Кое първенство по футбол гледате и защо ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое първенство по футбол гледате ? (АНКЕТА)

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Кое първенство гледате и предпочитате и защо?

Мнениеот storm » 09 ное 2010 22:38

MCMXIII написа:За статистиката само:
Българско и Немско ;)
Много рядко Англия (ако има Българи на терена) и Русия.
Испания ел класико и то не винаги. Италиански мачове от години не съм гледал, то и самите им фенове не ги гледат...

Така си мислиш......Просто не всички имат БСК
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 09 ное 2010 22:38

niki87 написа:Като изключим "А" група,гледам Бундеслигата!Най-силното първенство в света,най-интересно, с най-хубавите и пълни стадиони...Пък и там играе великия Байерн :)

Leverkuzen?

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 09 ное 2010 22:40

Допреди 2 години гледах английското всяка седмица по 1-2 мача,но напоследък време за футбол нямам и незнам защо,но всякаш забравих зе него.Първата година,когато почнаха мачовете от А гр. по Пробг и Ринг гледах редовно мачовете,защото исках да видя нивото,но за около година ми се изгуби интереса.Преди години гледах руското първенство по кабелната една руска тв,че нашите коментатори понякога не мога да ги търпя.Признама си,че никога не съм имал интерес към Серия А,но за сметка на това винаги съм искал да гледам на спокойствие Примера Дивисион,тоест седнал на удобно и щастлив...Но поради факта,че вече го дават по някаква шабина телевизя,която я нямам,а аз с подобни глупости като смяна на кабелен оператор не се занимавам,гледам от време на време по Интернет,когато има нещо интересно,но иначе следя резултати и класиране.Тоест,казано накратко-гледам от България всеки мач на ЦСКА,домакинствата на стадиона,от Испания-от време на време мач на Барселона,плюс 2-3 дербита на сезон от Англия.
Като цяло ако човек има желание може да гледа някои интересни първенства,които радват футболния фен.Мисля да гледам някой път някой сблъсък от Аржентина,че разбрах,че ги дават по Ринг.Бундеслигата също е номер едно,но и нея я дават по някаква изкуствена тв,която я нямам,или не съм си направил труда да я намеря,така че само чета и гледам репортажи.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 09 ное 2010 22:44

Аз нямам БСК и гледам италиански и испански мачове чрез интернет , при това само мачовете с голям заряд .
Иначе следя най вече А група и английското , защото съм фен на Челси . Следя и немското , което за мен винаги е било най интерестно и оспорвано . Доста жалко , че БГ телевизия не го излъчва , понеже има много хора почитатели на Бундеслигата .

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 ное 2010 22:44

bardon01 написа:
niki87 написа:Като изключим "А" група,гледам Бундеслигата!Най-силното първенство в света,най-интересно, с най-хубавите и пълни стадиони...Пък и там играе великия Байерн :)

Leverkuzen?

Леверкузен не е велик отбор.Това е един силен,но малък отбор.За 100г. са спечелили само една купа на Германия :)

П.п. Винаги гледам руските дерби мачове :mrgreen:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 ное 2010 22:47

[offtopic]
storm написа:Е защо искаш да не си личи . Ти не си фен на лош отбор обратното даже. Пиши в темата за Серия А , сложи някое аватарче ще се радваме да си активен.. ;)

Тва е знак, че малко или много гледам и говоря безпристрастни работи :)[/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 ное 2010 22:50

storm написа:
MCMXIII написа:За статистиката само:
Българско и Немско ;)
Много рядко Англия (ако има Българи на терена) и Русия.
Испания ел класико и то не винаги. Италиански мачове от години не съм гледал, то и самите им фенове не ги гледат...

Така си мислиш......Просто не всички имат БСК

Под не си гледат първенство, имам в предвид че буквално никога не си пълните стадионите! А сте в ТОП 4 и то на 3 място, но не за дълго ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 09 ное 2010 22:51

bardon01 написа:

Leverkuzen?

Най великият немски отбор Байерн ! Леверкузен е Байер и в годината в която играха финал в ШЛ до последният кръг водеха на Байерн в класирането с две точки и загубиха в последният кръг най неочаквано от Унтерхахинг , друг мюнхенски отбор , който пък беше сигурен изпадащ и би уж сигурният нов шампион . Затова , а и не само немското е най интерестното първенство .

Mръсник

Мнениеот Mръсник » 09 ное 2010 22:53

Френското и конкретно мачовете на Лион.
Изключително приятно е за гледане(като игра) и няма зализани хомомладежи като Кристияно Роналдо.

П.С Гледам и американски футбол.Също доста интересно първенство.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 ное 2010 22:54

Highlander написа:
bardon01 написа:

Leverkuzen?

Най великият немски отбор Байерн ! Леверкузен е Байер и в годината в която играха финал в ШЛ до последният кръг водеха на Байерн в класирането с две точки и загубиха в последният кръг най неочаквано от Унтерхахинг , друг мюнхенски отбор , който пък беше сигурен изпадащ и би уж сигурният нов шампион . Затова , а и не само немското е най интерестното първенство .

A на следващата година Шалке 04 беше шампион за 2 минути ;) Наистина Бундеслигата няма равна :!:

Върни се в “Свободна зона”