Борис Касабов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Борис Касабов
и аз си гледах любимият Милан вчера и ми хареса как коментира какво мрънкате пак бе 

- storm
- Контакти:
Аз съм израснал с Борето като коментатор на италиански мачове и много се радвам ,че отново коментира .Преди години когато си беше в Ринг и си джиткаше Калчото си беше супер.Може да е малко по емоционален ,но коментатора трябва да е такъв !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
А сега като го няма Борето,кой ли ще коментира мачове а?Сигурно оня Данчо , дето говори
като стар влачещ ролков "Юпитер".
-
Човека не е пристрастен. Той е дразнещо пристрастен!alexveselinov написа:орето Касабов бил пристрастен това са пълни глупости,ако говорим за пристрастни коментатори какво да кажем за Ивайло Ангелов от Канала или Шабански от Ринг да не говорим за Стефан Стефанов от същата телевизия аз лично сам го виждал с червена фанелка в Г сектор
malerd написа:А сега като го няма Борето,кой ли ще коментира мачове а?Сигурно оня Данчо , дето говори
+1.По-противен от него е онзи самозабравил се селяндур Ивайло Ангелов.
По-противен от Грънчаров не съществува..даже и феновете на Левски му се дразнят

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Борето е супер коментатор но, коментира ли мач на Левски става безкрайно пристрастен!
Не му е лесно и на него! Припомнете си мачовете от миналото първенство на Левски с Мездра,те уредени отвсякъде а той човека сипе суперлативи за играта на Левски и за големия обрат!
Добър но е пристрастен!
Не му е лесно и на него! Припомнете си мачовете от миналото първенство на Левски с Мездра,те уредени отвсякъде а той човека сипе суперлативи за играта на Левски и за големия обрат!
Добър но е пристрастен!
Момчета поради нисък рейтинг, което се дължи и на пристрастните коментари, коментаторите преди около два месеца бяха предупредени да се вземат малко в ръце, но явно Касабов не е могъл и е първият изгорял.
Заради финансовата криза която хвана и Ринг всички водещи на студиа ги пратиха като коментатори от пистата и закриха някой предавания
Гледах сега головете на Литекс - Черно море и Шабански друг път не съм го слушал така да коментира, явно той лееко се е коригирал
Борис Касабов е като подвижна енциклопедия, но смесването на лични пристрастия с професионалните си цели е крайно нежелателно.
Заради финансовата криза която хвана и Ринг всички водещи на студиа ги пратиха като коментатори от пистата и закриха някой предавания

Гледах сега головете на Литекс - Черно море и Шабански друг път не съм го слушал така да коментира, явно той лееко се е коригирал

Борис Касабов е като подвижна енциклопедия, но смесването на лични пристрастия с професионалните си цели е крайно нежелателно.

вие сте пристрастни и е нормално да мислите по този начин за Борето истината боли и може би в това е проблема
не харесвах булсат но ако наистина е там ще се включа 

http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА