Децата "индиго".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Децата "индиго".

Мнениеот TodorT » 09 дек 2010 14:40

Love_ написа:
Btovfan80 написа:Защо пак намесваш религията? Сам признаваш, че става дума за еволюция и в същото време я отричаш безпрекословно! Държиш се точно като инквизицията през средновековието, които са обявявали всеки талант или гений, за еретик, който се стреми да разклати вярата на човечеството в Господ! Да, но тези феномени съществуват, както и ясновидството, за съжаление има твърде много шарлатани, които мамят хората! За мен ясновидци са хора като Ванга и Нострадамус, но се раждат много рядко! И накрая да вметна, докато не си ме обвинил в богохулничество - тези ясновидци, за които говоря, никога не са твърдяли, че са пророци, изпратени от Бог!

Просто давам двете гледни точки(религия/наука). Иначе съм далече от инквизицията, не отричам че има гении и аномалии. Но от 3 минутен клип, нищо не мога да твърдя, откъде знаеш, че майка и баща и не са и напълнили главата с тези думи. Не бъдете наивни винаги има две гледни точки, пък и в днешно време по-добре оспорвайте всичко, докато не се запознаете с цялата картината, отколкото да вярвате сляпо. Просто голяма част от хората ще продадат и майка си за пари.

За Ванга, тя първо не е никакъв ясновидец. Стига сте ми говорили за тази Ванга ... Тя е първата си по рода шарлатанка. Познавала е еди какво си ДОБРЕ ! Взимам една монета шанса да се падне ези е 50%. Казвам на 5 човека, че ще се падне ЕЗИ и се пада. Вече съм ясновидец. След това на още двама казвам, че ще се падне ези само, че се пада тура. Те казват, че съм шарлатанин е какво значение има след като вече тези 5 човека са разпространили на още 50 ! От тези 50 са дошли 20 при мене на тия 20 от тях съм познала на още 5 и така .... Ако имаше хора, който могат да предсказват земетресения и природни бедствия, правителствата щеше да ги пази в тайна ли ? Това е просто поредната лъжа, осъзнайте се.

От гледна точка на църквата ВАНГА е ЕРЕС. Много мразя накакви хора-боклуци да се появяват и да ми обесняват как се молили 4 дена на икона, че искат да станат пророк. Хора осъзнайте се. Като искаш да се запознаеш с религиозни неща отиди примерно в Руската Църква в София, там има книги може и да прочетеш, ако имаш желание. Не ми гледай Ванга и глупостите по телевизията.

По това с зодийте лично за мене са пълни глупости, просто няма никакво научно доказателство,а според библията всякакви такива неща са ерес.

Както казах давам 2 гледни точки ;)

Ванга е предсказала смъртта на Фердинад ... предсаказала е разпадането на Чехославакия, предсказала е годината на потъването на Курск ... Тук не говорим за 50% шанс .... говорим за събития, предречени с точност!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 дек 2010 14:44

TodorT написа:Терминът Деца Индиго придобива все по-голяма популярност ... Много хора смятат, че това е бъдещето на планетата... Има хипотези, че велики учени, композитори, хора на изкуството са аутисти или деца индиго... ЗА момента медицината повече мълчи.... :| И все пак, аз съм склонен да вярвам, че има хора, които имат ясновидски или гениални способности :roll:

Има хипотези и че голяма част от учените и светилата в науките са били сатанисти. Конспраций и хипотези много ... доказани неща малко ! В днешно време една хипотеза, може да те направи много богат, ако може да излъжеш достатъчно хора. Така, че дайте да се придържаме към фактите. Какво значи дете индиго, някакво детенце с отворена чакра и ала бала енергия около нея и с много талант. На мене ми прилича само на много талантливо дете. Да не мислите, че това е единственото такова ? Но вече като говори с ГОСПОД, охо ...

TodorT написа:Ванга е предсказала смъртта на Фердинад ... предсаказала е разпадането на Чехославакия, предсказала е годината на потъването на Курск ... Тук не говорим за 50% шанс .... говорим за събития, предречени с точност!

Можеш ли да ми кажеш какво точно е предсказала Ванга, с цитат. Не изводи, които ти си си направила. Лол Чехословакия ще се разпадне. Това е велико предсказание. Аз предсказвам, че ние със сигурност ще умрем. Нищо не е вечно. Въпроса е колко още разпадания е предрякла в Източния блок ? Как е предсказала потъването на Курск, днес ще потъне атомна подводница внимавайте или някакви вряли некипяли където са били тълкувани от последователи ? То и америкаснкия долар като го сгънеш показва разрушените близнаци ама ... долара пророк ли е ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 дек 2010 14:58

Love_ написа:

TodorT написа:Ванга е предсказала смъртта на Фердинад ... предсаказала е разпадането на Чехославакия, предсказала е годината на потъването на Курск ... Тук не говорим за 50% шанс .... говорим за събития, предречени с точност!

Можеш ли да ми кажеш какво точно е предсказала Ванга, с цитат. Не изводи, които ти си си направила. Лол Чехословакия ще се разпадне. Това е велико предсказание. Аз предсказвам, че ние със сигурност ще умрем. Нищо не е вечно. Въпроса е колко още разпадания е предрякла в Източния блок ? Как е предсказала потъването на Курск, днес ще потъне атомна подводница внимавайте или някакви вряли некипяли където са били тълкувани от последователи ? То и америкаснкия долар като го сгънеш показва разрушените близнаци ама ... долара пророк ли е ?

Ами принципно за някои неща си прав.Но от тези няколко реда които цитирам излиза , че смяташ Ванга за ( да го кажа по - меко) не толкова добра в това което е правила.Тоест тяя просто си е говорила паа ние сме си тълкували.Предсказанията и не вярвам да са плод на наще тълкувания.Сега разбирасе не се сещам за точни примери и съм малко голословен...но се сещам за случая с Царичинската дупка.Питаха я какво има там и тя им казала на военните и на някакви "копачи" нещо от сорта:За какво ви е да копаете там?Кокали...то умряло това и като го извадите какво? То нито мъж нито жена...А се смяташе , че там има заровено извънземно , двуполово ако не се лъжа...един от първите обитатели на планетата...после заровиха дупката и сички знаем какво стана.Но в случая може да разберем дали е права само ако разровим дупката, което няма как да стане.Като цяло Ванга си е феномен и мисля да се разровя в някои филми и неини предсказания за да се поосведомя повече.
О да сетих и още нещо - Ванга каза , че последния президент на Америка ще е негър.Тука може да кажеш , че това е лесно..или ще е бял или негър...или жена или мъж...Времето ще покаже!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 дек 2010 15:08

Човече, аз не съм и записвал думите, та да ти цитирам... И пак ти казвам, предсказването на годините не е 50-50% шанс .....
[offtopic]
Love_ написа: Можеш ли да ми кажеш какво точно е предсказала Ванга, с цитат. Не изводи, които ти си си направила.
Мъж съм... направил съм си изводи ;)[/offtopic]

asan111
Контакти:

Мнениеот asan111 » 09 дек 2010 15:17

Love_ написа:... В днешно време една хипотеза, може да те направи много богат, ако може да излъжеш достатъчно хора ...

Това може да го каже само човек с остаряло мислене, който трудно ще премине в следващото измерение :cry: Мъчно ми е за теб...

Love_ написа:...Чехословакия ще се разпадне. Това е велико предсказание. Аз предсказвам, че ние със сигурност ще умрем...

Не ти знам възрастта, но преди време не се знаеше дали Чехословакия ще се разпадне или ще се обедини с Полша, например....
Ти можеш ли да предречеш разпада на Република България на Царство България и Източна Румелия... или обединението на България и Румъния, например, или поглъщането ни от Турция :?: :!: :geek:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 дек 2010 15:17

За мен дускисиити "Деца индиго" или "Вярвате ли в ясновидство" са безкрайни :!: :!: :!: Винаги ще има симпатизанти и скептично настроени хора ... Всичко е въпрос на лично мнение и гледна точка ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 дек 2010 15:20

Love_ трябваа да ти кажа ти да се осъзнаеш.За мъртвите или хубаво или нищо...с тия приказки кои бил боклук и кои не - само ти почваш да приличаш на боклук.. :? :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 дек 2010 15:22

Love_ пише се обяснявам а не обеснявам.Когато за пръв път видях някой да греши тази дума, реших че е един от всичките, които са сгрешили някаква дума( и аз съм в това число).Но в последствие констатирах че един сериозен процент хора най-упорито продължават да изопачават думата ОБЯСНЯВАМ.
Относно спора в последните мнения..... мойте впечатления са че има две основни групи които се различават в мисленето си относно вярата и фактите.Едните просто вярват на нещо като най-често казват че вярата им се основава на вътрешният им глас във който също вярват, и такива които тръсят доказателсва и факти и не вярват на никакъв вътрешен глас а само на очите си.Мисля че колкото и страници да се изпишат във който и да е форум,нито ония които "просто вярват" ще бъдат убедени че са глупаци ако "просто вярват" нито ония които търсят факти могат да бъдат убедени че има и такъв свят във който вярата е факта.
В този смисъл смисля че спора е без изход между въпросните групи.
Последна промяна от sl321 на 10 дек 2010 14:08, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 дек 2010 15:45

sl321 написа:Love_ пише се обяснявам а не обеснявам.Когато за пръв път видях някой да греши тази дума, реших че е един от всичките, които са сгрешили някаква дума( и аз съм в това число).Но в последствие констатирах че един сериозен процент хора най-опорито продължават да изопачават думата ОБЯСНЯВАМ.
Относно спора в последните мнения..... мойте впечатления са че има две основни групи които се различават в мисленето си относно вярата и фактите.Едните просто вярват на нещо като най-често казват че вярата им се основава на вътрешният им глас във който също вярват, и такива които тръсят доказателсва и факти и не вярват на никакъв вътрешен глас а само на очите си.Мисля че колкото и страници да се изпишат във който и да е форум,нито ония които "просто вярват" ще бъдат убедени че са глупаци ако "просто вярват" нито ония които търсят факти могат да бъдат убедени че има и такъв свят във който вярата е факта.
В този смисъл смисля че спора е без изход между въпросните групи.

Както всеки един спор :roll:

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 09 дек 2010 16:22

Аз също съм склонен да не вярвам на тези предсказания преди време имаше даже филм направен за Нострадамус излъчен по Дискавъри и бяха обяснени доста от нещата. В историята има цикличност и някой събития се повтарят(това беше обяснено и във филма), точно затова повечето пророчества не се казват директно назовани, а уклончиво, филма даваше доста факти и в 1 посока и в другата..... Просто защо досега не е излязал някой и не е казал точна дата и т.н, че нещо ще се случи.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “Свободна зона”