"Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: "Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Мнениеот TPAKTOP » 26 окт 2010 00:09

viroglav написа:
glarus написа:
nikiwm написа:.. колкото до руски паметник там си има знаци.

това е уникално безумно кръгово

На Руски паметник всички са със и без предимство едновременно ... :lol: :lol: :lol:

Ами наскоро разбрах че и на Сточна гара е същото безумно кръгово! Ко идваш от Левски и правиш десен завой към Подуяне макар да ти свети зелено за самия завой е трябвалода спреш на пешеходната пътека защото светело червено :shock: Не съм сигурен за това но ми го каза колежка която два пъти е глобявана за това! А за Р. паметник има знаци но дали перничани ги виждат? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 окт 2010 00:18

В София картинката е грозна ... А , ако и бързаш за някъде става див кошмар. Няма такъв филм просто. Аз затова най си обичам извънградското , там ми е удоволствието от карането. Градското си е жива мъка ... Тръгнеш , спреш , тръгнеш , спреш. Преди време ми се случи , за да мина през Витошка да изхарча половин резервоар бензин.

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 26 окт 2010 00:21

Ами наскоро разбрах че и на Сточна гара е същото безумно кръгово! Ко идваш от Левски и правиш десен завой към Подуяне макар да ти свети зелено за самия завой е трябвалода спреш на пешеходната пътека защото светело червено :shock: Не съм сигурен за това но ми го каза колежка която два пъти е глобявана за това! А за Р. паметник има знаци но дали перничани ги виждат? :?[/quote]

Хахахахаха точно вчера бях на това място на Сточна, не съм от София и рядко карам там, но това наистина е така за твоята посока свети зелено, но на следващият светофар, а на този на който си ти е червенко и си чакаш щото няма как :) :lol: :)

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 26 окт 2010 00:23

DrAvalanche написа:
viroglav написа:
TPAKTOP написа:Имаше един момет в който можеше да получиш категоеия С без да си се качвал на камион - КАЗАРМАТА!

А и тия , които тогава караха камиони съвсем не им беше тежичка службицата ... ;)

Абе шофьорите на "виетнамки" не са много съгласни

БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХ МАЙ НЯКОЙ Е БИЛ СВЪРЗОЧНИК И Е КАРАЛ ПО 100 МЕТРА И ПОСЛЕ ТЪРЧИ С МАКАРИТЕ НА ГЪРБА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 26 окт 2010 00:27

hgfgvh написа:Хахахахаха точно вчера бях на това място на Сточна, не съм от София и рядко карам там, но това наистина е така за твоята посока свети зелено, но на следващият светофар, а на този на който си ти е червенко и си чакаш щото няма как :) :lol: :)

Много глупаво но ФАКТ! И се чудя как още няма "честитка" :roll:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 26 окт 2010 00:30

Абе на 16 съм , ама тоя изпит с листовките не знам дали ще го взема , смисъл имам си понятие , но нали затова се ходи там на лекции или както се наричат.И за кормуването ми трябва тренинг ама има време :) Един съученик загина през лятото , заради самоубийци..
When you walk..

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 26 окт 2010 00:32

dra6ky9 написа:Абе на 16 съм , ама тоя изпит с листовките не знам дали ще го взема , смисъл имам си понятие , но нали затова се ходи там на лекции или както се наричат.И за кормуването ми трябва тренинг ама има време :) Един съученик загина през лятото , заради самоубийци..

Всичко става с учене но проблема който исках да засегна беше друг! Живот и здраве когато изкараш шофьорския курс след 5-6 години се опитай да решиш две листовки и ще видиш че не си годен за шофьор! ;)

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 26 окт 2010 00:36

Тъкмо преди няколко дни изкарах изпита (кормуването)... Иии... От няколко годинки насам (3-4) си следя правилници и т.н. (уж)... А този знак "концентрация на ПТП" наистина много ме очуди... И друго интересно е, че ако видиш някакъв знак (пешеходна пътека, ограничение или опасен завой например) със фон електриково жълто-зелено, означава че и този участък е с концентрация на ПТП... Наистина има доста неща които не са доизпипани и необяснени... Хубаво е да се прави такъв изпит (поне листовки) през определен период от време ;)

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 26 окт 2010 00:37

TPAKTOP написа:
hgfgvh написа:Хахахахаха точно вчера бях на това място на Сточна, не съм от София и рядко карам там, но това наистина е така за твоята посока свети зелено, но на следващият светофар, а на този на който си ти е червенко и си чакаш щото няма как :) :lol: :)

Много глупаво но ФАКТ! И се чудя как още няма "честитка" :roll:

Защо да е глупаво? Такива светофари има на много места в София, както и в много европейски градове, а те са направени за да улеснят преминаването на пешеходците. Тоест, това си е съвсем нормално и не пречи на трафика.

stagis
Контакти:

Мнениеот stagis » 26 окт 2010 08:06

Madridist написа:
viroglav написа:
Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ... :lol:

Мен ме предупредиха,че друга освен В няма да получа,защото съм някакъв рядко срещан случай на далтонизъм в медицината :mrgreen:

Споко, колега и аз съм така! Шофьор съм от 32 години и не съм имал никакви проблеми, а поне 10 от тях са
нощем. Това даже те прави по-внимателен !

Върни се в “Свободна зона”