;; w.a.s.p написа:chepishev73 написа: хххх
вземи си цитирай поне един път източника , че така може и арменския поп да го е писал .
Дал съм ти линкове, момко - от теб се иска да четеш - успех - от там са цитатите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
;; w.a.s.p написа:chepishev73 написа: хххх
вземи си цитирай поне един път източника , че така може и арменския поп да го е писал .
chepishev73 написа:;; w.a.s.p написа:Siegfried написа:УОСП, ти си несериозен събеседник и спирам да ти обръщам внимание.
http://nauka.bg/forum/index.php?showtop ... E4%20&st=0 аз понеже съм несериозен ти поствам линк да изчетеш 100 страници , а единственото доказателство което ти си дал е към Уики-то къде ей сега мога да редактирам статията ..
Смяташ ли , че темата е сериозна и е за спортен форум , Ариецо .
Навремето имаше една група Ария ( страхотни трещялки ) и те ли са арийци ( нищо , че са славяни )
Все едно да дадеш линка на нашия форум на онзи форум - тва ли ди са доводите, висконти?
\m/
Siegfried написа:Siegfried написа:Чепишев, от днес нататък нека да отговаряме само на хора, които могат да ни представят АРГУМЕНТИ в своя полза. Такива като васконти просто ги игнорираме и продължаваме по темата.
![]()
![]()
\m/
Siegfried написа:Българин, който не си знае историята, не е българин , а сляп патриот. Не можеш да имаш подобни претенции - национализъм, патриотизъм и тн.
Народ без минало - няма бъдеще.
Siegfried написа:
Всепризнатата за наша прародина - Балхара или Бахлика. Разположението й отговаря точно на това на индо-иранските племена. Изображението потвърждава миграцията им към днешните български земи.
\m/
Siegfried написа: Запомнете не става дума за индийци, а за ИНДО-ИРАНЦИ, към които спадат прабългарите.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Siegfried написа:
Всепризнатата за наша прародина - Балхара или Бахлика. Разположението й отговаря точно на това на индо-иранските племена. Изображението потвърждава миграцията им към днешните български земи.
Siegfried написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта