Връзка на работното място - за или против

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Връзка на работното място - за или против

Мнениеот kireto2 » 26 ное 2010 18:28

Дълго време се пазех от такава връзка, но накрая се ожених за колежка! :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Връзка на работното място - дискусия

Мнениеот Boksiorcheto » 26 ное 2010 18:43

Middlesbrough написа:
mormona написа:Middlesbroug,
Това ли ще ти е подписа занапред? Андреа :roll: :mrgreen:

не ти ли харесва :О

Не,аз съм хомосексуален :shock: :lol: :lol: . Иначе по темата - ПРОТИВ! Ако скъсате,тогава ще почне да ти прави мизерии ;). Когато си на работа,трябва да гледаш как да я свършиш най-добре и да си адекватен,а така няма да си на 100% :D
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 26 ное 2010 18:47

mormona написа:Четат тука и малки деца иначе бих си го казал както си е.Ама какво лошо има човек да се изреже с колежката, особенно ако е секси? :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+ 10 :mrgreen: :mrgreen:
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 ное 2010 18:49

Никога! Това толкова много напряга обстановката , че и най - доброто работно място става противно и изнервено! Особено ако нещата не се развият добре и се разпърхат нещата!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

ziro
Контакти:

Мнениеот ziro » 26 ное 2010 18:57

Има една приказка: Там където си вадиш хляба не си вади... Пишката :)

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 26 ное 2010 19:08

Ако по някаква дива случайност колежката има мозък в главата, няма нищо лошо в малко секс от време на време. Просто, пак казвам, трябва да сте достатъчно интелигентни, да знаете къде е границата и да не го обърнете на сапунен сериал. Секс, и до там. А я да ви птам аз, някой от вас познава ли тръпката от секс в работно време ;)

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 26 ное 2010 19:22

dafquezz написа:Ако по някаква дива случайност колежката има мозък в главата, няма нищо лошо в малко секс от време на време. Просто, пак казвам, трябва да сте достатъчно интелигентни, да знаете къде е границата и да не го обърнете на сапунен сериал. Секс, и до там. А я да ви птам аз, някой от вас познава ли тръпката от секс в работно време ;)

Аз, ама мойто може би не се брои, защото беше в обедната почивка, не беше с колежка и не го направихме на работното място :mrgreen: :lol: :lol:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 ное 2010 19:29

mormona написа:
Blue_Lion написа:Брат,аз съм на тоя принцип,че там където работиш е по-добре ДА НЕ ИМАШ някви връзки,но от друга страна,то не пита,а и също така има двойки дето им се получава,така че това си е строго индивидуално ! Ако се чудиш дали да имаш връзка или не...най-точния съвет е,не го мисли,изчакай,отговора "кавко да правиш" сам ще дойде и оттам нататък просто действай ;)

Е хубаво де ама като скъса човек с момичето да кажем и се налага да работят заедно...То вярно си е строго индивидуално, може и да си останат приятели, амаа може и да се получи като на фронтовата линия... иначе темата би трябвало да е "секс на работното място - за или против", ама ще махнат темата... и затова я написах - връзка. :mrgreen:

Ами имах подобна ситуация,ма в даскало...просто се държите хладно и за в бъдеще има шанс да ви омекнат отношенията до някво приятелство ! Може и още след края на "взаимоотношенията" да станете френдчета ама си е някакво неловко после...де да знам ! Както ти казах,при всеки е различно...а за секса на работно място...ЗА с две ръце,стига да е само секс,че после вече ще трябва да прочетеш коментарите на всички в темата :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 ное 2010 19:33

Според мен там най-много се завързват връзки. Аз от 3 години и нещо съм в една голяма фирма и съм имал 3-4 връзки. Е фирмата е доста голяма и не пречи раздялата пък и това е нормално разделяш се после само си говорите и така. А човек като прекарва по 10-на часа на работа нормално е и там да завързва най-много връзки и общуване с колеги и колежки. А иначе с приятелката ми на нощните смени имаше една стайчка като сервизно помещение и никой не влизаше там през ноща, и към 3-4 най-редовно си правехме по едно бързо текче за 10-на минути преди да ни надушат че сме се покрили.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 26 ное 2010 19:40

"ЗА" секса на работното място и твърдо "ПРОТИВ" връзките :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”