Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум
стига с това делене, ясно е, че и в двата лагера си има черни овци... дайте поне в този форум да ги изчистим... омръзна ми от морално деградирали хора!
- Sleepwalker
- Контакти:
Бе дайте ми на мене модераторски права,пък да видите каква дисциплина ще наложа!Едно леке няма да остане във форума,без значение дали е синьо,червено,жълто,раирано или сарамбозаво! 

delpi написа:Мога да кажа само, че забелязвам юзъри, които се обявяват ЗА идеята а в същото време са част от персоните, срещу които е насочена инициативата!
Малко смешно...
Защото когато си тъп,нагъл,кръгъл идиот неизменно си и лицемер

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Николай Александров да си носи кръста на форума! Щом той се води за шеф да се държи като такъв! Иначе ще излезе, че такава му е далаверата. Което е по-вероятно, за съжаление...
П.П. А тоя отгоре да не е същият "Ангофф", дето ме е карал да му отговарям с "Фак офф"?!!!...
П.П. А тоя отгоре да не е същият "Ангофф", дето ме е карал да му отговарям с "Фак офф"?!!!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Подкрепям мненията,както и другите от форума.Такива хора трябва да ги изваждате от форума,защото наистина хората се оттеглят от форума.Защото ако така продалжава много хора ще се оттеглим от форума.Така че господа модератори вземете спешно мерки.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- TPAKTOP
- Контакти:
Ех когато човек се порови в аналите на историята може да открие какво ли не!
Оттук тръгна всичко! Всички модове може да благодарите на автора на тая тема 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Ех когато човек се порови в аналите на историята може да открие какво ли не!Оттук тръгна всичко! Всички модове може да благодарите на автора на тая тема
не е той причината, Драго

- TPAKTOP
- Контакти:
MORSKI написа:TPAKTOP написа:Ех когато човек се порови в аналите на историята може да открие какво ли не!Оттук тръгна всичко! Всички модове може да благодарите на автора на тая тема
не е той причината, ДрагоЕдин друг потребител е причината, но той вече не пише
Пък и се изяви лошо..
Кой?

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
[offtopic]няма значение
Не го уважавам особено, но заслугите му няма как да отрека
[/offtopic]

Аз не пиша много във форума, но за сметка на това редовно чета. Нормално е да има "лека" агресия, но в границата на нормалното. Лошото е, че тази граница много бързо и неизменно бива потъпкана. Тук е ролята на модератора да се намеси. Дали и доколко се намесват не знам, не мога да преценя. Но съм забелязала, че в почти всичко големи форуми се наблюдава абсолютно същата ситуация.
Няма значение кой на кого е привърженик, важното е да се зачита този личен избор. Аз не мога да проумея чистата злоба и прекомерната показност. И проблема е, че не е само във форума, в квартала, а в самата ни нация. Да, сигурно звучи много "глобално". Но мое мнение, че докато МАНТАЛИТЕТА ни не се промени положението ще си остане все същото, а това няма да стане за ден или два, дори не е ясно дали изобщо ще се промени.
Та, дори и в тази тема се почна някакъв див спор кой кого повече обиждал. Е? Какъв тогава е смисъла в цялата тая работа?
Няма значение кой на кого е привърженик, важното е да се зачита този личен избор. Аз не мога да проумея чистата злоба и прекомерната показност. И проблема е, че не е само във форума, в квартала, а в самата ни нация. Да, сигурно звучи много "глобално". Но мое мнение, че докато МАНТАЛИТЕТА ни не се промени положението ще си остане все същото, а това няма да стане за ден или два, дори не е ясно дали изобщо ще се промени.

Та, дори и в тази тема се почна някакъв див спор кой кого повече обиждал. Е? Какъв тогава е смисъла в цялата тая работа?
Не е важно да си тъп,важното е да не си личи