Мнението ви за Хелоуин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнението ви за Хелоуин
Имаме достатъчно хубави празници, които да празнуваме, така че няма смисъл да отделяме толкова голямо внимание и на чуждите празници. Както е тръгнало, скоро ще празнуваме и 4-ти юли.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Cesc Fabregas написа:Litexar написа:Прави разлика бе мойто момче. Хелоуин е празник, който е за чисто забавление, ако искаш празнувай, ако не искаш недей. Не е национален празник, никой не те задължава, ама да ми пускаш тема за това... дръж си го за себе си.
Докато се натрапва от всички медии, по всички градове и изобщо навсякъде, ще ме дразни, да. Докато ми звънят по вратата, ще ме дразни, да. Да си го празнуват у тях, или поне да не ме занимават!
E какво като ти звъннат? Замерят ли те? Ако имаш даваш, ако не отпращаш. Ако те целят, излизаш и им се скарваш. Просто е. Българите обаче съм сигурен че ако им замерят вратата ще излезне следното нещо от устата им:
"Ей лапе просто, няма да мЪ целиш въй, шти ебъ майкътъ!"
А за другия пич - Ти си безнадежден случай, какво да обяснявам..
Litex - Champion and Supercup of Bulgaria 2009/2010
- bekono
- Контакти:
Gonzo0009 написа:ние сме православни християниА тези от нас които го празнуват са американизирани тъпанари
Напълно съм съгласен! Същото се отнася и за празника св. Валентин ! На тези 2 дати си има страхотни български празници като Деня на народните будители и Трифон Зарезан ! Стига сме се празнували глупавите празници на не по -малко малоумните американци !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Tommi написа:Както е тръгнало, скоро ще празнуваме и 4-ти юли.
Някои хора вече го правят.
Litexar написа:Cesc Fabregas написа:Litexar написа:Прави разлика бе мойто момче. Хелоуин е празник, който е за чисто забавление, ако искаш празнувай, ако не искаш недей. Не е национален празник, никой не те задължава, ама да ми пускаш тема за това... дръж си го за себе си.
Докато се натрапва от всички медии, по всички градове и изобщо навсякъде, ще ме дразни, да. Докато ми звънят по вратата, ще ме дразни, да. Да си го празнуват у тях, или поне да не ме занимават!
E какво като ти звъннат? Замерят ли те? Ако имаш даваш, ако не отпращаш. Ако те целят, излизаш и им се скарваш. Просто е. Българите обаче съм сигурен че ако им замерят вратата ще излезне следното нещо от устата им:
"Ей лапе просто, няма да мЪ целиш въй, шти ебъ майкътъ!"
А за другия пич - Ти си безнадежден случай, какво да обяснявам..
Ти не си този, който да каже кой е безнадежден нали се сещаш

Всеки си празнува каквото иска бре. Ти си празнувай кукери, Трифон Зарезан,Задушница,Будители,4 юли, 8 юли и така нататък.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Litexar написа:Cesc Fabregas написа:Litexar написа:Прави разлика бе мойто момче. Хелоуин е празник, който е за чисто забавление, ако искаш празнувай, ако не искаш недей. Не е национален празник, никой не те задължава, ама да ми пускаш тема за това... дръж си го за себе си.
E какво като ти звъннат?
Абе, "Мойто момче", ти малоумен ли си, или какво? Казах ти, че не искам да ме занимават! Като искат нека си го празнуват у тях, но да не занимават другите хора с тъпотиите си! Като ми звъннат, а не искам да ме заниамват, много ясно, че ще се нервирам!
П.П.И не си ти човека, който ще даваш оценки на другите!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Според мен тоя празник е тотална тъпотия да се празнува, особено в България! За какво трябва да следваме търговските празници на американските и западно-европейските типове? Само да се пълни нечий джоб! Същия "ташак" са и Свети Валентин, Ден на Майката, Ден на Детето и тн! Само трябва да се купуват някакви балончета, сърчица, пръчици-АЙ СИКТИР, КАЗВАМ АЗ!![]()
![]()
Конкретно за Хелоуин-защо трябва да празнуваме чужди празници, като си имаме наш, със сигурност не по-лош еквивалент-КУКЕРИТЕ! Колко от дечурлигата(10-15годишни) знаят за какво става дума при нашите кукери?![]()
Та мисълта ми е-какво мислите вие по въпроса?
A защо някой трябва да го итнересува дали казваш сиктир или не? Айде моля ти се... Най големия ти проблем е дали пенчо празнува Вси Светии или не.. Ем квото иска тва ще празнува - това си е негова работа - не твоя или моя. Не празнувам нито въпросните Свети Валентини нито бг празника зарезан, нито Вси Светии или нещо подобно, но не ми пречи някой да го прави и не е и моя работа... кво си врете носа в чуждите работи не мога да разбера...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Не смятам, че този "празник" е по-интересен с нещо от нашите кукерски игри.
Ами залепяш си бележка "Не ме занимавайте". Или не отваряш. Или се изразяваш културно. Твой избор. Това не ти е село Зализанци да се разпореждаш. В столицата се намираш, алоу.