Синя Гордост написа:bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне
Не е жалко колега,направо е супер ако питаш мен.Повече хора на стадионите.Стига с ракията и салатата на мач.
+1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синя Гордост написа:bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне
Не е жалко колега,направо е супер ако питаш мен.Повече хора на стадионите.Стига с ракията и салатата на мач.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
GaL4o написа:Синя Гордост написа:bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне
Няма да е супер защото например аз съм заклет левскар но съм от Варна и няма да мога да гледам любимия отбор, а ако не мога да го гледам ще е трагедия![]()
![]()
g3shi7o.. написа:Ринг-чето дава яки мачове - Русия, Аржентина. Аз оттам си набелязах и любими отбори от страните. Та ще ме е много яд да махнат Ринг.БГ. За ПРО.БГ също няма смисъл да го махат, освен ако САМО и ЕДИНСТВЕНО не му сменят името и емблемата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта