Кои са най-екстремните неща, които сте правили?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikiwm
Контакти:

Re: Кои са най-екстремните неща, които сте правили?

Мнениеот nikiwm » 02 фев 2011 14:44

С шейна на ски писта. Ама олд скуул шейна от тия дървените. Без спирачки, без нищо. Голяма за 3ма човека. Един бонус за отскок, качваме се аз и още две приятелчета и газ надолу :lol: Голяма забава беше .. и нечовешка скорост се развиваше.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 02 фев 2011 14:57

Приех предизвикателство в един бар,че мога да изпия чаша натурален сок без ръце само с уста , захванах стъклената чаша с зъби и след 2-та глътка под натиска на зъбите чашата се счупи изпонарязах си устните и езика и се олях целия , след време ми откриха едно хубаво парче стъкло в стомаха след ренген за спукано ребро след падане от покрива на вилата :roll:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 фев 2011 15:02

Аз имам една запалена къща ако това се счита за екстремно :mrgreen: А и прозорци на къщи доста съм чупил..общо взето вандализам беше моето,но бях на 14-15 и батковците тогава на техния акъл се връзвах и така...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 фев 2011 15:37

crap написа:Самоубих се веднъж.

:) :) :) :) :)
"Преживяването" струваше ли си?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Aptho
Контакти:

Мнениеот Aptho » 02 фев 2011 15:46

Това не са неща, с които по принцип човек трябва да се хвали, но като сте започнали темата...
1. Чупене на стъклена витрина 2 на 1 метра...с глава;
2. Близка среща с уличен бордюр...с резултат 3-4 часа в безсъзнание и тромб в мозъка;
3. Двама човека се возим с 200+ км/ч по автомагистрала "Тракия", посока Пловдив, с мотор, което за родните пътища си се равнява на опит за групово самоубийство;
4. Катерене и слизане обратно по 6 метрова статуя на жена...без никакви предпазни средства;
п.п. сигурно има и други безразсъдни неща, които съм вършил за да си покача адреналина, но за момента това се сещам

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 02 фев 2011 15:55

Преди 13-14 години играхме на камък,ножица ,хартия около 10 човека на един рожден ден.Разделяме се по двойки и на принципа на отстраняването. На пръв поглед нищо необичайно,само дето тези ,които биеха на играта отпадаха и оставаха другите и така до последния човек който остане ...... беше ритан на земята в продължение на 15 секунди с все сила от останалите.Общо взето тинейджърска история,ама си беше тръпка ,макар и гадна .Тогава си счупих костица на крака ,а едно друго момче беше с пукнато ребро.Като се замисля е било доста тъпо.Иначе имам и счупено стъкло с глава.Катастрофа с кола важи ли ? :oops:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 02 фев 2011 16:12

Синя Гордост написа:Преди 13-14 години играхме на камък,ножица ,хартия около 10 човека на един рожден ден.Разделяме се по двойки и на принципа на отстраняването. На пръв поглед нищо необичайно,само дето тези ,които биеха на играта отпадаха и оставаха другите и така до последния човек който остане ...... беше ритан на земята в продължение на 15 секунди с все сила от останалите.Общо взето тинейджърска история,ама си беше тръпка ,макар и гадна .Тогава си счупих костица на крака ,а едно друго момче беше с пукнато ребро.Като се замисля е било доста тъпо.Иначе имам и счупено стъкло с глава.Катастрофа с кола важи ли ? :oops:

:o Е по-голяма идиотщина не бях чувал.Вие пияни ли сте били та сте се ритали бе човек?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2011 16:47

Я и аз да вмъкна някои не толкова екстремни ситуации в живота ми ... :lol:

Като тийнейджъри се разделяхме на банди в квартала, нещо напълно нормално.
Обикновено бандите бяха 2 и се състояха от - "горната част" на квартала и ... "долната част на квартала ...
Какво ни беше заниманието ?
Ами всички имахме ластики ( прашки ) ... отивахме в една стара порутена сграда на края на квартала, че беше стара - беше, но и беше доста голяма .... около 50-60 м. дълга и поне - 30-40 широка ... беше и на три етажа ...
Та, всяка банда беше средно между 12-15 човека ...
"Играта" ни беше - едните влизат в сградата, а другите стоят на 100-на метра от нея ...
И когато тия в сградата заемат позиции ... другите започваха да ги атакуват ...
Общо взето, безобидна работа, като изключим, че се стреляше на месо ... :lol:
А някои стреляха и с ония железни топчета, от лагерите .....
И така, битката понякога продължаваше цял ден, докато едните не се предадът ...
Имало е дни, дето полесражението са напускали половината хора от бандите, поради .... е, сещате се ... :lol:
Адреналина е като на истинска престрелка сигурно ( не съм участвал в такава, разбира се :lol: ) ... но когато някоя съчма профучи покрай главата ти на 20-на санта .... звука е като от крушум !
За щастие, мен лично, никога не са ме удряли сериозно ... в тази иначе, толкова безобидна игра ... :lol:

Заб.
Всички участници в тия битки преди 15-16 г, в момента са живи и здрави !
Е, някои с белези ...

Ето още една лудория, когато бяхме на по средно - 15-17 г.
Правихме си много лагерни колички ...
Как да ви обясня , за какво иде реч ...
Ами общо взето, приличат на картинг, но се правят от няколко дъски, като вместо гуми - се слагат по големи лагери .... и обикновено се бута от някой, или дърпа с колело ...
Но ние правихме нещо съвсем различно !
На около километър от квартала ми, имаше един доста стръмен път ... около 600-700 метра урва ... и интересното е, че беше асфалтирана с перфектен асфалт !
Та отивахме там .... и обикновенно съзтезанието се състоеше от 2-3 лагерни колички ...
За малко повече яснота ....
Ако се спуснеш от върха на тази стръмнотия с колело .... без дори да въртиш, спокойно развиваш 60-70 км. че понякога и повече ! !
А със споменатите лагерни колички, скороста вероятно достигаше до към 30-40, но като си на педя от асфалта, ти се струва, че летиш със 100 ... :lol:
Та в един много лош за мене ден, на старт застанахме 2 по големи колички, с трима човека "екипаж" ...
Всичко тръгна страхотно ... направо летяхме след 200 метра ...но някъде по средата на трасето, когато скороста е най голяма ... тоя моя пилот в нашата количка ...... изгуби управление !
Завартяхме се на няколко пъти ... изхвърчаха доста сериозни искри от лагерите ... докато накрая излетяхме в една еднометрова канавка ... сигурно с поне 40 км в час !
Излишно е да казвам, че стана мазало ... количката се прекърши на две, а ние - тричленният екипаж бяхме калабалък в канавката ...
В крайна сметка, за наше чудно щастие, нямаше хора със счупени крайници .... но като изпълзяхме от канавката, определено изглеждахме на хора пртърпели катастрофа в трабатче, пометено от ТИР .... поне това беше определението на сейрджийте зяпащи от страни тези гонки ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 фев 2011 16:55

Бил съм на мач в Пловдив. :)
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 фев 2011 17:06

Да взема да разкажа и как получих "безсмъртието" ( :mrgreen: ) си, т.е. каляването.

Бях трети клас и от училище ни бяха организирали зимна екскурзия в Трявна. Отиваме да разгледаме центъра на Трявна и с голяма изненада открихме, че река Янтра беше замръзнала! Ест лапешките ни глави веднага решиха, че трябва да се пързаляме по леда, докато класната пискаше отстрани и се опитваше да ни убеди да се махнем от леда. Та пързалям се аз и изведнъж леда под мен се чупи и падам до кръста във водата! Докато ме изкарат (аз сам не можех да се изкарам, едвам се държах за леда, за да не падна целият във реката) бях кристализирал! Веднага ме изкараха, но в крайна сметка измръзнах много яко и направих двустранна пневмония! :( Бая време отне, докато оздравея напълно, но после почнах да се разболявам изключително рядко, средно веднъж на 5 години, и от тогава насетне много обичам зимата и студа и не понасям жегите. На студено мога да издържам, но на горещо направо ми се е*ава майката...

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Свободна зона”