Гривните power balance
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гривните sport balance
Аз имам оригинална power balance, закупена от Америка и мога да кажа, че по-добра маркетинг стратегия не съм виждал...а има ли действие 

green blood написа:Внушението е голяма работа!Сега сложете и по едни наколенки на Ливайн и ще станете КАПИТАН ПЛАНЕТА!!!

абе човешкия организъм е уникален, самовнушението велико, така че истината е някъде там

едно време по-същия начин си бяха наслагали лепенки по носовете!!!
днеска е гривничка, утре кой знае какво... пълен ташак!
резултатите, които се постигат, не се дължат на гривнички и други външни артикули, а на разни химични вещества, които се разхождат вътре в организма!
днеска е гривничка, утре кой знае какво... пълен ташак!
резултатите, които се постигат, не се дължат на гривнички и други външни артикули, а на разни химични вещества, които се разхождат вътре в организма!

- fabregas_949
- Контакти:
football.total написа:Кофти е че по тези форуми се изказват само умници които нямат понятие за какво става дума... И съм сигурен че никой от вас не е носил и за минута гривната а иначе давате мнения кое било глупост и кое не. Но ваше право си е да си останете вечно непросветени за новостите в живота. Нищо лично.
А до онзи писал ми за някакви гривни SPORT BALANCE,ами може да се внасят и от Македония само дето официалната марка е POWER BALANCE а не SPORT BALANCE и най вероятно става дума за евтина пунтажка. И пак ви казвам бокуците за по 20 лева дето ги има в БГ естествено че нямат действие. Поръчайте си една от Германия или Щатите, поносете я 10 дни и тогава пак ще си говорим кое е глупост и кое не...
Лентата помага ли ти да сереш по-бързо?

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Аз си я закупих и благодарение на нея се чувствам по-добре както физически , емоционално, така и психически.
от достоверни източници научих, че в ЕС приготвят законопроект, който да задължи абсолютно всички, да носят такива гривнички и колиета!!!
Целта е естествено всички да станат положително настроени за да могат да ходят и да пазаруват в моловете до припадък!!!
вече съм си пуснал документи за емиграция извън ЕС!!!
Целта е естествено всички да станат положително настроени за да могат да ходят и да пазаруват в моловете до припадък!!!

Lyubooo написа:от достоверни източници научих, че в ЕС приготвят законопроект, който да задължи абсолютно всички, да носят такива гривнички и колиета!!!
Стига глупсоти... Ще ме задъл;жат, ама на куково лято

POWER BALANCE
Мой приятел ми пойскка услуга да попитам ..той си е взел гривната и ме помоли да пиша във форума..ако се къпе с нея ще има ли някакъв проблем? благодаря предварително 

- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: POWER BALANCE
кажи му в никакъв случай да не се къпе с нея, моята мухляса от вътре 

Re: POWER BALANCE
Neftochimic1892 написа:кажи му в никакъв случай да не се къпе с нея, моята мухляса от вътре
Ама твойта да не е била така да се кажее..НЕ оригинална :d