Според сценария, поместен в Ню Йорк Таймс, ако Република Сръбска обяви независимост, редовната хърватска войска ще бъде изпратена, за да осъществи светкавична акция по нападението на Баня Лука и транспортира оръжие до босненските мюсолмани. На Балканите, според сценария, ще се разрази нова гражданска война, която, в сравнение с конфликта от 1992 година, ще бъде значително по-кървава и сурова.
Цялата статия на адрес:
http://ivayloslavkov.log.bg/article.php?article_id=21366
Хърватия заплашва Република Сръбска с война
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- child in time
- Контакти:
Re: Хърватия заплашва Република Сръбска с война
Благодаря за информацията , но защо я публикуваш в спортен форум???
Последна промяна от child in time на 01 мар 2009 18:28, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- smash_the_reds
Сърбите са им виновни на всички.Искат да я разцепят на 18 части
КОСОВО Е СЪРБИЯ

КОСОВО Е СЪРБИЯ

smash_the_reds написа:Сърбите са им виновни на всички.Искат да я разцепят на 18 части![]()
КОСОВО Е СЪРБИЯ![]()
![]()
АМи по лесно е да се цепи и да се владее на онзи принцип- разделяй и владей.Сърбия си беше голяма и могъща, сега е парчета земя.Друг е въпроса че те смятат и МАкедоняй за тяхна , аз им казвам на Сърбите като ида в Ниш че тя си е Българска... но там спора свършва на масата с акия и месо обачее като цяло е адски мизерно цепенето на Сърбия.черна гора същата работа , косово , босна ... ужас
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Super_Mario написа:Според сценария, поместен в Ню Йорк Таймс, ако Република Сръбска обяви независимост, редовната хърватска войска ще бъде изпратена, за да осъществи светкавична акция по нападението на Баня Лука и транспортира оръжие до босненските мюсолмани. На Балканите, според сценария, ще се разрази нова гражданска война, която, в сравнение с конфликта от 1992 година, ще бъде значително по-кървава и сурова.
Цялата статия на адрес:
http://ivayloslavkov.log.bg/article.php?article_id=21366
Тва ше е по-хубаво и от празнене.....
Ма надали ше стане, иначе докато тея нещастници са на хърватския фронт, предлагам ние да нахлуем в западните покрайнини и да си вземем това което си е наше.А на гореизложените мнения ше кажа само, че ако зависи от нашите сръбски "братя" България ше бъде разцепена на 118 части и никой няма да съжалява

lumpen тук съм съгл;асен с теб, но това трябваше да става преди 100 години! Сега ако си позволим такова нещо наистина ще се превърнем в тоалетна- и в двата смисъла!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:lumpen тук съм съгл;асен с теб, но това трябваше да става преди 100 години! Сега ако си позволим такова нещо наистина ще се превърнем в тоалетна- и в двата смисъла!
Защо мислиш така??????? Според мен сега е идеалния момент.
Приятелю, колко пъти света представляван от Великите сили си направи гавра с България от 1878 насам? Предполагам знаеш- Берлинския конгрес, СРЪБСКО-Българската война от 1885 при обединението на Княжеството с Източна Румелия(излишна процедура, ако Сан стефанският мирен договор не беше потъпкан от Великите сили на Берлинския конгрес), Балканската война - победа за България, Гърция и Сърбия (Черна гора и те участвали , но това не е решаващо), какво следва българите извоювали най-тежките и кървави победи (превземане на Одрин с атака на нож, а градът е бил обявен за непревземаем от Великите сили) и военни нововъведения - бомбандирането със авиация са преебани от Гърция и Сърбия! На абсолютно никой в света не му пука , че нас ни го втъкват съюзниците ни при полопжение, че има подписан договор! Къде са справедливите Велики сили тогава? Те само умеят да разкъсват и смачкват, но за тях справедливост е дума която няма значение, те използват думата ИНТЕРЕС! Следва междусъюзническата война- война на 4 фронта няма нужда да обяснявам какво се случва! Само ще кажа, че аз съм от Добрич и всички стари хора тук знаят румънски който са учили като основен език! За Беломорска Тракия , Западните покрайнини, Македония няма да говоря! В битка сме печелили много територии, но след това не само не сме ги задържали, а сме губили територии! Ти ми отговори дали няма да ни порежат ако предприемем някакви агресивни действия! Няма да ни порежат, а ще ни резнат от кръста !!! Затова съм против !
Последна промяна от АСМ1899 на 01 мар 2009 22:09, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Всичко от написаното от теб е така. За първи път от много годими имаме шанс да си върнем територията заграбена от "православните ни братя". Великите сили се обърнаха срещу сърбите - разпарчетосаха им империята, дори създадоха две измислени държави - Черна гора(има един куп исторически документи доказващи принадлежността на т.нар черногорци към сръбското етническо землище) и Косово - територия която от край време е населена с албанци, аз незнам защо сърбите ореваха всичко за земя която нокога не е била тяхна. България е членка на ЕС и НАТО и сега е момента ние и Унгарците да си вземем територията и да върнем сърбите там кадето им е мястото - Белградския пашелък, където могат да се заемат с това в което наистина са добри - мирна свиневъдска дейност

Напалм за тия аборигени. Идете да видите как живеят Българите в Сърбистану и на какъв терор са подложени. Единственото циганско племе без абсолютно никакъв принос към човечеството. Целата им срамна история е свързана със гъзоблизане и подли предателства.

¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!