПРОСТИ КОМПЛЕКСИРАНИ СЕЛЯНЧЕТА КЪДЕ ПЛАЩАТ 40 ЛВ. НАЕМ И ГИ БОЛИ ОНАЯ РАБОТА ЗА ВСИЧКО,СЕРЪТ И ПИКАЯТ В НАШАТА СТОЛИЦА ,А ПОСЛЕ НИ ХРАНяТ ПО ФОРУМИТЕ.

ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ !
ВЪН ЧАЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ МАЛОУМНИЦИ !

Да не говорим за успеха с който се влиза в НАЙ- престижния университет в БЪЛГАРИЯ.Среден 3 и си вътре(че някои влязоха и с 2-ки,щото разбираш ли имало места ).Да не говорим ,че и по села и паланки им пишат 6-ци на учениците за добър ден само и само да имат силна диплома, с която ни ебават майката на всичките тука.И кво се оказва накрая,че това поколение учени и студенти нямат грам покритие !Доценти и професори идват на власт,а те са видни алкохолици ,които пият повече от агитката на Миньоро и студенти ,които не могат да си напишат правилно имената.

ВРЕМЕ Е ЗА РЕВОЛЮЦИЯ В ТАЯ СКАПАНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА ! :twisted:

Абе мизер,не съм комунист,не съм атакист,не съм никъв неутрален съм,обаче Господи моля те,какво ти виновен комунизма бе?Сичко зло идва от скапаният запад,не отричам,че има и облаги обаче...тая помия,която ни се излива на главата няма аналог другаде,направо незнам какво да мисля,на къде отива светът?А за тва поведение,нямам думи...без образование,няма държава,май точно това целят "управляващите" мизери,требва си революция да съгласен съм...но защо все за всичко комунизма да ни е виновен,като чели другите държави нима не са минали по същият път?Друг е въпроса,че повечето тук си гледат личните интереси,трябва обединение... :roll:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 31 мар 2011 15:34

не ни трябва никакво обединение, за какво да се обединяваме -за СУ? Не може или пък не трябва всяко неща да има "шапка " в София и съответната администрация. Това че повечето селяни искат да идат в София или че първо поколение софиянци искат всичко да е в София щото са си оставили къщите по селата и така им е кеф - МЕН не ме касае. Нормално тази градина трябва да се стопанисва от общината или от варненски университет.

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 31 мар 2011 16:30

Извинявай , явно не съм се изразил правилно.

В демократична държава живеем, но ни управляват само комунисти.

Вместо младежта да се обедини и да ги измете всичките ,ние се колиме и псуваме по оста футбол, примерно.

Където да погледнеш все бивши служители на ДС,бивши членове на БКП, бе с две думи хората които ни управляват са си все същите.

Народе???? :roll:

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 31 мар 2011 16:36

Доста крайно решение на СУ, според мен твърде много политизират нещата, сякаш преди беше всичко цветущо та....
NON MOLLARE MAI !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 мар 2011 16:48

Тези хрантутници от СУ за пореден път изчакаха удобния момент да протестират.Ясно е на всички за какво става въпрос.

ЗА ВЛАСТ И ЗА ПАРИ.

Ако искаха никой не им пречи да се преструктурират и да вземат решенията които за тях с важни.

ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕТО ПРЕПОДАВАТЕЛИ В СУ СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ И ТЪРГАШИ(разбира се с не повече от 5 изключения, но това звучи смешно на фона на всичките асистенти,гл.асистенти и т.н.).

ВЪПРОСЪТ Е КОЙ ВИНОВЕН ?
Защото така и не се създаде едно нормално студентско сдружение ,което реално да извършва някаква дейност и да взима решения.....поставени лица, цицащи държавни пари, правейки си радиа и вестници пълни с тъпотии.
Втората причина е огромния теч от свестни и наистина образовани хора,които избягаха в чужбина, а тук станаха няви ПРОСТИ КОМПЛЕКСИРАНИ СЕЛЯНЧЕТА КЪДЕ ПЛАЩАТ 40 ЛВ. НАЕМ И ГИ БОЛИ ОНАЯ РАБОТА ЗА ВСИЧКО,СЕРЪТ И ПИКАЯТ В НАШАТА СТОЛИЦА ,А ПОСЛЕ НИ ХРАНяТ ПО ФОРУМИТЕ.

ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ !

Да не говорим за успеха с който се влиза в НАЙ- престижния университет в БЪЛГАРИЯ.Среден 3 и си вътре(че някои влязоха и с 2-ки,щото разбираш ли имало места ).Да не говорим ,че и по села и паланки им пишат 6-ци на учениците за добър ден само и само да имат силна диплома, с която ни ебават майката на всичките тука.И кво се оказва накрая,че това поколение учени и студенти нямат грам покритие !Доценти и професори идват на власт,а те са видни алкохолици ,които пият повече от агитката на Миньоро и студенти ,които не могат да си напишат правилно имената.

Какво имаш предвид с това за платените радиа и вестници? И стига с това кой бил селянин и кой не бил такъв, понеже София неслучайно е 2 милиона.... Всички са дошли още преди 100 години от селата... Аз познавам уиникални селяндури 2-3 поколение софиянци и много свестни хора от други градове(неслучайно не казвам провинция понеже това е комунистически налсожена простотия- ние не сме империя, че да има провинции)...Всичко си зависи от човека, ако ще и на пъпа на София да живееш от 200 години, пак може да си тотален олигофрен и селяндур! Така, че айде без такива неща! Ти не си краен, ти си прекалено краен! Стига вече с комплексартки мнения- този е селянин онзи е гражданин... Отделно, че студентите най-малко имат вина за неразбиратъелството между СУ и ботаническата градина..

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 31 мар 2011 17:02

MORSKI написа:

ЗА ВЛАСТ И ЗА ПАРИ.

ВЪПРОСЪТ Е КОЙ ВИНОВЕН ?

ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ !

Какво имаш предвид с това за платените радиа и вестници? И стига с това кой бил селянин и кой не бил такъв, понеже София неслучайно е 2 милиона.... Всички са дошли още преди 100 години от селата... Аз познавам уиникални селяндури 2-3 поколение софиянци и много свестни хора от други градове(неслучайно не казвам провинция понеже това е комунистически налсожена простотия- ние не сме империя, че да има провинции)...Всичко си зависи от човека, ако ще и на пъпа на София да живееш от 200 години, пак може да си тотален олигофрен и селяндур! Така, че айде без такива неща! Ти не си краен, ти си прекалено краен! Стига вече с комплексартки мнения- този е селянин онзи е гражданин... Отделно, че студентите най-малко имат вина за неразбиратъелството между СУ и ботаническата градина..

ЕВАЛА ! Абсолютно точно !
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 31 мар 2011 23:27

Краставичарят Ганчо написа:От една нулева година на Софийския университет държавата само ще спечели. Ще се спестят доста пари. Този университет е много нереформиран, има силно раздут щат и излишни специалности, които след време бълват безработни висшисти.
Моето предложение е - ЕДНА НУЛЕВА ГОДИНА И СЛЕД ТОВА НОВ СТАРТ, НО С 20% СЪКРАЩЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА И БРОЙКИТЕ ЗА СТУДЕНТИ.

Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже! Вземи прочети 1-2 изследвания и тогава прави генерални заключения къде се бълват специалисти и къде не. СУ, ВИАС и Медицинска академия са последните 3 университета в България, които поддържат що-годе добри стандарти и за прием, и за бакалавър , и за магистър. Една нулева година ще върне десетки хиляди души назад с 12 месеца и ще станем за смях пред целия свят.

Твърдо за протести!

Върни се в “Свободна зона”