Не се занимавай с глупости. Спортувай просто и приемай предимно повече храни с протеини или чист протеин и чисти въглехидрати. Скоро метаболитните процеси ще започнат да се забавят ( след 22-ата ти година обикновено ) и тогава ще ти бъде доста трудно да отслабнеш. Но ако действително искаш да увеличиш теглото си, трябва да си на диета, да приемаш чист протеин поне 2 пъти дневно, повече мляко и млечни продукти, задължително витамини и ще ти се наложи да посещаваш поне 3 пъти седмично фитнеса за качване на маса.
....Но за фитнеса - и там ти трябва специална тренировъчна програма, защото ще трябва да следиш калориите си и понеже спортуваш волейбол....така с един прост чат в който и да е форум, няма да стане. Но посещенията ти във фитнеса не бива да са по-дълго от 70-80 мин, упражненията - не по-вече от 9/тренировка, понеже ще ти допълват основното - волейбола. А и трябва да се пазиш от травми и претоварвания - най-добре е да говориш с волейболния ти треньор, той със сигурност ще ти бъде от по-голяма полза, че да не претренираш колената, рамената, лактите и китките.
Как да напълнея
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Как да напълнея
Вечер яж тесто и сладко.През останалото време яж тесто и сладко 

- ZelenOtbor
- Контакти:
Повечето хора като не знаете изобщо нищо за хранене кво му говорите на момчето.. Да ядял късно вечер тесто и сладко. Да не мислите че целта му е да стане някъв дебелак, просто иска да качи килограми. Да стане някъв мазен и отвратителен ли искате.
Лесно ви е на вас.Яж повече.Ама аз като ям като разпран и тренирам всеки ден,съм 193см. и 65 кг.
Абе хора вие ме шашкате аз съм на 13 и съм 73 кг и 1,79 м.
Иначе спри да спортуваш и яж много вредни храни (мазни бургери,пици и т.н.) и ще качиш много килограми..

Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
- ultra_blue
- Контакти:
Доста интересна тема : момчето ако започне да прави всичко което сте му предписали ще спортува по 10 часа дневно и поне още 4 ще яде и не виждам как ще му остане за учене и време за момите ( се пак е на 15/16) ... Това в кръга на шегата разбирасе, трябва сам да си реши кое му харесва най-много защото без желание каквото и да правиш ефекта в най-добрия случай е минимален !!! Поздрави за темата и учасниците в нея
))

Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
Всеки расте по различен начин през годините.Аз например съм си на същия ръст 1.84 от 17-18 годишен и никога не съм бил слаб,но в последно време се отдадох прекалено много на ядене и пиене 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- LSFCforever
- Контакти:
vladitol написа:Сигурно ще ви стане смешно ще си кажете,те хората се мъчат да отслабнат ти обратното просто яж повече е ям,но не се получаваАко можете да кажете какви храни да ям,за да напълнея.на 15 години съм тежа 47 кг. и съм 1.50 И съм доста изостанал от връстниците си,които са по 1.70 и са 65-75 кг
Ха че ти пак си добре 1.50 47 е нормално. Аз съм 164см - 47кг - 13год. Проблема ми е че ям много наистина много но не спирам да се движа.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
-
- Контакти:
Аз ли съм най-нормалния тука :D. На 15 съм 180 съм висок, и тежа 67 кила. Тренирам само футбол, играя централен защитник. А иначе по въпроса, прави по 200 подскока на ден, аз имам един приятел, който беше 1.55 и правеше по 200 подскока всеки ден и за година и половина стана 1.67