Кои отбори не са ви на сърце?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кои отбори не са ви на сърце?
Aми ,какво да ви кажа. Темата е много провокативна и тълкуването на заглавието от повечето потребители, не е това което твърдят че е. "Кои отбори не са ви на сърце?" - ако тълкуваме заглавието буквално, би трябвало всеки да изпише по две ,три страници с имена на отбори. А именно всички отбори от всички първенства (вкл. от континентите Африка, Северна и Южна Америка, Австралия и т.н.), които познаваме или не познаваме, с изключение само на тези отбори, които наистина са ни на сърцето. А ако съдя според мен, има 5-6 отбора в различните страни, които са ми на сърцето (т.е. интересувам се за тях и изпитвам някакъв вид тръпка, когато ги гледам). Всички останали отбори от цял свят, попадат под понятието "не са ми на сърце". Но ако тълкуването на заглавието се перефразира, като :"Кои отбори ненавиждам (мразя)", тогава може да се посочат няколко, както в прочем са направили болшинството от потребителите тук. Ето защо смятам, че темата е провокативна и не мисля да изброявам каквото и да е. Аз харесвам спорта, в частност футбола и уважавам всички участници в него.
-
- Контакти:
ботев-пловдив И СПАРТАК ВАРНА
Всеки един отбор излязъл на терена да руши играта! Освен ако не играят Барселона срещу Скрита сила, в такъв случай проявявам разбиране към доста по-слабия отбор, но ако разликата между двата отбора не е толкова голяма- е тогава ми е противен отбора понеже аз искам да гледам красив футбол, а не мач който би ме приспал колкото и бодър да съм!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
msm написа:Aми ,какво да ви кажа. Темата е много провокативна и тълкуването на заглавието от повечето потребители, не е това което твърдят че е. "Кои отбори не са ви на сърце?" - ако тълкуваме заглавието буквално, би трябвало всеки да изпише по две ,три страници с имена на отбори. А именно всички отбори от всички първенства (вкл. от континентите Африка, Северна и Южна Америка, Австралия и т.н.), които познаваме или не познаваме, с изключение само на тези отбори, които наистина са ни на сърцето. А ако съдя според мен, има 5-6 отбора в различните страни, които са ми на сърцето (т.е. интересувам се за тях и изпитвам някакъв вид тръпка, когато ги гледам). Всички останали отбори от цял свят, попадат под понятието "не са ми на сърце". Но ако тълкуването на заглавието се перефразира, като :"Кои отбори ненавиждам (мразя)", тогава може да се посочат няколко, както в прочем са направили болшинството от потребителите тук. Ето защо смятам, че темата е провокативна и не мисля да изброявам каквото и да е. Аз харесвам спорта, в частност футбола и уважавам всички участници в него.
Ей, няма угодия! Ако бях писал "Кои отбори мразите?" ефектът щеше да е същият! Ако си прочел какво съм написал, щеше да разбереш - обосновал съм се?! Ама важното е да се джавка... Темата беше популярна и в противовес на друга с положителен знак. Абе какво да ви обяснявам... Плюнете си отровата да ви олекне!!! Да сте живи, здрави и толкова борбени в живота, колкото сте във форума!
Честита Баба Марта и да ме прощават по-дъртите от 54 години!!! На останалите им прощавам!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
България:Левски,Цска,Литекс
Испания-Барса,Севиля
Италия-Юве,Интер,Милан,Лацио
Германия-Байерн,Вердер,(отскоро Щутгарт
)
Франция-Лион,Марсилия
Холандия-Псв,Фейнорд
Поертугалия-Порто
Турция-Гирченбирлиги(името ме кефи
,иначе са ми безлични
)
Испания-Барса,Севиля
Италия-Юве,Интер,Милан,Лацио
Германия-Байерн,Вердер,(отскоро Щутгарт

Франция-Лион,Марсилия
Холандия-Псв,Фейнорд
Поертугалия-Порто
Турция-Гирченбирлиги(името ме кефи

MORSKI написа:Франция-Лион
Toва е защото ви бием всеки път с по 3-0

Бира,Футбол и Расизъм -Здрав и бодър организъм!!!
Аватар
Rodn1
* Лично съобщение
Здрав и Бодър
ОНАНИЗЪМ
САМО ЛЕВСКИ
Аватар
Rodn1
* Лично съобщение
Здрав и Бодър
ОНАНИЗЪМ

САМО ЛЕВСКИ
България:твърдо не понасям Левски и ЦСКА
Испания:Реал М,Атлетико М и Еспаньол
Италия:Генуа и Интер
Германия:Байерн М
Англия:Челси,Арсенал и Ливърпул
Франция:ПСЖ
Холандия:Фейенорд
Португалия:Бенфика и Порто
Шотландия:Глазгоу Рейнджърс
Румъния:Стяуа,Динамо Б и Фарул Констанца
Русия:ЦСКА М и Локомотив М
Гърция:АЕК и Олимпиакос
Турция:....Диарбекир и Гьозтепе - ебах ги в имената значи
Това са ми общо взето противните отбори по Европа....
Испания:Реал М,Атлетико М и Еспаньол
Италия:Генуа и Интер
Германия:Байерн М
Англия:Челси,Арсенал и Ливърпул
Франция:ПСЖ
Холандия:Фейенорд
Португалия:Бенфика и Порто
Шотландия:Глазгоу Рейнджърс
Румъния:Стяуа,Динамо Б и Фарул Констанца
Русия:ЦСКА М и Локомотив М
Гърция:АЕК и Олимпиакос
Турция:....Диарбекир и Гьозтепе - ебах ги в имената значи

Това са ми общо взето противните отбори по Европа....
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

mariok написа:Бира,Футбол и Расизъм -Здрав и бодър организъм!!!
Аватар
Rodn1
* Лично съобщение
Здрав и Бодър
ОНАНИЗЪМ
![]()
САМО ЛЕВСКИ
Kакво пък не ти харесва подписа ми ??????И ти какъв си бе?
Мисля че си чорбар.А те нямат реално мислене