Кои са най-големите стадиони в света?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Кои са най-големите стадиони в света?

Мнениеот megan fox » 12 ное 2010 00:34

Madridist написа:Така е. Прав си за Партското царство. Просто, го отбелязах като факт. Чел съм го, че просто никой не е взимал цигани в армията, а са ги използвали главно да свирят на войската,когато правят походи. По-принцип, Античната история не ми е най-интересна,там се говори с повече хипотези и по-малко доказателства, докато една история на 20 век,която ми е слабост, за много от събитията си има достатъчно факти, свидетели и документи 8-) .

То това й е най-големият недостатък не историята - че няма как да се проведе експеримент и да се разбере дали нещо е вярно или не. Разчита се само на исторически извори, а те доста често не са доставерни. :(
На мен пък античната история ми е далеч по-интересна, но всеки с вкуса си. :)

А колкото до това, че никой не взимал циганите в армията си... мисля, че е нормално и разбираемо. Все пак те са доста недисциплинирани и неуправлями, а това в една армия е недопостимо.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 12 ное 2010 01:49

"Сокър сити" в Йоханесбург е с капацитет 94 700, а го няма в класацията. Най-добрият стадион, който съм посетил до момента

Изображение
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 12 ное 2010 02:13

Най-важното е че отбора на Барселона има най-големият стадион в Европа :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Re: Да развенчаем митовете!

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2010 00:09

cska - maina написа:
Converse написа:Коя държава викаш е по-слабо развита от нас ? :roll:

Индия ,Еквадор, КНДР Иран,Малайзия :o

Индия по-зле равита от нас? Имаш ли си представа за какво говориш ? Индия е с огромни ресурси - над 1 млрд население, развита икономика, проспериращи предприятия, след САЩ, Япония и Китай това е другата сила! Не гледай, че имат много бедни/....... Това навсякъде е така, при все, че са над 1 милиард!

КНДР не ги гледай, че икономически уж са зле, те пак са в пъти по-добре от нас... Просто режима там е тежък, но имат ресурси... Предимно военни.....

Малайзия по-зле от нас? Пич ти наистина си нямаш идея какво говориш! Виж, че само имат писта за Формула едно, виж им стандарта, виж им икономиката, виж им инфраструктурата, виж им всичко общо взето.... На светлинни години пред нас са...
Само Еквадор не знам как е, но едва ли са по-зле от нас..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2010 00:19

cska - maina написа:Иран е само Техеран и пустиня, както Румъния е Букурещ и край.Ако си кацнал в техеран и си разгледал забележителностите ,ще те разбера :!: Неможе в страна с един град и постоянни конфликти да е сравняваш с България която има от всичко по много и все хубаво.Имаме шест развити града и много добри условия за туризъм. което привлича външни капитали , а там привличат крадците от сащ на петрол и алкайда но ако ти харесва ходи в иран или в индия :roll:

Чакай сега къде ги видя тези шест развити града? Имаш ли престава, че във Варна, Пловдив и Бургас хората работят масово за по 600 лева.... ? Ако бяха развити щеше ли всичко живо да се изсипва към София , Варна и Пловдив?
И дори този им еидн град само да е развит пак са 10000 пъти по-добре от нас...

Потребителски аватар
cska@1948
Контакти:

Мнениеот cska@1948 » 22 ное 2010 11:27

tornadoto_96 написа: А Лужники защо го няма ???

Ами защото е малък в сравнение с другите 84 475
http://lemons.btourism.com/facts.php?id=4

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 06 дек 2010 10:47

MORSKI написа:
cska - maina написа:Иран е само Техеран и пустиня, както Румъния е Букурещ и край.Ако си кацнал в техеран и си разгледал забележителностите ,ще те разбера :!: Неможе в страна с един град и постоянни конфликти да е сравняваш с България която има от всичко по много и все хубаво.Имаме шест развити града и много добри условия за туризъм. което привлича външни капитали , а там привличат крадците от сащ на петрол и алкайда но ако ти харесва ходи в иран или в индия :roll:

Чакай сега къде ги видя тези шест развити града? Имаш ли престава, че във Варна, Пловдив и Бургас хората работят масово за по 600 лева.... ? Ако бяха развити щеше ли всичко живо да се изсипва към София , Варна и Пловдив?

Братле , и ти си по зле от нас ;) ама много зле си , за доктор чак :geek:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 дек 2010 13:54

1913 написа:"Сокър сити" в Йоханесбург е с капацитет 94 700, а го няма в класацията. Най-добрият стадион, който съм посетил до момента

Изображение

Не е зле

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 дек 2010 14:27

cska - maina написа:
MORSKI написа:

Братле , и ти си по зле от нас ;) ама много зле си , за доктор чак :geek:

Tи не ми казвай аз какъв съм, че да не ти кажа аз на теб какъв си и за къде си ;) И да не заминеш на едни БАНанови острови набързо!
Доводите ти са повече от смешни, а аз ти казвам все истини, друг въпрос е, че няколко човека в темата вече ти се изсмяха на глупсотите, ама така и не си взе поука...

Върни се в “Свободна зона”