Гривните power balance
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гривните sport balance
Оригинален спорт баланс е 40 лева,а пауър баланс 80 лева .. разликата е никаква,има само някакво магнитно поле,действащо,което не знам с какво ти помага да балансираш 

Това е чувството,което в нас гори ..

Поредният начин да се измъкват $$$ от балъците. Може да потърсите в Youtube клипчета за измислените им демонстрации, където плюшени мечета дават същият ефект върху "баланса" 

- football.total
- Контакти:
Гривната се казва не SPORT BALANCE а POWER BALANCE. И мога да ви кажа че наистина е уникална. От повече от месец буквално не я свалям, кондицията ми е подобрена, наспивам се по бързо а и спя по спокойно вечер. Чуствам се отпочинал и зареден с енергия през целия ден. По време на ежедневните тренировки съм и в доста по добро физическо състояние. Мога само да ви я препоръчам само че внимавайте откъде си купувате и каква! Има страшно много ментета на пазара и понеже ефекта на практика не може да се измери съм сигурен че в БГ е пълно с фалшификати. Над 90% от предлаганите на пазара не са оригинални. Цената в Европа е 40 евро и всичко под тази цена е менте. В Америка е 40 долара. Ако си купувате поръчайте си я най добре някъде от вън!
football.total написа:Гривната се казва не SPORT BALANCE а POWER BALANCE. И мога да ви кажа че наистина е уникална. От повече от месец буквално не я свалям, кондицията ми е подобрена, наспивам се по бързо а и спя по спокойно вечер. Чуствам се отпочинал и зареден с енергия през целия ден. По време на ежедневните тренировки съм и в доста по добро физическо състояние.
Ти за плацебо чувал ли си ?
-
- Контакти:
Внушението е голяма работа!Сега сложете и по едни наколенки на Ливайн и ще станете КАПИТАН ПЛАНЕТА!!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Един приятел има Power Balance. Питах го дали прави нещо, а той ми отговори, че е пълна простотия и я носи само защото му е подарък 

Да беше долар -два, ок. Но 80лв за силикон... бих дал, ма ако е под друга форма 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
football.total написа:Гривната се казва не SPORT BALANCE а POWER BALANCE. И мога да ви кажа че наистина е уникална. От повече от месец буквално не я свалям, кондицията ми е подобрена, наспивам се по бързо а и спя по спокойно вечер. Чуствам се отпочинал и зареден с енергия през целия ден. По време на ежедневните тренировки съм и в доста по добро физическо състояние. Мога само да ви я препоръчам само че внимавайте откъде си купувате и каква! Има страшно много ментета на пазара и понеже ефекта на практика не може да се измери съм сигурен че в БГ е пълно с фалшификати. Над 90% от предлаганите на пазара не са оригинални. Цената в Европа е 40 евро и всичко под тази цена е менте. В Америка е 40 долара. Ако си купувате поръчайте си я най добре някъде от вън!
Има и Sport Balance,тя се внася от Испания

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- fabregas_949
- Контакти:
Тези ленти са абсолютна глупост. Всичко опира до бизнеса и психиката на хората, които ще си вземат глупавата лента (всичко е до внушението, че можеш повече и си по-добре).
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- football.total
- Контакти:
Кофти е че по тези форуми се изказват само умници които нямат понятие за какво става дума... И съм сигурен че никой от вас не е носил и за минута гривната а иначе давате мнения кое било глупост и кое не. Но ваше право си е да си останете вечно непросветени за новостите в живота. Нищо лично.
А до онзи писал ми за някакви гривни SPORT BALANCE,ами може да се внасят и от Македония само дето официалната марка е POWER BALANCE а не SPORT BALANCE и най вероятно става дума за евтина пунтажка. И пак ви казвам бокуците за по 20 лева дето ги има в БГ естествено че нямат действие. Поръчайте си една от Германия или Щатите, поносете я 10 дни и тогава пак ще си говорим кое е глупост и кое не...
А до онзи писал ми за някакви гривни SPORT BALANCE,ами може да се внасят и от Македония само дето официалната марка е POWER BALANCE а не SPORT BALANCE и най вероятно става дума за евтина пунтажка. И пак ви казвам бокуците за по 20 лева дето ги има в БГ естествено че нямат действие. Поръчайте си една от Германия или Щатите, поносете я 10 дни и тогава пак ще си говорим кое е глупост и кое не...