Електронна система?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: Електронна система?

Мнениеот ricco » 11 мар 2009 19:03

Аз не мога да кажа нищо по този въпрос защото тогава съм бил доста малък.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 11 мар 2009 22:43

W84me написа:Някой да знае нещо повече за тази система?

Това е система, чрез която може да се следи това, което прави всеки един играч по време на мач- пробягано разстояние, точно отиграни пасове, пресечени топки, фаулове и т.н. Вероятно си виждал части от тази статистика при предавания от ЕТ, европейско или световно. Дава ясна картина на треньора за всеки един от играещите, за това как изпълнява поставените му задачи, по всяко време на мача!!! Върху тази точна статистика вече може да се гради изключително точна и индивидуална ФП. С две думи системата е невероятно приятна придобивка за всеки български отбор, защото на запад се използва от години.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 11 мар 2009 23:27

Много хубаво ще е да има такава система за всеки отбор поне от А група! Това обаче май е само мечта! Държавата трябва да помогне на спорта! 1000 пъти съм по-съгласен данъците ми да отиват за спорта, а не за джипове и лимузини за ония дебели кюфтета в парламента!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 11 мар 2009 23:35

АСМ1899 написа:Много хубаво ще е да има такава система за всеки отбор поне от А група! Това обаче май е само мечта!

Системата в никакъв случай не е СКЪПА. Ако не ме лъже памета, наскоро Баждека каза, че е около 50000 евро. Тези пари ще се избият само от спестяване на трансфери и заплати за ментета като Гарба Лавал, Хамилтон, Асоуса и прочие, които бързо ще бъдат разкрити. Ще се спестят и доста пари от лечение на контузии, получени поради неподходяща или форсирана подготовка.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 12 мар 2009 18:06

Според мен тази система ще поразмърда футболистите, в малка, или голяма степен.Предполагам че данните от електронната система,освен на телевизионния екран, ще се ползват и на разборите след мачовете.Това е една добра крачка напред. :P

Върни се в “Свободна зона”