Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mormona написа:В последно време татусите са се превърнали в изкуство.Това , че тука са се татуирали само цигани и затворници не значи , че татусите се правят само за тях.Просто те са лепнали лошо име.Татуси се правят от древни времена, като хората са вярвали, че тези татуси им носят здраве и ги защитатват.Знам за намерен пещерен човек които е имал ревматизъм и на кокълчетата на ръцете си има татуси като тогава явно са вярвали , че тези татуси по някъкъв начин го защитават...и лекуват можеби...Древните Китаици примерно също са се татуирали.Вобще татуса е нещо повече от Кичка обича Мите или Асан обича Зюмбюл...Какво лошо има човек да си нарисува примерно някои важен за него човек или в негово име да нарисува/напише нещо? Не говоря за гадже а за някои примерно починал човек които е значел много...Не бъдете толко тесногръди.
mormona написа:Хора искам да ви питам имате ли татуси и ако да къде са? Аз се чудя от известно време какво и къде да си плясна.![]()
Имам идея къде примерно на ръката към Бицепса или на Гърдите.Мислех си на Гърдите да си сложа Васил Левски ( горе долу както ми е в подписа )Но това е доста работен варянт ако ога така да се изразя.Смятам , че татуса трябва по някъкъв начин да е свързан с чоерка.Не просто да се нашари като теле...Тялото е свещенно нещо малко или много...Мислех си нещо свързано с България ,някои знак...Минаха ми през ума и животни...Лъвове,Орли,паяци...(Орела се свързва повече с С.А.Щ.)
![]()
Незнам какво да е и реших да ви питам.Разбирасе аз много уважавам ( казвам го искренно не като любител) азиатската култура по - точно тази към Япония...но е станало много банално да се татуират азиатски символи...Предпочитам ако е такава татуировка да си я направя в Китаи или Япония и то следкато съм се запознам с духовния им живот ( доколкото може) А не просто да напиша на Китаиски - " Аз съм велик", Бъди къкъвто си " и подобни...
Даите някакви мнение...и без коментари от типаа - напи6и си 17 - 1 или Евро глупаци примерно...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 17 госта