Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ
Квот щеш...аз се цяра тука с тоя фервекс и некви разтривки...хремав съм дееба 

Сипвай една стограмка ,стопли я с мускатово орехче и пий ,утре ще тичаш като изоглавен!
Mръсник написа:Сипвай една стограмка ,стопли я с мускатово орехче и пий ,утре ще тичаш като изоглавен!
Да,ма на зиг-заг

-
- Контакти:
Договорихте ли се за екипите ?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Blue_Lion написа:Мноо бяхте смели отдалече,ей
Вие избягахте бе???

Обикновено храните Димо, но днеска се чувствах трагикомично слаб. Грешни пасове на 2 метра, разминавах се с топката... Дано влеза в крачка по-бързо, защооотооо ще трябва да играя с Еньо и децата 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Cesc Fabregas
- Контакти:
McLovin написа:Обикновено храните Димо, но днеска се чувствах трагикомично слаб. Грешни пасове на 2 метра, разминавах се с топката... Дано влеза в крачка по-бързо, защооотооо ще трябва да играя с Еньо и децата
По скромното ми мнение всички вчера освен Лъчо играха много под нивото си...като прибавим в комбинация с това и факта, че се блъскахме като малоумници по терена вчера, трагедията е факт!
БЯХМЕ МНОГО ХОРА! Според мен трябва да почнем да играем със смени. Хем ще се нагоди някакъв титулярен състав, хем няма да е пренселено

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Прав си, бяхме много хора и не се получи добра игра. Идеята със смените и на мен ми харесва. Въпреки, че вчера пропуснах 10000 чисти положения и си пролича, че не съм ритал от 2-3 седмици, искам да ПОЗДРАВЯ двамата вратари (Венци и др момче), много добре пазиха и направиха страхотни спасявания.
А кой е Лъчо? - че не запомних на всички имената
П. П. За екипите нещо? - че вчера бързах и си тръгнах веднага след мача

П. П. За екипите нещо? - че вчера бързах и си тръгнах веднага след мача
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
И аз съм ЗА смени,защото вчера найстина не се получи добре ! Емо,не само ти изпусна от нашия отбор...аз кви неловко-трагични простотии правех с топката...не е истина ! Иначе се вижда,че я пипаш добре,ама вчера просто които и да може да играе,не му се получаваше...просто бяхме мноо говеда ! Преди да попиташ кой съм аз,бях с екип на Левски и с тениска на Гонзо...явно синия екип тежи,а и не е лесно да се влезе в обувките на Гонзо,макар,че извън Левски и той беше некадърен
Димо,кой е бягал бе момче...ние ви чакахме,а вие не дойдохте...като ви засякохме после,се правехте на мъже от 20 м. и нещо се бяхте въоръжили с некви бухалки,а-у...ше се видиме пак,споко
За екипите,Найк + спонсорски договор за 2 млн. лева ! Не се притеснявайте момчета,аз ще поема тежката задача да грея с нашия екип по билбордовете
Патриотичните екипи ми допаднаха !

Димо,кой е бягал бе момче...ние ви чакахме,а вие не дойдохте...като ви засякохме после,се правехте на мъже от 20 м. и нещо се бяхте въоръжили с некви бухалки,а-у...ше се видиме пак,споко

За екипите,Найк + спонсорски договор за 2 млн. лева ! Не се притеснявайте момчета,аз ще поема тежката задача да грея с нашия екип по билбордовете

Патриотичните екипи ми допаднаха !