"Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ПРОСТО ВЯРВАЩ
Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...
Re: ПРОСТО ВЯРВАЩ
BELIEVE написа:Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...
Дали?! Просто масово хората спряха да вярват в разни чудеса и да се надяват, че видители някаква по-висша сила ще им реши проблемите! Такъв филм няма! Ако искаш нещо трябва сам да си го постигнеш! Безплатен обяд няма!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:BELIEVE написа:Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...
Дали?! Просто масово хората спряха да вярват в разни чудеса и да се надяват, че видители някаква по-висша сила ще им реши проблемите! Такъв филм няма! Ако искаш нещо трябва сам да си го постигнеш! Безплатен обяд няма!
Да ти кажа е прав.... Хората вярват на Ходжа не знам си какъв, на врачки и т,н, а като някой каже, че е православен- едва ли не как може да е такъв балама....
Re: "Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"
Не съм съгласен, но всеки си има свое мнение. 
Според мен хората, които са религиозни, т.е. вярващи все още са повече от балъците, които вярват на врачки, пророци, медиуми, месии и тн... Но също така съм убеден, че тези, които не вярваме изобщо в някакви такива неща, че сме най-много.

Според мен хората, които са религиозни, т.е. вярващи все още са повече от балъците, които вярват на врачки, пророци, медиуми, месии и тн... Но също така съм убеден, че тези, които не вярваме изобщо в някакви такива неща, че сме най-много.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
megan fox написа:Не съм съгласен, но всеки си има свое мнение.
Toва е трудно доказуемо, но от досегашния ми допир с живота мога да кажа, че има доста примери на хора, които ходят по знайни и незнайни врачки и т.н, а както ти казах се смеят когато вярваш в Бог и си хирстиянин например

BELIEVE написа:Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...
Мадридист много точно ти го е казал, че само пускаш текст, без да даваш някакава тема за дискусия.
Отделно е това, че това не е религиозен форум и е леко непочтено да се опитвате да поставяте религиозни теми за разискване в спортен форум.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Тази тема още ли се разискава бря
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.