Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

soldierflag
Контакти:

Re: Препоръчвам ви да гледате...

Мнениеот soldierflag » 07 мар 2011 22:38

Snatch, Lucky Number Slevin, Hachiko A Dog's Story, Black Hawk Down, G.I. Jane, Love Actually, A Lot Like Love, Monster In Law, The Abyss, Nothing To Lose, Blood Diamond, Despicable Me........ и още много, много други.
Който обича да ходи на театър и не е гледал "Възгледите на един учител за народното творчество", веднага да заминава! УНИКАЛНО Е!!!
Последна промяна от soldierflag на 07 мар 2011 22:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Любими филми

Мнениеот gin » 07 мар 2011 22:40

THE G.A.M.E написа:Аз снощи докато чаках мача на Челси си пуснах пилотният епизод на "Експеримента" ...
Прочетох рецензията ... стори ми се обещаваш сюжет с перспектива.
Но някак прекалено еднотипен ми се видя тоя същият сюжет в тоя пилотен епизод, та се колебя ... дали да продължа да го гледам !
Някой ако го е гледал т'ва сериалче, нека да сподели ... не да го разказва целият разбира се, а просто да саподели, дали и следващите епизоди, лично в сезон-1 са на тематиката от пилотния сезон ?
Щото ако продължава само с разследването на тая зараза ... и опита на иначе - красивата агентка на ФБР да спаси колегата си - гадже - агент .... то на филмчето ще му липсва основаното за един сезонен - сериен продукт, а именно - разнообразието на сюжета !

аз сега го гледам и сериалът ми се струва много добър. сериите са от почти час и минава доста време.по същество представлява досиетата Х, но не с толкова секретност.имам много забавни моменти с лудия професор. аз съм на 12 еп и ме е зарибил
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 07 мар 2011 23:00

Форест Гъмп,Филаделфия,Кръстникът 1 и 2 част,Писмо в бутилка,Седем,Шесто чувство,Следите,Усещане за жена,Пробуждане с Робърт Де Ниро и Робин Уилямс,Жега,Добрият Уил Хънтинг,Момиче за милиони,Море от любов с Ал Пачино и Елън Баркин.

pepsi 1914
Контакти:

Мнениеот pepsi 1914 » 07 мар 2011 23:38

Реджеп Иведик-мразя ги турците,но е много добър.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 мар 2011 23:46

Препоръчвам Ви горещо да гледате филм по действителен случай:

Изображение
Изображение

don
Контакти:

Мнениеот don » 07 мар 2011 23:48

Изкуплението Шоушенк - един от най-великите филми за мене.

Детски игри, Невероятната съдба на Амели Полен - малко френско кино

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 07 мар 2011 23:52

САМО СЪРБИТЕ ГУЧА РАНИ ЗАВЕТ МЪРТВЕШКИ СТУДЕН И Т. Н.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Re: Любими филми

Мнениеот Blue Varna » 08 мар 2011 01:49

gin написа:
THE G.A.M.E написа:Аз снощи докато чаках мача на Челси си пуснах пилотният епизод на "Експеримента" ...
Прочетох рецензията ... стори ми се обещаваш сюжет с перспектива.
Но някак прекалено еднотипен ми се видя тоя същият сюжет в тоя пилотен епизод, та се колебя ... дали да продължа да го гледам !
Някой ако го е гледал т'ва сериалче, нека да сподели ... не да го разказва целият разбира се, а просто да саподели, дали и следващите епизоди, лично в сезон-1 са на тематиката от пилотния сезон ?
Щото ако продължава само с разследването на тая зараза ... и опита на иначе - красивата агентка на ФБР да спаси колегата си - гадже - агент .... то на филмчето ще му липсва основаното за един сезонен - сериен продукт, а именно - разнообразието на сюжета !

аз сега го гледам и сериалът ми се струва много добър. сериите са от почти час и минава доста време.по същество представлява досиетата Х, но не с толкова секретност.имам много забавни моменти с лудия професор. аз съм на 12 еп и ме е зарибил

това е може би най-добрият сериал който съм гледал(след Бригада).вече съм на последните серии на 3-ти сезон и с нетъра пение чамам да излязат новите.До сега на който и да съм го препоръчал този филм,чувам само положителни възгласи ;)
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 08 мар 2011 01:51

и само да добавя за колегата."Експериментът" е доста оплетен като цъкяло,и това което си гледал в пилотната част,няма почти нищо общо с развиващото се по нататъка действие на филма
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 08 мар 2011 02:04

Idiocracy, Superbad, Reservoir Dogs, American Beauty, Green Mile, Silence of the lambs, Дзифт
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Върни се в “Свободна зона”