Треньорски курсове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Треньорски курсове

Мнениеот mormona » 04 мар 2011 23:39

и какъв е проблема ако не си тренирал футбол да се пробваш за лицензи :?: Аз съм на 22 и не съм тренирал нокога.Като малък не ме записаха наще, понеже рисувам се насочих към това , а сега като се интересувам от футбол немогали да се хвана да уча за тренер ? Примерно като стана на 30 :?: :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 мар 2011 23:40

cska_vd написа:Чувал съм че школите на Славия,Пирин,Черноморец не са лоши .. както и тая на левски но тя е изключена като вариант....

те поне другите само тебе чакат :lol: нали знаеш, че за всичките се минават "проби" а не е да отидеш да се запишеш и да си плащаш "зленски внос"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bornone
Контакти:

Мнениеот bornone » 05 мар 2011 00:03

Thsmith написа:
cska_vd написа:Чувал съм че школите на Славия,Пирин,Черноморец не са лоши .. както и тая на левски но тя е изключена като вариант....

те поне другите само тебе чакат :lol: нали знаеш, че за всичките се минават "проби" а не е да отидеш да се запишеш и да си плащаш "зленски внос"

Точно пък проби няма мога да ти гарантирам :)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 05 мар 2011 00:18

няма проблем бе, за лиценз В например таксата е 2000 лева на година...но това е второто ниво, първо почваш за учител-треньор, което не е лиценз, а просто да се научиш ти на елементарните неща
национали като Здравко Здравков, Росен Кирилов, Ѝивайло Петков, Милен Петков, Светльо Тодоров почват директно от 3 курс - т.е лиценз А, а Стоичков, Балъков, Лечков от Про
ти къде се виждаш като визия за играта?
иначе ела в нашия клуб в Китен. Ще те вземем. А и като всеки от вътрешността, вероятно умираш за морето, а? Е, сега сме в "Б" окръжна, ама се надяваме да ни вдигнеш :))

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 мар 2011 00:53

bornone написа:
Thsmith написа:

Точно пък проби няма мога да ти гарантирам :)

в Левски и Славия има пък ти си гарантирай каквото искаш... Е естествено ако те харесат те от друг отбор не ... ако мислиш, че утре може да дойдеш в Левски примерно и да кажеш "ми тренира ми се тука" и те ще те вземат ей така - дълбоко се заблуждаваш :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bornone
Контакти:

Мнениеот bornone » 05 мар 2011 01:04

Ами аз съм тренирал във цска макар и за кратко но никой не ми е канил на проби или нещо такова отиваш при трениора и се разбирате :) а и най малкото ти си плащаш за да тренираш там :) най малкото заради желанието ти да тренираш футбол секи трениор би трябвало да се съгласи да си във неговия отбор ако ще отбора му да е Барселона или Реал мадрид

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 мар 2011 01:34

то ако така ставаше щяха да са с по 1000 души в отбор :lol:
Спецялно за Левски едно 2/3 ти от отбора, че и отгоре са в спортното училище дори... В началото на сезоните "преглеждат" желаещите нови, но не вкарват ей така просто защото на някого му се тренирало там...

пп и тези в спортното такса не плащат

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bornone
Контакти:

Мнениеот bornone » 05 мар 2011 01:40

Ако мислиш че във всеки отбор особено за 97 набор тази година е пълно много много се лъжеш защото точно тая година те кандидастват във училища и т.н. и много от родителите просто ги спират .. а ти за къв сезон ми говориш искаш да ми кажеш че има трансферен прозорец за 13 годишни ли :lol: :lol:

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 05 мар 2011 07:00

Mojesh da otidesh navsqkude bez probi :) Osven v Levski,tam iskat i probi

P.S Sorry za latinicata,no nqmam kirilica v momenta

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 мар 2011 08:51

bornone написа:Ако мислиш че във всеки отбор особено за 97 набор тази година е пълно много много се лъжеш защото точно тая година те кандидастват във училища и т.н. и много от родителите просто ги спират .. а ти за къв сезон ми говориш искаш да ми кажеш че има трансферен прозорец за 13 годишни ли :lol: :lol:

за спартак долна баня и цска незнам... човека цитира Левски, славия и черноморец... за Левски и славия съм сигурен... дори на Левски съм водил едно магаре на "проба" предполагам, че и черноморец са правили...
и не ти говоря за трансферен сезох главо, а просто как избират една дата и канят децата който имат желание да се запишат на "оглед" на нея... поне в Левски...

Записват се просто ей така доколкото знам под 6 клас и то главно на раковски...

Па вие си мислете, че пича ще се изтърси утре на Герена или Славия както сте му писали и веднага ще го вземат с отворени обятия... понеже иска

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”