"Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BELIEVE

ПРОСТО ВЯРВАЩ

Мнениеот BELIEVE » 16 ное 2010 16:56

Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: ПРОСТО ВЯРВАЩ

Мнениеот megan fox » 16 ное 2010 17:04

BELIEVE написа:Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...

Дали?! Просто масово хората спряха да вярват в разни чудеса и да се надяват, че видители някаква по-висша сила ще им реши проблемите! Такъв филм няма! Ако искаш нещо трябва сам да си го постигнеш! Безплатен обяд няма!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 ное 2010 17:05

megan fox написа:
BELIEVE написа:Пускам стих от Библията и очаквам някакъв коментар по него!Да беседваме!Но единствено се коментира дали съм сектант!Хората вече приемат разни баячки гледачки и други подобни шарлатани за нещо по-нормално от това да кажеш че си християнин че вярваш в Исус...

Дали?! Просто масово хората спряха да вярват в разни чудеса и да се надяват, че видители някаква по-висша сила ще им реши проблемите! Такъв филм няма! Ако искаш нещо трябва сам да си го постигнеш! Безплатен обяд няма!

Да ти кажа е прав.... Хората вярват на Ходжа не знам си какъв, на врачки и т,н, а като някой каже, че е православен- едва ли не как може да е такъв балама....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: "Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Мнениеот megan fox » 16 ное 2010 17:11

Не съм съгласен, но всеки си има свое мнение. :)
Според мен хората, които са религиозни, т.е. вярващи все още са повече от балъците, които вярват на врачки, пророци, медиуми, месии и тн... Но също така съм убеден, че тези, които не вярваме изобщо в някакви такива неща, че сме най-много. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 ное 2010 17:25

megan fox написа:Не съм съгласен, но всеки си има свое мнение. :)
Според мен хората, които са религиозни, т.е. вярващи все още са повече от балъците, които вярват на врачки, пророци, медиуми, месии и тн... Но също така съм убеден, че тези, които не вярваме изобщо в някакви такива неща, че сме най-много. ;)

Toва е трудно доказуемо, но от досегашния ми допир с живота мога да кажа, че има доста примери на хора, които ходят по знайни и незнайни врачки и т.н, а както ти казах се смеят когато вярваш в Бог и си хирстиянин например ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2010 18:13

Мадридист много точно ти го е казал, че само пускаш текст, без да даваш някакава тема за дискусия.
Отделно е това, че това не е религиозен форум и е леко непочтено да се опитвате да поставяте религиозни теми за разискване в спортен форум.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 ное 2010 22:37

Тази тема още ли се разискава бря
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”