Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska_vd написа:Чувал съм че школите на Славия,Пирин,Черноморец не са лоши .. както и тая на левски но тя е изключена като вариант....
Thsmith написа:cska_vd написа:Чувал съм че школите на Славия,Пирин,Черноморец не са лоши .. както и тая на левски но тя е изключена като вариант....
те поне другите само тебе чакатнали знаеш, че за всичките се минават "проби" а не е да отидеш да се запишеш и да си плащаш "зленски внос"
bornone написа:Thsmith написа:cska_vd написа:Чувал съм че школите на Славия,Пирин,Черноморец не са лоши .. както и тая на левски но тя е изключена като вариант....
те поне другите само тебе чакатнали знаеш, че за всичките се минават "проби" а не е да отидеш да се запишеш и да си плащаш "зленски внос"
Точно пък проби няма мога да ти гарантирам
bornone написа:Ако мислиш че във всеки отбор особено за 97 набор тази година е пълно много много се лъжеш защото точно тая година те кандидастват във училища и т.н. и много от родителите просто ги спират .. а ти за къв сезон ми говориш искаш да ми кажеш че има трансферен прозорец за 13 годишни ли![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта