Какво и къде да си татуирам?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Какво и къде да си татуирам?

Мнениеот mormona » 06 дек 2010 12:05

В последно време татусите са се превърнали в изкуство.Това , че тука са се татуирали само цигани и затворници не значи , че татусите се правят само за тях.Просто те са лепнали лошо име.Татуси се правят от древни времена, като хората са вярвали, че тези татуси им носят здраве и ги защитатват.Знам за намерен пещерен човек които е имал ревматизъм и на кокълчетата на ръцете си има татуси като тогава явно са вярвали , че тези татуси по някъкъв начин го защитават...и лекуват можеби...Древните Китаици примерно също са се татуирали.Вобще татуса е нещо повече от Кичка обича Мите или Асан обича Зюмбюл...Какво лошо има човек да си нарисува примерно някои важен за него човек или в негово име да нарисува/напише нещо? Не говоря за гадже а за някои примерно починал човек които е значел много... :roll: Не бъдете толко тесногръди. ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 дек 2010 12:06

Бъдете различни НЕ се татуирайте ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 дек 2010 12:11

mormona написа:В последно време татусите са се превърнали в изкуство.Това , че тука са се татуирали само цигани и затворници не значи , че татусите се правят само за тях.Просто те са лепнали лошо име.Татуси се правят от древни времена, като хората са вярвали, че тези татуси им носят здраве и ги защитатват.Знам за намерен пещерен човек които е имал ревматизъм и на кокълчетата на ръцете си има татуси като тогава явно са вярвали , че тези татуси по някъкъв начин го защитават...и лекуват можеби...Древните Китаици примерно също са се татуирали.Вобще татуса е нещо повече от Кичка обича Мите или Асан обича Зюмбюл...Какво лошо има човек да си нарисува примерно някои важен за него човек или в негово име да нарисува/напише нещо? Не говоря за гадже а за някои примерно починал човек които е значел много... :roll: Не бъдете толко тесногръди. ;)

Никой не е тесногръд...точно обратното хората,които се татуират го правят за повече внимание мислят си,че така се издигат в очите на другите и за това се слагат на видими места.Бъдете различни с характера си и начина на поведение не с това , какво обличате , какви обици,татуси,телефони и коли имате,че индетичоста на човек изчезва по-този начин и става зависим от тези неща а с това губи твърдоста на характера си (дано ме разбирате).
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 06 дек 2010 12:15

След 20тина години ще почнат да се жигосват. Нищо, че сега е само за овцете. То 'ше стане . Смях, смях. Комплексарщина.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 дек 2010 12:17

mormona написа:Хора искам да ви питам имате ли татуси и ако да къде са? Аз се чудя от известно време какво и къде да си плясна. :mrgreen:
Имам идея къде примерно на ръката към Бицепса или на Гърдите.Мислех си на Гърдите да си сложа Васил Левски ( горе долу както ми е в подписа ) :arrow: Но това е доста работен варянт ако ога така да се изразя.Смятам , че татуса трябва по някъкъв начин да е свързан с чоерка.Не просто да се нашари като теле...Тялото е свещенно нещо малко или много...Мислех си нещо свързано с България ,някои знак...Минаха ми през ума и животни...Лъвове,Орли,паяци...(Орела се свързва повече с С.А.Щ.) :roll:
Незнам какво да е и реших да ви питам.Разбирасе аз много уважавам ( казвам го искренно не като любител) азиатската култура по - точно тази към Япония...но е станало много банално да се татуират азиатски символи...Предпочитам ако е такава татуировка да си я направя в Китаи или Япония и то следкато съм се запознам с духовния им живот ( доколкото може) А не просто да напиша на Китаиски - " Аз съм велик", Бъди къкъвто си " и подобни...
Даите някакви мнение...и без коментари от типаа - напи6и си 17 - 1 или Евро глупаци примерно... :?

Пич татуирай си каквото искаш, твоя воля и вкус само не нещо от рода на: cska, levski, balgariq, az sam balgar4e и т.н. щото е жалко :)
Желая ти успех!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sc1pt0x
Контакти:

Мнениеот sc1pt0x » 06 дек 2010 12:22

Единствените татуировки, които харесвам са на религиозна тематика. Поради тази причина вече имам няколко.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs170.snc4/37859_139047816118696_100000404343083_254524_123826_n.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/E6/E1/682fbe697d4be6e1.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/DD/1A/07df4df56b13dd1a.jpg

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 дек 2010 12:32

Нямам нищо против татусите ама погледнете тия и се замислете дали е красиво.

Изображение
Изображение
Изображение

предполагам че не са ги правили като са им побелели косите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 06 дек 2010 12:38

Обезобразяваш се за цял живот, ама като не се мисли тъй става.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 дек 2010 12:50

Татуирай си пари на ****

Винаги може да си играеш с тях
Жените ще им се радват
Гледаш ги как растат

:lol:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 дек 2010 12:53

8-)

Най-добре не си "пляскай" нищо и никъде, защото това остава за цял живот, а след време ще ти дойде друг акъл ... :lol: ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Свободна зона”