Да откажем цигарите СЕГА !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Да откажем цигарите СЕГА !!!

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 фев 2011 11:46

fred написа:
Neftochimic1892 написа:цигарите не могат да се откажат НАПЪЛНО ! Дори и да си ги спрял , винаги кагато отидеш на кафе , отидеш на комп.зала и тен подобни неща с приятели запалваш мин.1-2 ;)

По-голяма глупост не бях чувал ;) А ако не ходиш на комп.зала? (rofl)

ще отидеш на кафе , ще излезеш с приятели , ти само вкъщи ли си стоиш :?:

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 11:57

Neftochimic1892 написа:
fred написа:
Neftochimic1892 написа:цигарите не могат да се откажат НАПЪЛНО ! Дори и да си ги спрял , винаги кагато отидеш на кафе , отидеш на комп.зала и тен подобни неща с приятели запалваш мин.1-2 ;)

Ти за сарказъм чувал ли си бре, младеж?
Ако си ги отказал, си ги отказал и точка.
Няма НАПЪЛНО (както ти си се изразил), няма НАПРАЗНО.
Принципа си е принцип.
Аз от година и половина не съм запалил нито една цигара, а вярвай ми водя доста динамичен живот ;) (това за такива като теб значи че не се заседявам вкъщи ;) )
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 фев 2011 12:03

Спирам и почвам цигарите, когато си поискам, в общи линии си играя с тях, както и със здравето ми.

Редовният ми номер е да пуша 2 години, после да не пуша 1 и така до 101 и обратно...

За последно цигарите ги спрях на 27-и май 2009-а година. Бях се зарекал, че ако Барса спечели ШЛ, че ще спра цигарите за 1 година + уговорка, че ако Барса защити трофея си ще продължа да не пуша още една година. Е както знаем Барса не си защити трофея и една година по-късно, т.е. на 27-и май 2010-а година пропуших отново.

Сега съм се зарекал, че ако Барса пак спечели ШЛ, че ще спра цигарите за 3 години, след това пак ще пропуша и после пак ще си измисля повод да ги спра. :)

А колкото до положителният ефект от спирането на цигарите - в това спор няма! Веднъж подобреното дишане, веднъж, че не миришем на пепелник, веднъж, че наистина човек се чувства по-добре, зъбите на пожълтяват от цигареният дим, а за капак поне при мен съм забелязал и подобряване в Секса - продължителността на актта се удължава с над 25%. ;)

А защо не спирам цигарите окончателно, а след пауза от 1 годиан пак почвам..., за да се пристрастя отново към тях и после пак да ги спра. ;) Тренирам си волята, въпреки, че с цигарите е прекалено лесно.
Последна промяна от megan fox на 02 фев 2011 12:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 02 фев 2011 12:03

Neftochimic1892 написа:
fred написа:

Откога в кафетата те задължават да пушиш? Доста ти е повърхностно мисленето, пич.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 фев 2011 12:06

bojiTHEmaster написа:Откога в кафетата те задължават да пушиш? Доста ти е повърхностно мисленето, пич.

Никой не те задължава, но повечето хора от дългогодишните пушачи не могат да седнат да пият (алкохол) без да пушат!

Да не говорим, че за над 75% от пушачите кафето с цагарата сутрин е едно от най-важните неща за деня...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 фев 2011 12:10

megan fox написа:Спирам и почвам цигарите, когато си поискам, в общи линии си играя с тях, както и със здравето ми.

Редовният ми номер е да пуша 2 години, после да не пуша 1 и така до 101 и обратно...

За последно цигарите ги спрях на 27-и май 2009-а година. Бях се зарекал, че ако Барса спечели ШЛ, че ще спра цигарите за 1 година + уговорка, че ако Барса защити трофея си ще продължа да не пуша още една година. Е както знаем Барса не си защити трофея и една година по-късно, т.е. на 27-и май 2010-а година пропуших отново.

Сега съм се зарекал, че ако Барса пак спечели ШЛ, че ще спра цигарите за 3 години, след това пак ще пропуша и после пак ще си измисля повод да ги спра. :)

А колкото до положителният ефект от спирането на цигарите - в това спор няма! Веднъж подобреното дишане, веднъж, че не миришем на пепелник, веднъж, че наистина човек се чувства по-добре, зъбите на пожълтяват от цигареният дим, а за капак поне при мен съм забелязал и подобряване в Секса - продължителността на актта се удължава с над 25%. ;)

А защо не спирам цигарите окончателно, а след пауза от 1 годиан пак почвам..., за да се пристрастя отново към тях и после пак да ги спра. ;) Тренирам си волята, въпреки, че с цигарите е прекалено лесно.
Това не е воля,това е някакво тъпо оправдание да спреш цигарите.Ако имаше воля както казваш изобщо нямаше да ги почнеш отново.
П.с. fred,нямаше и капка сарказъм в изказването ти,ама както и да е.Btw. частни уроци даваш ли за да ни научиш на нови думички, че ние берем доматите с колците ? :?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 02 фев 2011 12:15

И аз пуша трудно ми е да ги откажа..
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 фев 2011 12:33

maldin1 написа:Това не е воля,това е някакво тъпо оправдание да спреш цигарите.Ако имаше воля както казваш изобщо нямаше да ги почнеш отново.

Ахаааа, значи пушил си няколко години и после да спреш да пушиш за 1 или повече години не било воля??! Тогава какво е?! Хайде пуши 2-3 години и после спри цигарите за 1 година да те видим!

Аз почвам да пуша след всяко спиране, не защото имам нужда да пуша, не защото не съм загубил навика, а нарочно, за да го изградя отново този вреден навик и после пак да го премахна!
Ясно ми е, че за повечето хора това е странно и едва ли ще го разберат, но за мен не е. Най-малкото показвам на приятелите ми, че да се спрат цигарите изобщо не е толкова трудно, колкото те си мислят. ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 фев 2011 12:34

От 4 месеца непуша и не съм запалвал цигара,а си ходя постоянно на кафета,това не ми влияе,даже напротив гадно ми е когато е задимено около мен сега разбирам какво съм причинявал на хората около мен които не са били пушачи....

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 фев 2011 12:36

durex написа:

От 4 месеца непуша и не съм запалвал цигара,а си ходя постоянно на кафета,това не ми влияе,даже напротив гадно ми е когато е задимено около мен сега разбирам какво съм причинявал на хората около мен които не са били пушачи....

евала! Аз ги намалям и намалям , но все пак си пуша , но само по 1-2 на ден :)

Върни се в “Свободна зона”