Нека кажем кой откъде е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

schwarz_weiss herz
Контакти:

Re: Нека кажем кой откъде е!

Мнениеот schwarz_weiss herz » 27 фев 2009 09:58

От Пловдив съм и съм фен на Локото..... харесвам още Блекбърн, Ювентус и Лион.
В България искрено мразя Лески и.... още един отбор :)

PAPI1912 написа:от Пловдив съм Ботев Пловдив е отбора на сърцето ми другото е ташак и неразбирам как може даси примерно от варна бургас видин и др. и да симпатизираш на левски и цска къде е местният патриотизъм защо не подкрепяте местните си отбори разбирам че е по лесно да си фен на грандовете но по този начин се затриват местните фудболни центрове.

Ти нали ако можеше да ги разбереш тия образи щеше да си като тях. Лески и Цесека са направени за хора с по-елементарни възгледи за футбола.Тфа е нещо като чалгата..... не може да им се сърдиш че са отхвърлени от еволюцията.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 27 фев 2009 09:59

Много интересно как може да си фен хем на Ботев и ЦСКА или на Дунав и ЦСКА???!!!! Когато се срещат двата отбора за кого сме???!!!!! В моето сърце завинаги един отбор - Левски! А иначе обичам да гледам атрактивен футбол без значение дали е в изпълнение от някой супер-именит отбор (например Реал Мд) или от отбор от "В" непрофесионална футболна група! Важно е да изпъква изяществото, спортната злоба и магията на този спорт!!!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 27 фев 2009 10:10

schwarz_weiss herz написа:От Пловдив съм и съм фен на Локото..... харесвам още Блекбърн, Ювентус и Лион.
В България искрено мразя Лески и.... още един отбор :)

PAPI1912 написа:от Пловдив съм Ботев Пловдив е отбора на сърцето ми другото е ташак и неразбирам как може даси примерно от варна бургас видин и др. и да симпатизираш на левски и цска къде е местният патриотизъм защо не подкрепяте местните си отбори разбирам че е по лесно да си фен на грандовете но по този начин се затриват местните фудболни центрове.

Ти нали ако можеше да ги разбереш тия образи щеше да си като тях. Лески и Цесека са направени за хора с по-елементарни възгледи за футбола.Тфа е нещо като чалгата..... не може да им се сърдиш че са отхвърлени от еволюцията.

Чалга си ти.Напълно се олицетворяваш с тази помия.Напиши си ника на цигански.Ще ти отива.Нямаш право да петниш този велик език,който си използвал.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 27 фев 2009 10:12

Любо от Русе.Фен съм на Ман Юнайтед от 1978-ма-когато гостуваха на Спартак Варна за КНК.Тогава за пръв път видях 3 неща,които дълбоко ме впечатлиха-1.Феновете на Юнайтед не спряха да пеят през цялото време.2.Същите тези албионци отговориха на псувните,средните пръсти и балканската простотия на българските запалянковци с подаръци от фенски артикули на Червените дяволи/които родната милиция иззе и прибра почти моментално/и 3.ВСИЧКИ футболисти от Манчестър след края на двубоя отидоха при агитката си и дълго и благодариха с аплодисменти/младите фенове на великата игра това го наблюдават във всеки двубой,но тогава,когато алкохолика Брежнев командваше източния свят това ни накара да онемеем и завистливо да се възхитим за начина на живот на гордите британци!/
Преди тази 1978-ма бях фен на Левски-Спартак,тогава,но след тази визита на Юнайтед,те останаха завинаги в сърцето ми...и така вече повече от 30 години.Виж за баскетбола и волейбола-Само Дунав! :D

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 27 фев 2009 10:14

Az sam ot Sofia , Levski i Real Madrid. Mnogo mi e interesen tozi be6e napisal , 4e e ot Liverpool i Manchester United :D :D :D :D :D :D :D :D :D . Vse edno da kaje , 4e e ot Roma i Lazio , Real i Barsa , Cska i Levski , Benfika i Porto xaxaxaxaxa

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 фев 2009 10:17

В Кюстендил съм роден(по случайност),но живея в София.
Иначе любимите ми отобри са:Левски,Челси,Ювентус и Лион.
П.С.ААА забравих и Хофенхайм :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 27 фев 2009 10:20

Кво пречи да си фен на Пуул и Ман Утд... Да не би да им ходиш на мачовете и да викаш за тях. Кефи го как играят сигурно. На времето бех фен на Борусия, ма малко след това почнаха да ме кефят Шалке. Все 1 е. Иначе съм от София, левскар разбира се. Любими отбори- Барса, Милан на времето, Аякс, Пуул. Абе на отборите с история съм фен като цяло. Мразя еднодневки като Челси например.

maspex
Контакти:

Мнениеот maspex » 27 фев 2009 10:28

Ст.Загора-Левски,Берое,Барселона,Ливърпул.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 27 фев 2009 10:37

София, ЦСКА, Ливърпул! Като цяло, един човек разбира на кой отбор е фен, като стъпи на съответния стадион и усети чуството на любовта. Иначе ми харесват и Олимпик Лион ама само защото е*ът Реал Мадрът къде го хванат
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 27 фев 2009 10:38

ПЛОВДИВ - фен на БОТЕВ ПЛОВДИВ.На 28 години.
За нито един друг отбор не ми трепва така както за Ботев.
Другите отбори ги гледам просто защото обичам играта футбол и ми е интересно да наблюдавам завързани мачове.
ЕВАЛА НА ВСИЧКИ КАНАРИ ОТ ТЕМАТА - 95 % от тях казаха само и единствено БОТЕВ!!!
100 години символ на Пловдив

Върни се в “Свободна зона”