http://vbox7.com/play:69fc576a
Още едно видео . Този път искам да наблегна на плаката в началото (почва от 8мата секунда) . На такива не им трябва допълнителна ваканция , ами още школо.
Накъде отива България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Накъде отива България
zaqwsxd написа:http://vbox7.com/play:69fc576a
Още едно видео . Този път искам да наблегна на плаката в началото (почва от 8мата секунда) . На такива не им трябва допълнителна ваканция , ами още школо.
Брат остави тея стачката беше свършила преди 20 мин ама тея незнам закъснели ли бяха и единствени стачкуваха
[center]

[/center]

[/center]- metodito
- Контакти:
Добре де, zaqwsxd. Ти ученик ли си? Племеницата ми е в трети клас. На даскало е около 5 - 5.30 астрономически часа. В София. Сложи сега пътя с кола към 5-6 в София в трафик. Прибира се след което по малко от 3 часа за домашни не отделя. Втора смяна е и сутрин също се случва да учи. Сега, има един трик на даскала, който не успява да си предаде добре материала...дава го като домашно. Не знам конкретния случай такъв ли е, но...
Аз бачкам около 7 - 8 часа на ден и ми пищи главата, а на един малък човек, не знам какво му е след 9 часа.
Аз бачкам около 7 - 8 часа на ден и ми пищи главата, а на един малък човек, не знам какво му е след 9 часа.
Де да бях ученик .. Това за даскала е вярно -едно време , който не можеше да се хване на работа следваше педагогика..
zaqwsxd написа:Не знам , но това момче , ако го удари полицай с палка , той ще го убие . И след това в пресата Полицай уби ученик.
Полицаят ще го разфасова и без палка, за другото си прав.
Според мен светът върви на зле, просто България върви с по- бързи стъпки! Дано да греша!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Те НЕ МОГАТ да напишат една дума с по-малко от една грешка,тръгнали на походи.....

В тази тема може много добре да се види разликата в манталитета на СВОБОДНОТО младо поколение и робското поколение на старите.Тези деца не седят да си говорят като вас "пу да му е*а майката нищо хубаво не става в тая държава",ами действат! Те отстояват исканията си с ПРОТЕСТ.Според мен протест е точно тва размирици.Иначе коои ти обръща внимание.Боли ги к*а за тва че ние си дерем гърлата навън! Само така младите са бъдещето!А виновни че тея не могат да пишат и да четат са виновни и родителите и власта срещу която ви е страх да се опълчите!
По принцип си прав,но аз не мисля,че лайнарче на 11 години има нужда от размирици.Най-много да си изпати от това.....Asen1914 написа:В тази тема може много добре да се види разликата в манталитета на СВОБОДНОТО младо поколение и робското поколение на старите.Тези деца не седят да си говорят като вас "пу да му е*а майката нищо хубаво не става в тая държава",ами действат! Те отстояват исканията си с ПРОТЕСТ.Според мен протест е точно тва размирици.Иначе коои ти обръща внимание.Боли ги к*а за тва че ние си дерем гърлата навън! Само така младите са бъдещето!А виновни че тея не могат да пишат и да четат са виновни и родителите и власта срещу която ви е страх да се опълчите!
- sir George
- Контакти:
"....ТРЯАШЕ ПРОСТО ДА ВЛЕЗИМ ВЪТРИ И ДА ИМ ПРЪСНЕМ СЕЙРА!"
Просто не може в тази страна да има само интелигентни,възпитани и умни хора!Не може да има само вождове,трябват индианци!Друг е въпросът,че тези индианци за нищо не стават!
Просто не може в тази страна да има само интелигентни,възпитани и умни хора!Не може да има само вождове,трябват индианци!Друг е въпросът,че тези индианци за нищо не стават!