Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Предишното правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот W84me » 21 дек 2010 22:26

Love_ написа:Хаха и колко процента живеят на ръба. Моляте не ме разсмивай. Всеки втори млад човек живее добре. Предоставени са му възможности да се развива що годе добре. Да не може да баронства и да вади по 1-2 млн годишно, но все пак има условия за нормален живот. Хората които не живеят добре са пенсионери изоставени от децата си. Това е ! Ти какво гладуваш и всеки ден си на хляб и сирене ли ?

Искам да ми кажеш и кой може да оправи тази "мизерия" както ти я наричаш. Кажи ми имена !

ОСЪЗНАЙ СЕ БЕ!България не е София,аз съм от Нови пазар и мога да ти кажа,че тук над 50% от хората мизерстват със заплати от по 240лв,а имат и деца за издържане!!!Или живееш на друга планета,или не виждаш по-далеч от носа си!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 21 дек 2010 22:27

Моля ви спрете с това, че ни заобикаля мизерия. Някои хора не оценяват къде са се родили и какво имат. Не знаят какво е мизерия, но повтарят тази дума.
Ако се бяхте родили в Ирак, Иран или друга арабска страна по-хубаво ли щяхте да се чувствате? А в Индия или провинциален град в Китай? А ако бяхте от Африканска страна? Ако вместо обувки имахте пластмасова бутилка вързана за крака, ако нямахте достъп до чиста водя всеки ден, ако нямахте храна? Замисляли ли сте се колко милиони души по света за разлика от вас, всеки ден се будят почти под открито небе, нямат сигурно препитание, да не говорим за елементарни хигиенни условия? А колко работят за 1 долар по 8 часа?
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 21 дек 2010 22:29

Love_ написа:
sMotLiO написа:
Love_ написа:Точно ясно и кратко ! Също мога да кажа, че Бойко направи 10 пъти повече неща за София по времето на Софиянски. Не е перфектен, но поне се дърпат нещата напред ! В каква мизерия тъпчете бе хора. Аз домати, краставици не си спомням да съм ял ноември месец. Писна ми от циврене. Наистина все още има българи, които живеят на ръба. Но нещата в големите и средните градове са се нормализирали. Отидете в един Пазарджик, та ако отидете ще си помислите, че този град не е от България !

Вземи се осъзнай къде живееш. Всичко това тук е МИЗЕРИЯ. "Наистина все още има българи, които живеят на ръба" - да не повярваш има още такива хора и даже май не са малък процент. И недей ми говори къде били нормализирани нещата,че ме избива на смях.

Хаха и колко процента живеят на ръба. Моляте не ме разсмивай. Всеки втори млад човек живее добре. Предоставени са му възможности да се развива що годе добре. Да не може да баронства и да вади по 1-2 млн годишно, но все пак има условия за нормален живот. Хората които не живеят добре са пенсионери изоставени от децата си. Това е ! Ти какво гладуваш и всеки ден си на хляб и сирене ли ?

Искам да ми кажеш и кой може да оправи тази "мизерия" както ти я наричаш. Кажи ми имена !

Имаш изкривена представа за нормални условия и нормален живот. Хората които живеят добре са в чужбина ама ти няма как да го знаеш,нали?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 21 дек 2010 22:32

За съжаление - НЯМА МИСЛЕЩИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ! Убеждавам се за пореден път! То е ясно за какво мрънка бившата власт - развалиха им лапачката! Бойко Борисов бръкна дълбоко в джобовете на партийните лайносмуци! Започнаха да излизат наяве кирливите им ризи и скочиха като опарени! И понеже научиха тълпата да вижда само негативното, сега всички са готови да разпънат Борисов на кръст! По тяхно време никой не се напъваше така да злослови по адрес на властта, но това е една завършена тактика с цел да се върнат в управлението! Надявам се никога да не стане! НЕ ГАСЕТЕ СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 21 дек 2010 22:33

W84me написа:А какво ще кажете за това,че няма да ни приемат в "Шенген"?И там ли Първанов плаща? А за скандала с мъртвороденото дете в Горна Оряховица,какво ще кажете?Господин Цветанов си глътна езика пред камерите,вместо поне да се извини на лекарите от тази болница,да не говорим за подаване на оставка,което всъщност беше най-нормалното нещо..

И какво е виновно правителството за мъртво роденото дете. Хора прости какво ми цитирате някакви СОЦИАЛНИ ДРАМИ. Навсякъде го има това. Проблема на България е че в основните стълбове на обществото нищо не се прави. Това са:
-Образувание
-Религия
-Полиция
-Здравоопзаване.

Тези 4ри стълба бяха многократно унищожавани и целеше пълен безпорядък във всяко едно от тях. За да ги оправим ще ни трябват деситилетия !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 дек 2010 22:36

Love_ написа:
W84me написа:А какво ще кажете за това,че няма да ни приемат в "Шенген"?И там ли Първанов плаща? А за скандала с мъртвороденото дете в Горна Оряховица,какво ще кажете?Господин Цветанов си глътна езика пред камерите,вместо поне да се извини на лекарите от тази болница,да не говорим за подаване на оставка,което всъщност беше най-нормалното нещо..

И какво е виновно правителството за мъртво роденото дете. Хора прости какво ми цитирате някакви СОЦИАЛНИ ДРАМИ. Навсякъде го има това. Проблема на България е че в основните стълбове на обществото нищо не се прави. Това са:
-Образувание
-Религия
-Полиция
-Здравоопзаване.

Тези 4ри стълба бяха многократно унищожавани и целеше пълен безпорядък във всяко едно от тях. За да ги оправим ще ни трябват деситилетия !

Няма смисъл да споря с тебе!Правителството не е виновно за детето,но Цветанов е виновен за обвиненията,които хвърли върху хората!Наистина образованието ни не е на ниво,така като ти гледам "правописа"
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 21 дек 2010 22:39

Стига с тези заплати от 240 лв бе ! Кой човек със стаж и каквато и да е работа използваща акъла си взима 240 лв ? Продавачка на магазин може и толкова да взима !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2010 22:40

maldin1 написа:
delqnski47 написа:Всички са един дол дренки!
''Махаме единия,прегръщаме другия''!Май нещо такова се пееше в една песен на Слави Трифонов където излезна на скоро....
Славчо дето не каза нищо против Доган и Станишев преди време ли ? Няма право да пее такива песни и да се прави на "родолюбец".

Да не си някой Бойколюбец(питам те дали изобщо да си правя труда да споря с теб,защото ако си такъв ще е безмислено!Все едно да споря с левскар братче)?
Таа на Славчо(и аз не го харесвам много много,тъй като шоуто му се изтърка тотално),въпросната песен ''Нема такава държава'' е хубаво да я чуеш,тъй като тя се отнася за всички нещастници(мутри,комунисти и пр.),които са ни управлявали,управляваха и управляват в момента!И на мене бат Бойко ми е симпатичен(умее да говори,за което го признавам) като цяло,ама нито сме станали по богати,нито жизнения ни стандарт ни се е покачил от как управлява!И така бат ви Бойко ще се оправдава с предишното правителство още 3-4 години,докат не му писне и не дойде някоя негова роднина на власт(или приятел,приближен и т.н....)!Просто не мога да разбера как един път не ви писна това ''въртене''!Изхвърляме стария,прегръщаме новия,който се оправдава със стария и т.н.!
Спомням си Томов когато беше при ЦСКА!Тоя човек те гледа в очите и те ЛЪЖЕ без изобщо да му мигне окото!Просто такива хора са подготвени за тези работи!
Иначе пак казвам:по никакъв начин не искам да се окажа прав за Бойко Борисов!Въпреки това ВИНАГИ си имайте едно наум за него(както и за неговия наследник,който съм сигурен че пак ще го прегръщаме)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 21 дек 2010 22:41

W84me написа:
Love_ написа:

-Образувание
-Религия
-Полиция
-Здравоопзаване.

Няма смисъл да споря с тебе!Правителството не е виновно за детето,но Цветанов е виновен за обвиненията,които хвърли върху хората!Наистина образованието ни не е на ниво,така като ти гледам "правописа"

Браво човече в бързината съм разменил местата на буквите, иначе за образование ок.. ! Кажи ми на колко си години и КАК според теб трябва да се оправят нещата и друг въпрос ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО беше ли по-добро от сегашното. Тези кратки въпростчета ми отговори. Още мислиш ли че някой ще се появи и за 3 месеца ще дигне минималната заплата от 240 на 700 лв ? Може и да бъркам някои буквички, но ти ако си го мислиш това определено си много далече от истината !

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 21 дек 2010 22:47

Това за платените драскачи ако е вярно много жалко за Първанов наистина :( .Колкото до управлението на Борисов, ам нне е най доброто може би, но е по добре от преди вижда се желание за работа.Няма как всичко да се оправи като с магическа пръчка за
месец-два година, това ни е проблема че сме максималисти ( важи с пълна сила и за всички спортове ) трябва да се търси оптималното и д абъдем търпеливи, да наистина във всяко ново правителство влагаме надежда и след 4 години остава излъгана, обаче сега знам ли може би тъй ми се струва тези хора се опитват да работят.Колкото до предишните и сегашните аз проблема който виждам е, че всеки щом е в опозиция работи да омаскари опонента,а не да помогне в работата на настоящето управление и да спомогне за доброто на България (като в поговорката за Вуте). Колкото за това че в малките градове е зле, това е абсолютен факт .В малките градове хората живеятна ръба на оцеляването и реално рано или късно ако искат да живеят ще се наложи да емигрират :roll:

Върни се в “Свободна зона”