Закриват телевизия PRO.BG ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко

Мнениеот barabata.cska » 04 яну 2011 20:30

Синя Гордост написа:
bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне

Не е жалко колега,направо е супер ако питаш мен.Повече хора на стадионите.Стига с ракията и салатата на мач.

+1 ;)

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 04 яну 2011 20:34

...проблема на спортния канал на Про Бг...не е българското първенство,а глупоста да закупят правата на първенства като Руското,Аржентинското и Чемпиън шип(изв...разликата с Висшата лига е огромна,и като емоции и като игра)и да спрат интересното холандско първенство.Руско първенство сигурно се излъчва само в бившите съветски републии и България.За всичките тези пари предполагам можеха да купят испанското първенство,Евролигата по баскетбол или немското първенство.

OddTor
Контакти:

Мнениеот OddTor » 04 яну 2011 21:12

Според мен можеш да съжаляваш само за това че тъпотиите в българският ефир ще станат с една или няколко повече. Да му писне на човек от Comedy-та, Cinema, от "спортни телевизии на България"- мотото от така уважаваната от теб телевизия.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 яну 2011 21:23

Вярно е. Пробг става бтвЕкшън, като ще излъчва нашата А група + ШЛ + Лига Европа. Също така в този канал ще се наблягат на типично мъжки предавания.
Ринг ще се казва бтвСпорт като ще запази тези първенства, които излъчват и в момента, но ще се премахнат студията.
От няколко месеца бтв-каналите и тези на Пробг имат един и същи собственик. Тъй като марката "бтв" е доста по-печеливша, бе взето решение да се преименуват изброените горе канали.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2011 21:37

Добре де, а какво се получава с парите от телевизионите права в такъв случай? Да не стане така да ги резнат и "А" Група да намалее наполовина :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 04 яну 2011 21:55

GaL4o написа:
Синя Гордост написа:
bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне

Не е жалко колега,направо е супер ако питаш мен.Повече хора на стадионите.Стига с ракията и салатата на мач.

Няма да е супер защото например аз съм заклет левскар но съм от Варна и няма да мога да гледам любимия отбор, а ако не мога да го гледам ще е трагедия :( :( :(

И аз като теб съм от Варна и съм заклет Левскар , амаа немога като шопите да ходя постоянно на мачове , на Г. Аспарухов.
Затова дано да не спират бг. мачовете по Тв!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 яну 2011 22:01

Спокойно за този сезон няма да ги спрат, но за другият ще видим ако случайно договора им сега изтича след този сезон.
Българският запалянко години наред не е бил лишаван да гледа мачове от шампионата така няма да стане и сега.
Дали ще е пак по Канал 1 или по Бтв Спорт и Екшън няма значение стига да не ги вземат правата само тези от Булсат само и само за да накарат хората да станат техни абонати.

g3shi7o..
Контакти:

Мнениеот g3shi7o.. » 04 яну 2011 22:03

Ринг-чето дава яки мачове - Русия, Аржентина. Аз оттам си набелязах и любими отбори от страните. Та ще ме е много яд да махнат Ринг.БГ. За ПРО.БГ също няма смисъл да го махат, освен ако САМО и ЕДИНСТВЕНО не му сменят името и емблемата! ;)
И това е Левски, обичаме тее!
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ

Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 04 яну 2011 22:05

нека ги спрат. :) изобщо да ги няма тъпите румънци. :arrow: щом спряха ефира на про да си ходят в румъния. :arrow: аз преди време писах че им обявявам боикот и няма да ги гледам.ами изпълнявам си обещанието.гледам си ТВ+ филм+ Д2 Дспорт........

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 яну 2011 22:05

g3shi7o.. написа:Ринг-чето дава яки мачове - Русия, Аржентина. Аз оттам си набелязах и любими отбори от страните. Та ще ме е много яд да махнат Ринг.БГ. За ПРО.БГ също няма смисъл да го махат, освен ако САМО и ЕДИНСТВЕНО не му сменят името и емблемата! ;)

Ринг няма да се маха, а само ще му се смени името.
Про Бг също няма да се маха и му се сменя само името и ако сте забелязали вече там дават само филми.

Върни се в “Свободна зона”