Тайни общества/ Илюминати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Тайни общества/ Илюминати

Мнениеот mormona » 13 дек 2010 10:19

Робисън цели да докаже съществуването на заговор, който има за цел да заменени всички религии с хуманизма и да създаде единно световно правителство.

В тази идея не виждам нищо лошо.Ако тия таини общества се стремят към това немисля , че е толкова лошо.Рзбирасе да се премахне религията си е нещо доста сериозно или държавите..но ако се замислим тези неща ни разделят и озлобяват.Те били миусулмани ние сме християни да де маа генетично сме 1към 1.Природата ни е направила еднакви с някои изключения като цвят на кожата примерно.Аз живея в Испания тои живее в Русия...какво значение има ? Еднакви сме катго цяло.Разбирасе различни хора и характери но като цяло еднакви.Докато не се премахнат държавите няма да има качествено световно правителство.От друга страна ние се гордеем с 1300 годишната си история...това би изчезнало ако се премахнат държавите.Въпроса е спорен. :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 дек 2010 11:14

Аз познавам илюминати, 2-ма. Събират се на всеки 3 месеца за по 3 дни в една пещера с още такива, като тях. Като се съберат всички и си слагат заедно ръцете върху една светеща сфера и се превръщат във влечуги с дрехи. Ходят изправени, като хора, но главите и крайниците им са като на крокодили и гущери. Един път съм бил там и наблюдавах, как разчертават световната карта и напрегнато приказваха за територии. Казаха и нещо за религии, но не ги чух, че излязох за малко да пуша, че вътре нямаше пепелници. Попитаха ме, дали искам и аз да съм илюминат, но отказах, защото с такива крокодилски крака, много бързо ще си късам маратонките. Иначе са печени такива, не са някакви надути гадове. Казаха, че са тайна организация само за семействата си, да не ги разберат жените им, че може да си имат проблеми с тях.
Сега много хора ще си помислят, че се майтапя, но тяхна си работа. Ако ви интересува нещо повече за тайната организация, питайте.
В края на този месец, ще ги видя пак а в началото на другата година, ще напиша книга за тях.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 дек 2010 14:33

Горното мнение беше интересно......

Аз искам да попитам автора на темата:
Каква ти е целта с пуксането на такава тема? И ...... Каква всъщност е темата?
Ок."Тайни общества/ Илюминати".Но какво за тях?Дали ги има или няма ли е въпроса?Дали хората пишещи във форума вярват в това или не?
Каква е идеята?Какво значи:Хора събудете се!?Събуждането в какво се изразява?В това да знаем че всевиждащото око е на всякъде ли?
Ок.Илюминати съществуват.Има заговор за свтовно правителство.Хората са все по ограничени.Света ни става все повече затвор .
Какво правим като го знаем това?Каво като видя че логото на всяка по известна марка е илюминатски символ?Какво същност правят тези символи?Защо е толкова важно да слагат на всякъде тяхните шибани символи ?Влияят ли те по някаквъ начин на нещо?

Много ще са ми интересни отговорите на автора а и на други хора.Не за друго, а ще разбера дали има смисъл да се включвам с мойте "скромни" познания по темата.( :) то от това по голямо включване на къде,но все пак ).

Колегата от пещерата дава много интересна насока и я представи много инкогнито с доза хумор.Ще ми е интересно да сподели още неща от неговите преживявания :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 дек 2010 20:30

chepishev73 написа:
Чети, Васконти, чети, приятел
http://star05.net/e-books/obshtestveni. ... tokoli.pdf

http://novred.narod.ru/

Дай линк и за "Световната конспирация" най-добрата му книга според мен ;) и нека повечето от вас да забележат кога са написани книгите и след колко време започва да се шуми около нещата написани в тях :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 14 дек 2010 12:58

изгледах 50 - те филмчета на The Arrivals и направих следните изводи :
- Не трябва да се гледа телевизия ( освен спорт може би) , тъй 12 -те най - големи фирми , които естествено са масони , държат цялата ТВ в света и си правете изводите каква "информация" достига до нас , също така техния план за Овладяване на света е инсцениране на извънземна атака , при която ще искат всички да се обеденим и да спазваме техните правила ( на масоните) , не случайно ни заливат с такива филми постоянно за извънземни , за край на света и други подобни , тези извънземни летящи чинии са създадени още през 2рата световна война и се пазят в тайна .
Разбрах от Филма , че Древните фараони не са изчезнали ей така , при тях се е използвало ( и все още се използва) Кръвосмешението , за да запазят своето богатство в своите родове , след Египет Фараоните са дошли в Рим и са направили империя , отново с Кръвосмешение , след това във Великобритания и до днес там са фараоните само че с други имена , а след това от Великобритания в САЩ , това се нарича Кръвна линия и в тези филми се казва че само 1 древна фараонска фамилия владее целия свят( т.е. САЩ , Великобритания и Израел) , казва се че , Кралицата на Англия , Дж. Буш и почти всички хора с власт в САЩ и Англия са далечни и не толкова роднини . Също така тези хора вярват в Дявола ( сатаната) и както сами виждате герба на Великобритания е Дяволски знак , Пентагона има форма на петолъчка , също дяволски знак , също така даваха как пред Беллия дом се извършва дяволско-масонски ритуал с използване на под - шахматна дъска ( символ на масоните), също така даваха репортаж на някакъв журналист който се е внедрил в някаква масонска организация , в Която ЧЛЕНУВАТ ДЖ.БУШ И ПОЧТИ ВСИЧКИ СЕНАТОРИ , и показва как отиват в някаква гора и извършват дяволски ритуал , изгаряха някакво нещо, т.е . призовават дявола , също така разбрах че всички важни сгради се строят с дяволска форма ( Пентагона( петолъчка) , Лувъра ( пирамида със 666 части) , площада във Ватикана , и други сгради , просто трябва да изгледате тези серии и ще мислите по друг начин със сигурност.
Също така казваха с факти за Пристигането на Антихриста ( дявола) който е пристигнал в 900 г.- точно когато се основава Великобритания , след това се е пренесъл в САЩ и след като САЩ се разпадне , което ще стане много скоро , ще изчезнат всички банкноти и дявола ще се принесе за последно в Израел.
Също така ако още мислите че 11 септември е атентат извършен от хора живеещи в пещери , то ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ГЛУПАЦИ , това е 1 мега рутуал за призоваване на дявола , кулите са построени както кулите в Соломонския храм ( където под него се крият древни книги с магии за призоваване на духове , дяволи които не са от Земята , Соломон е разбрал за това и е убил всички и заровил тези книги под трона , а сега се водят разкопки ( неофициално) за тези книги)
и така има още неща които пропускам , за мен тва е най - хубавия филм ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 дек 2010 03:12

Според мен във всички странни неща, които се случват във света, имат пръст костенурките нинджи.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 дек 2010 15:32

norsk levskar написа:Само,че не са Илюминатите,а друг орден,който е много стар "Ордена на бартството на монасите на Сион".Те са в началото на всяка една конспирация.

Гледал си Шифъра на Леонардо.......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 18 дек 2010 23:16

tatusindo написа:
norsk levskar написа:Само,че не са Илюминатите,а друг орден,който е много стар "Ордена на бартството на монасите на Сион".Те са в началото на всяка една конспирация.

Гледал си Шифъра на Леонардо.......

Не пич не съм гледал филми.Чета книги и не такива,където ги рекламират навсякъде.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Върни се в “Свободна зона”