PFCB написа:Това е пета национална катастрофа. Първата е през 1913, втората през 1918, третата през 1944, а четвъртата през 1989. Научете нещо преди да давате акъл...
и това как променя същността на написаното ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFCB написа:Това е пета национална катастрофа. Първата е през 1913, втората през 1918, третата през 1944, а четвъртата през 1989. Научете нещо преди да давате акъл...
PFCB написа:Поне си поправи заглавието.
NWO написа:Alex написа::lol:![]()
![]()
какви глупости пише в тая провокация не е истина![]()
и много ме кефят хората от типа: мнения - 3, които ползват форума за трибуна и промоция на нещо
Трудно ми е да повярвам че мислещ човек може да напише подобен коментар по толкова сериозна тема....
Alex написа:
четвърто, казал съм, че тая държава ще се разпадне - мразя да греша .........
batty написа:Проектът България се оказа несполучлив. Малкото славяни се върнаха по земите си, останаха само прабългарите, които живеят всеки за себе си. И веете знамена и крещите смешни лозунги.
PFCB написа:batty написа:Проектът България се оказа несполучлив. Малкото славяни се върнаха по земите си, останаха само прабългарите, които живеят всеки за себе си. И веете знамена и крещите смешни лозунги.
Тук не позна ! Чел ли си за прабългарските държави в Азия ?
batty написа:PFCB написа:batty написа:Проектът България се оказа несполучлив. Малкото славяни се върнаха по земите си, останаха само прабългарите, които живеят всеки за себе си. И веете знамена и крещите смешни лозунги.
Тук не позна ! Чел ли си за прабългарските държави в Азия ?
Вие искате да живеете собствения си живот или само да се задоволите с исторически факти? Кое или кой ще оправи лошият живот у нас? Велеката ни история, славните победи, красивите и непленени знамена или хората които сега живеят в нея? Ако някой реши че хората са тези, които ще променят нещо, смятате ли, че то ва ще стане с примитивен шовинизъм.
Познаваш ли човек у нас, който да спазва закона за движение по пътищата?! А не, няма такъв. Това как ще се промени? С лозунги?
PFCB написа:Тука си прав...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта