Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Вицове

Мнениеот ЕМИЛ » 06 окт 2010 11:32

Мъж на средна възраст си седял в крайпътно заведение, когато влезли трима рокери. Първият отишъл при мъжа и угасил фаса си в чинията му. Вторият се изплюл в млякото му. Накрая третият съборил обяда му на пода. Без да каже нито дума, мъжът станал и си излязъл.
- Тоя не беше никакъв мъж, а? - презрително казал единият рокер на сервитьорката.
- И за шофьор не го бива - отвърнала тя. - Току-що прегази три мотора с камиона си.

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 07 окт 2010 11:56

ЕМИЛ написа:Мъж на средна възраст си седял в крайпътно заведение, когато влезли трима рокери. Първият отишъл при мъжа и угасил фаса си в чинията му. Вторият се изплюл в млякото му. Накрая третият съборил обяда му на пода. Без да каже нито дума, мъжът станал и си излязъл.
- Тоя не беше никакъв мъж, а? - презрително казал единият рокер на сервитьорката.
- И за шофьор не го бива - отвърнала тя. - Току-що прегази три мотора с камиона си.

:lol: :lol: :lol:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 окт 2010 13:19

krum_futbolista написа:
ЕМИЛ написа:Мъж на средна възраст си седял в крайпътно заведение, когато влезли трима рокери. Първият отишъл при мъжа и угасил фаса си в чинията му. Вторият се изплюл в млякото му. Накрая третият съборил обяда му на пода. Без да каже нито дума, мъжът станал и си излязъл.

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

logo
Контакти:

Виц на седмицата

Мнениеот logo » 08 окт 2010 13:01

[wrapimg=]http://www.autoclub.bg/image.php/image.jpg?width=335&image=/Files/Kluki/650165447seat-belt.jpg[/wrapimg]

Пиян-залян ербап хвърчи с над 200 км/ч с чисто новото си беемве. За зла беля катаджия излиза от храсталаците и размахва палката. Шофьорът с мъка спира на 50 метра от униформения, който на бегом отива към бавареца. Шофьорът лениво сваля страничното стъкло и изненадващо излайва с цяло гърло: Баау!. На катаджията му хфръква фуражката от уплаха, а ухиленият подпийнал водач му отвръща: Споко бе старши, нали съм вързан!

nikiwm
Контакти:

Re: Виц на седмицата

Мнениеот nikiwm » 08 окт 2010 13:07

Виж ги тия уникални са :mrgreen:

Истински обяснения, писани пред КАТ

'Тръгвайки на работа в 7 тази сутрин, изкарвайки колата от гаража на улицата, се сблъсках с автобус. Автобусът беше подранил с 5 минути.'

'Инцидентът стана, защото с едното око наблюдавах камиона отпред, с второто - пешеходеца, и с другото - колата отзад.'

'Започнах да намалявам скоростта, но колите отпред бяха по-неподвижни, отколкото мислех.'

'Не знаех, че ограничението на скоростта е валидно след полунощ.'

'Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз.'

'Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си.'

'Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща.'

'Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми'

'В опит да убия муха, се ударих в стълб.'

'Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна.'

'Бях изхвърлен от колата, когато тя се отклони от пътя. По-късно бях намерен в канавката от някакви крави.'

'Мислех, че прозорецът ми е свален, но открих, че е вдигнат, когато подадох глава през него.'

'Бях карал автомобил от 40 години, когато заспах на волана и катастрофирах.'

'Когато наближих кръстовището, изведнъж се появи знак на място, където знак 'стоп' никога не се беше появявал преди.'

'За да избегна удар в бронята на колата отпред, ударих пешеходец.'

'Казах на полицаите, че не съм пострадал, но след като махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа.'

'Бях сигурен, че старецът няма да успее да стигне до другата страна на пътя, когато го блъснах.'

'Пешеходецът нямаше представа накъде да бяга, докато го прегазвах.'

'Непряката причина за инцидента беше нисък човек в малка кола с голяма уста.'

'Стълбът се приближаваше. Опитах да го избегна, но ударих предната му страна.'

'Опитвах да се науча да карам със серво. Завъртях волана колкото сметнах за необходимо и се оказах в друга посока, карайки срещу движението.'

'Изкарвах колата от гаража на задна, както обикновено, когато бях ударен от другата кола на същото място, където бях удрян няколко пъти преди.'

'Когато видях, че не мога да избегна сблъсъка, натиснах газта и катастрофирах в другата кола.'

'Инцидентът стана, когато предната дясна врата на колата зави без да подаде сигнал.'

'Никой не беше виновен за инцидента, но той никога нямаше да стане, ако другият шофьор беше внимавал.'

'Пешеходецът побегна към тротоара, но аз го уцелих.'

'Инцидентът стана, когато опитвах да си възвърна контрола над колата, насочвайки я към другото превозно средство.'

Източник: bgJokes.com

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Re: Вицове, комични случки и изказвания

Мнениеот -Ivan- » 08 окт 2010 13:35

Циганче към баща си:
-Тате,тате ния цигани ли сме?
-Да тате,цигани сме?
-Тате,тате,ама ния мръсни цигани ли сме?
-Да тате,от най-мръсните?
-Тате,тате,а ния гадни цигани ли сме?
-Да тате,от най-гадните.
-Тате тате,а ще ме водиш ли на мач на Левски?
-Еееее мойто момче ,чак такива цигани не сме. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 окт 2010 14:02

-Ivan- написа:Циганче към баща си:
-Тате,тате ния цигани ли сме?
-Да тате,цигани сме?
-Тате,тате,ама ния мръсни цигани ли сме?
-Да тате,от най-мръсните?
-Тате,тате,а ния гадни цигани ли сме?
-Да тате,от най-гадните.
-Тате тате,а ще ме водиш ли на мач на цска?
-Еееее мойто момче ,чак такива цигани не сме. :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 08 окт 2010 14:13

Малко е стар, но златен:

Преди Левски - ЦСКА Гонзо се хваща на бас с Иванков, че сам ще бие ЦСКА и то с рекорден резултат. Седят си в кръчмата останалите левскари и по едно време Иванков пита сервитьора за мача.
- 30та минута Гонзо ги води с 2:0.
На паузата пак го питат - вече 4:0. 60та мин - 7:0 за Гонзо.
Иванков вече се приготвил да плаща за баса, когато сервитьора съобщил че мача е свършил 7:1. На другия ден докато си плаща баса Гонзо се оплаква:
- Ей ако съдията не беше ме изгонил в 65тата минута щях верно да направя рекорд!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 08 окт 2010 14:23

Германия - 2030 година. Полицай спира шофьор,взима му документите и озадачен отива при колегата си:
- Абе, Али.
-Кажи, Мохамед.
-Какво е това име Гюнтер?
-Ми не знам. Сигурно е някакъв чужденец.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 окт 2010 14:34

vratar4eto написа:Малко е стар, но златен:

Преди Левски - ЦСКА Гонзо се хваща на бас с Иванков, че сам ще бие ЦСКА и то с рекорден резултат. Седят си в кръчмата останалите левскари и по едно време Иванков пита сервитьора за мача.
- 30та минута Гонзо ги води с 2:0.
На паузата пак го питат - вече 4:0. 60та мин - 7:0 за Гонзо.
Иванков вече се приготвил да плаща за баса, когато сервитьора съобщил че мача е свършил 7:1. На другия ден докато си плаща баса Гонзо се оплаква:
- Ей ако съдията не беше ме изгонил в 65тата минута щях верно да направя рекорд!

:lol: :lol: :lol: :lol: ЦСКА-р съм, но няма как да не оценя подобаващо този виц
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”