maldin1 написа:delqnski47 написа:Всички са един дол дренки!
''Махаме единия,прегръщаме другия''!Май нещо такова се пееше в една песен на Слави Трифонов където излезна на скоро....
Славчо дето не каза нищо против Доган и Станишев преди време ли ? Няма право да пее такива песни и да се прави на "родолюбец".
Да не си някой Бойколюбец(питам те дали изобщо да си правя труда да споря с теб,защото ако си такъв ще е безмислено!Все едно да споря с левскар братче)?
Таа на Славчо(и аз не го харесвам много много,тъй като шоуто му се изтърка тотално),въпросната песен ''Нема такава държава'' е хубаво да я чуеш,тъй като тя се отнася за всички нещастници(мутри,комунисти и пр.),които са ни управлявали,управляваха и управляват в момента!И на мене бат Бойко ми е симпатичен(умее да говори,за което го признавам) като цяло,ама нито сме станали по богати,нито жизнения ни стандарт ни се е покачил от как управлява!И така бат ви Бойко ще се оправдава с предишното правителство още 3-4 години,докат не му писне и не дойде някоя негова роднина на власт(или приятел,приближен и т.н....)!Просто не мога да разбера как един път не ви писна това ''въртене''!Изхвърляме стария,прегръщаме новия,който се оправдава със стария и т.н.!
Спомням си Томов когато беше при ЦСКА!Тоя човек те гледа в очите и те ЛЪЖЕ без изобщо да му мигне окото!Просто такива хора са подготвени за тези работи!
Иначе пак казвам:по никакъв начин не искам да се окажа прав за Бойко Борисов!Въпреки това ВИНАГИ си имайте едно наум за него(както и за неговия наследник,който съм сигурен че пак ще го прегръщаме)