Балканите - ислямизирани до 2020

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Балканите - ислямизирани до 2020

Мнениеот Sword Coast Boys » 13 мар 2011 21:58

Не гледахте ли Карбовски с гост поредния предател проф. Пантев? Новият фашизъм е да не можеш да изкажеш това, което мислиш. Мюсюлмански, цигански фашизъм...

ПС: Еваларка на дъщерята на Льо Пен във Франция, дано им го накове здраво, макар че франсетата са крайно лицемерни.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 мар 2011 23:11

от Варна 8-)

Изображение
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

venci_mc
Контакти:

Мнениеот venci_mc » 14 мар 2011 09:54

хмхм мого ми е интересно от каде стигна до изжода че ислямът е агресивна религия

venci_mc
Контакти:

Мнениеот venci_mc » 14 мар 2011 09:56

MCMXIII написа:До 2020-та няма как да стане. За след това е възможно, да се случи макар и теоретично само. Ислямът е един вид "агресивна религия". Проповядват си я хората, търсят си къде и как и не се отказват да разширяват влиянието, което имат. На нас обаче не ни пука особено... за съжаление!

хмхм много ми е интесерено как стигн до извода че ислямът е агресивна религия

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 14 мар 2011 13:05

Ако родителите ви и училището навремето, а и сега, ви учеха да обичате държавата си, а не просто да мразите хора, нямаше да ви идват такива идеи в главите. Масата фалшиво се идентифицира с накяква идея за потриотизъм, изградена еденствено на омразата към различните, подтиквана от мизерния живот, за който сами сте си виновни. Най-лесният начин да оправдае човек мизерията си, е да набеди някой друг за това. :mrgreen:

Мразете и бесете цигани примерно, един ден 100% ще заживеете щастилво и охолно. Само дето тогава няма да има с кого да се оправдавате. :mrgreen:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2011 13:30

venci_mc написа:
MCMXIII написа:До 2020-та няма как да стане. За след това е възможно, да се случи макар и теоретично само. Ислямът е един вид "агресивна религия". Проповядват си я хората, търсят си къде и как и не се отказват да разширяват влиянието, което имат. На нас обаче не ни пука особено... за съжаление!

В случая казвам, че си разширява границите доста агресивничко. В Дрезден има джамия, в Техеран има ли църква? Мисля, че искаха втора джамия в София да строят. Трябва ли им?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 14 мар 2011 13:37

MCMXIII написа:
venci_mc написа:

В случая казвам, че си разширява границите доста агресивничко. В Дрезден има джамия, в Техеран има ли църква? Мисля, че искаха втора джамия в София да строят. Трябва ли им?

Колега, знаеш ли кой е Паисий Хилендарски, с какво се е занимавал, с какво е станал известен и къде е сътворил това, с което е станал известен? :?: Не е сложен въпросът, ако имаш желание се замисли над него, не е нужно ако не искаш, да отговаряш с пост тука. Просто се замисли, така за себе си.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2011 13:52

batty написа:Колега, знаеш ли кой е Паисий Хилендарски, с какво се е занимавал, с какво е станал известен и къде е сътворил това, с което е станал известен? :?: Не е сложен въпросът, ако имаш желание се замисли над него, не е нужно ако не искаш, да отговаряш с пост тука. Просто се замисли, така за себе си.

Това че знам, кой е Хилендарският монах, с какво е станал известен, с какво би помогнало да се промени мнението ми, че на нас не ни пука особено?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 14 мар 2011 13:56

това е нормално,във всяка капиталистическа страна като България се набляга на идолопоклонството с цел да се опропасти и дезорентира обществото,така по-лесно ще се управлява от капиталистите и по-лесно ще трупат парички на гърба на изнасиления народ
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 14 мар 2011 16:14

MCMXIII написа:
batty написа:Колега, знаеш ли кой е Паисий Хилендарски, с какво се е занимавал, с какво е станал известен и къде е сътворил това, с което е станал известен? :?: Не е сложен въпросът, ако имаш желание се замисли над него, не е нужно ако не искаш, да отговаряш с пост тука. Просто се замисли, така за себе си.

Това че знам, кой е Хилендарският монах, с какво е станал известен, с какво би помогнало да се промени мнението ми, че на нас не ни пука особено?

В Дрезден има джамия, в Техеран има ли църква? Мисля, че искаха втора джамия в София да строят. Трябва ли им?

Ако турците навремето са си задавали същите въпроси, които ти задаваш днес, Хилендарският монах първо нямаше да е монах и второ нямаше как да напише това, което е написал. ;)

Сляпото човекомразие води само до там, където днес сме стигнали.

Върни се в “Свободна зона”