favaca8 написа:Така..
Аз ще съм изключително краен ,така че предварително се извинявам.
Тези хрантутници от СУ за пореден път изчакаха удобния момент да протестират.Ясно е на всички за какво става въпрос.
ЗА ВЛАСТ И ЗА ПАРИ.
Ако искаха никой не им пречи да се преструктурират и да вземат решенията които за тях с важни.
ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕТО ПРЕПОДАВАТЕЛИ В СУ СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ И ТЪРГАШИ(разбира се с не повече от 5 изключения, но това звучи смешно на фона на всичките асистенти,гл.асистенти и т.н.).
ВЪПРОСЪТ Е КОЙ ВИНОВЕН ?
ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ,Т.Е. НИЕ !
Защото така и не се създаде едно нормално студентско сдружение ,което реално да извършва някаква дейност и да взима решения.....поставени лица, цицащи държавни пари, правейки си радиа и вестници пълни с тъпотии.
Втората причина е огромния теч от свестни и наистина образовани хора,които избягаха в чужбина, а тук станаха няви ПРОСТИ КОМПЛЕКСИРАНИ СЕЛЯНЧЕТА КЪДЕ ПЛАЩАТ 40 ЛВ. НАЕМ И ГИ БОЛИ ОНАЯ РАБОТА ЗА ВСИЧКО,СЕРЪТ И ПИКАЯТ В НАШАТА СТОЛИЦА ,А ПОСЛЕ НИ ХРАНяТ ПО ФОРУМИТЕ.
ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ !
ВЪН ЧАЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ МАЛОУМНИЦИ !
Да не говорим за успеха с който се влиза в НАЙ- престижния университет в БЪЛГАРИЯ.Среден 3 и си вътре(че някои влязоха и с 2-ки,щото разбираш ли имало места ).Да не говорим ,че и по села и паланки им пишат 6-ци на учениците за добър ден само и само да имат силна диплома, с която ни ебават майката на всичките тука.И кво се оказва накрая,че това поколение учени и студенти нямат грам покритие !Доценти и професори идват на власт,а те са видни алкохолици ,които пият повече от агитката на Миньоро и студенти ,които не могат да си напишат правилно имената.
ВРЕМЕ Е ЗА РЕВОЛЮЦИЯ В ТАЯ СКАПАНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА !
Абе мизер,не съм комунист,не съм атакист,не съм никъв неутрален съм,обаче Господи моля те,какво ти виновен комунизма бе?Сичко зло идва от скапаният запад,не отричам,че има и облаги обаче...тая помия,която ни се излива на главата няма аналог другаде,направо незнам какво да мисля,на къде отива светът?А за тва поведение,нямам думи...без образование,няма държава,май точно това целят "управляващите" мизери,требва си революция да съгласен съм...но защо все за всичко комунизма да ни е виновен,като чели другите държави нима не са минали по същият път?Друг е въпроса,че повечето тук си гледат личните интереси,трябва обединение...