Мнениеот Roger_Federer » 09 ное 2010 22:40
Допреди 2 години гледах английското всяка седмица по 1-2 мача,но напоследък време за футбол нямам и незнам защо,но всякаш забравих зе него.Първата година,когато почнаха мачовете от А гр. по Пробг и Ринг гледах редовно мачовете,защото исках да видя нивото,но за около година ми се изгуби интереса.Преди години гледах руското първенство по кабелната една руска тв,че нашите коментатори понякога не мога да ги търпя.Признама си,че никога не съм имал интерес към Серия А,но за сметка на това винаги съм искал да гледам на спокойствие Примера Дивисион,тоест седнал на удобно и щастлив...Но поради факта,че вече го дават по някаква шабина телевизя,която я нямам,а аз с подобни глупости като смяна на кабелен оператор не се занимавам,гледам от време на време по Интернет,когато има нещо интересно,но иначе следя резултати и класиране.Тоест,казано накратко-гледам от България всеки мач на ЦСКА,домакинствата на стадиона,от Испания-от време на време мач на Барселона,плюс 2-3 дербита на сезон от Англия.
Като цяло ако човек има желание може да гледа някои интересни първенства,които радват футболния фен.Мисля да гледам някой път някой сблъсък от Аржентина,че разбрах,че ги дават по Ринг.Бундеслигата също е номер едно,но и нея я дават по някаква изкуствена тв,която я нямам,или не съм си направил труда да я намеря,така че само чета и гледам репортажи.