Гръмнаха офиса на вестник ГАЛЕРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pacoggg
Контакти:

Re: Гръмнаха офиса на вестник ГАЛЕРИЯ

Мнениеот pacoggg » 10 фев 2011 13:50

Тая Патрашкова сутринта с такава усмивка и задоволство говореше за взрива :o сами се гърмят бе

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 10 фев 2011 14:01

Много ясно, че сами са си гръмнали офиса!
Тая незадоволената лелка и Дачков са лакеи на онова комунистическо изчадие Алексейчо, дано по-бързо го бутнат зад решетките!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 10 фев 2011 14:11

Радвам се като чета коментари на хора които могат да мислят ! Браво , дано сте повече иначе тежко ни. ББ не цвете за мирисане спор няма, но такива ку.ви като Дачков и Патрашкова които като видят пари си вдигат краката, НЯМАТ място в медийното пространство. А за Яне хич не ми се говори, този педерунгел е осъждан за купуване на гласове в Сандански , но водеше комисията за борба с корупцията в парламента. Всичките са в кюпа. Личното ми мнение е че върхушката на БК(с)П и техните , повтарям техните служби ДС и ДАНС, осещат че няма да могат вечно да контролират контрабандата , проституцията , наркотиците и пари започнаха да намаляват, затова ще продъжават да бутат всички правителства , без значение кой е на власт, щом не е от "техните" ! Това е проблема, парите , нищо друго. БКП лапаха 60 години , без спиране, но в момента врътнаха кранчето или го пренасочиха в друг двор и проблемите спряха. Започнаха проверки в големите фирми и вериги, оказа се че навсякаде има хора на БКП , всички шефчета са близки до позитано. Тук е скрит заека. Проблема е че няма как да смениш всички и навсякаде, за да тръгнат нещата от раз. Важното е че се придвижиха колелата и спиране няма, поне на мен ми се иска. ББ може да направи голям удар , стига да има топки, да излезе и да си каже ВСИЧКО. Кой е , от къде е , да каже всичко за партията майка, от там ще изтекат много лайна. Тръгнаха да спират аец Белене и веднага от БКП ореваха света, реват даже повече от Руснаците. Сетете се защо ! Със строенето на магистралите е същото. Плевнилиев, който според мен е супер министер, най добрия в този мин. съвет, разказа им играта. Просто направи публични тръговете и БКП фирмите се отказаха ! Лесно и просто. Те бяха свикнали да печелят организиране търгове , да бъдат единствени кандидати и да печелят разбира се. Резултатите са ясни , завършени цели 5 км от люлин, 16 км в Кърджалисйко завършени "само" на хратия , но парите ги няма и бог знае колко още случай има такива. Последната им наглост , когато лапнаха 4 МИЛИЯРДА, но залъгаха пенсионерите с по 50 лева и сега ходи спори с тях, не може да ги надвикаш. Къде изчезнаха тези пари ??? Да не би да са дадени за здравеопазване или образование ? Сигурно за пътища и инфраструктура ! Помнете , когато БКП са били на власт, след тях винаги е криза и мизерия. Убеждаваха ни че криза нямало , че щяла да ни подмине, после че ще дойде но за малко а то какво стана ? Този Дянков, колкото и да не ми е симпатичен, явно си върши работата що годе добре. Нека да плюят комунистите , това могат да го правят най добре. Дано на следващите избори да имат под 4 % , да ги видиме тогава ! Нещата са вързани, винаги е било така. Нали Р. ОВЧ. сам каза че този експеримент РЗС не бил добър , не както те са го планували. Този овч. нали преподписа договора с руснаците за газа , но така или иначе НИКОЙ не успя да го види какво представлява. Да сравним как е бил стария и как новия ! Защо ли не го показаха ? СТИГА вече демагогия. Всички са лоши , само бкп са добри. Убеждаваха хората че гнилия капитализам умира, че на запад всичко е зле , в се оказа че всичките имат къщи там , децата им учат там, иамт по няколко милиона. Лошото в тази кочина е че народа е прост или търпелив , ще ми се да е второто. До кога ще търпим всичко това ? Трябва ли да се повтори Виденовата зима за да излезем на улиците ? Народеееее стига спа !

na4o1959
Контакти:

Мнениеот na4o1959 » 10 фев 2011 14:29

Браво,Приятелю радвам се като видя, че има и други да мислят като мен;за комунистите едостатъчно да са в изолация,те сами ще се унищожат

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 10 фев 2011 15:40

Не само, че Алексей Петров си самовзриви офиса, ами това е било старателно подготвено. Убеден съм, че онзи взрив, който продупчи стълба на камерата на КАТ на Цариградско шосе е бил с цел да се разузнае обстановката. Разстоянието между двата взрива е изключително малко и службите биха реагирали по един и същ начин. Този взрив от мнимият "ядосан шофьор глобен за превишена скорост" е част от подготовката, в това съм убеден.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 10 фев 2011 16:12

Патрашкова и Дачков саморъчно са си гръмнали редакцията,спор няма.Сега обаче ако Ц. Ц. ги разбере,че са го направили,това ще е най-големият автогол,които са си вкарвали някога двамата
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 фев 2011 16:43

Цвятко Цветков - к**вата на Първанов!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 фев 2011 17:51

Хаха ха хах сами си гръмнали офиса ха хахах найстина ли го вярвате ........ голема конспирация излезна че е
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 фев 2011 18:49

zuekaa написа:Хаха ха хах сами си гръмнали офиса ха хахах найстина ли го вярвате ........ голема конспирация излезна че е

Не бе, те са света вода ненапита тея- виж им само хрисимите мутри... ти наистина ли си толкова глупав??? :shock:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 10 фев 2011 19:42

Eбахти комедията.Най-големите и лъжливи курви в мъжки и женски род застават на позиции в държавата ,където са нужни най-много доблестта,честта и мъжеството.Някой социолог трябва да земе да напише научен труд по тоя наболял въпрос :) :) :)

[offtopic]е много ясно ,някое и друго изключение[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”